onsdag 6 februari 2013

Operation Gladio-expert: Breivik var utan tvekan en "patsy" för NATO:s Operation Gladio.

Operation Gladio-experten Richard Cottrell säger att Breivik utan tvekan var en "patsy" i det han kallar en "NATO-massaker". Cottrell antyder att massakern som skedde på Utöya i Norge år 2011 tillhörde NATO:s ökända Operation Gladio. Han menar även att hela rättegången mot Breivik skulle vara "helt iscensatt" av NATO.

Jag kan inte annat än hålla med Cottrell. Jag har tidigare skrivit om ämnet här. I foljande intervju pratar Cottrell om sin bok Gladio: NATO´s Dagger at the Heart of Europe The Pentagon-Nazi-Maffia Terror Azxis. Om ni spolar fram till 26:45 talar han om vad han anser är sanningen gällande Breivik-fallet. I intervjun förklarar även Cottrell att Operation Gladio tog inte slut i och med Kalla Krigets slut, utan fortsätter än idag.

(Klicka även nedan på etiketten "Operation Gladio" för att läsa tidigare artiklar gällande NATO:s nära sammarbeten med så kallade "högerextrema" grupper för att misskreditera legitima politiska rörelser till höger.)


6 kommentarer:

 1. Vem är han? Expert?

  Seriöst så är det mer tydligt att det rör sig om en spirituell konspiration mer än något, speciellt vi som studerat Breivik, killen var ju överhuvudtaget inte höger, killen är liberal, han var inte Kristen, han tycker homosexualitet är något bra, han är evolutionist, med så flamsiga bevis så kan man lika gärna säga att han var en posterboy för ateism. Vem som helst får visst kalla sig expert numera.

  att då försöka måla en sån kille som höger och Gladio patsy, skojar han eller?
  Han hade givetvis haft bättre bestyckning om så var fallet.

  Typiskt ateister att förneka dels det spirituella och typiskt kollektivister att nedvärdera att människor skulle kunna vara kapabla till detta, det var inte ens speciellt avancerade attacker vi talar om.

  Jag köper det inte alls.

  Faktum är jag tror att han är globalist, alltså den här Gladio"experten".

  Måste vara den mest taffliga Gladio operationen ever om det är sant. Vidare så undrar man varför det bara görs en sån här attack, det borde ju komma flera?

  Sen är det ju Info Wars som har socialisten Kurt Nimmo i sina led... inte en organisation som har det högst förtroendet. Varför har Alex Jones en ateist och sosse i sina led?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Expert", säger jag iom att han studerat Gladio under en längre period. Men titeln är så klart godtycklig. Jag skulle kanske ha kallat honom för "kännare".

   Jag har förståelse för alla dina invändningar. Att Corrtell är vänster eller ateist, är dock inte intressant i sammanhanget.

   Som jag ser det, och som andra också påpekat så är så väl Peter Mangs och Anders Breivik en del i en fortsatt Operation Gladio tillhörande "Stay Behind"-gruppen.

   Jag tror det kommer att komma fler sånna. Här i Sverige lär vi få en till sånn om SD fortsätter att växa.

   Radera
 2. Alex Jones påstår sig vara Kristen men har en av Guds fiender som en av sina närmast medarbetare, har för mig att bröderna Watson är ateister även de.

  Lite som att ha en ateist som pastor (som de har i en hel del kyrkor i både Danmark och Sverige).

  Något stämmer inte alls och hans bs om att rättegången skulle vara ett skådespel, drar han allt sitt material ur röven eller vad är det frågan om?

  Börja med kolla vem Cottrell är innan man springer iväg och litar på honom till 100%, är han t.ex. ateist så är hans trovärdighet inte speciellt hög.

  Ateister generellt är ett väldigt okunnigt och illvilligt släkte.

  SvaraRadera
 3. Det här är en annan varningssignal:
  http://progressivepress.com/author/richard-cottrell

  han är uppskattade hos de progressiva, progressiv är det gamla klassiska kodordet för kommunist.

  Bilden på honom är rätt talande även den:
  http://www.smashwords.com/profile/view/RichardCottrell

  Känns den igen?
  http://www.vulture-bookz.de/marx/archive/galerie/Lenin_1919-05-25_auf_dem_Roten_Platz--2.jpg
  http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/27/2777/M5UTD00Z/plakaty/russian-communist-leader-vladimir-lenin-wearing-cap-outdoors-reviewing-troops.jpg

  klassiker att lägga ut ledtrådar i den här leken som avslöjar vilka de är.

  Står även att han varit en del av MSM en annan varningssignal och en tredje varningssignal, gift med en polska, polacker är nästan allihop hardcore katoliker... vi minns vad en katolsk fru (Khadija) gjorde men specifik falsk profet från Arabien.

  Hela grejen med att man måste skapa terror är ju patetisk i sig, räcker med att peka på vad kommunisterna gjort och hur de gjort det hela, därför låter det mer som en kommunistisk lögn och ännu en attack mot Väst. Kryllar ju av kommunistiska attacker, vidare så är ju detta typiska KGB/FSB attacker.

  De här snubbarna för om det de stämmer vet inte hur man fixar en fight, jag kan med ord starta krig mot vilken nation som helst, att det skulle krävas en massa terrordåd är ju enbart patetiskt, vidare varför skulle man behöva terrordåd för att attackera kommunister? Kommunister är uttalade fiender till Väst, bara attackera.

  Hela grejen är så idiotisk.
  Samma människor är även helt tysta om muslimsk, kommunistisk och socialistisk terror, det är alltid Väst man attackerar aldrig de uttalade fienderna till Väst "nej nej de menar inte vad de säger" "nej nej det står inte i koranen att de ska slakta alla som inte underkastar sig islam" osv. osv.

  Uttrycket ulv i fårakläder är väldigt passande här skulle jag säga.

  Ganska roligt även att han hintar att nazister skulle vara höger, det är en klassisk kommunistlögn, en nazist är en nationalsocialist och är definitivt inte höger, där vet man att killen är en lögnare redan där (Runt minut 17).

  För mycket som är extremt konstigt med allt detta.

  Samma kille viftar säkert även bort invandrarbrottslighet i sitt hemland.

  Sen säger han att Gladio diskuteras i massmedia i Europa, vilka är massmedia? Kommunisterna...

  För kontentan av vad han säger "socialister är oskyldiga, det är onda höger nazi nato som gör det" på samma sätt som man säger "muslimer är oskyldiga det var judarna som gjorde 911", det är så genomskinligt.

  Han säger även att Baader Meinhof är oskyldiga... för alla vet ju att socialisterna inte slaktat hundratals miljoner...

  Some expert...

  SvaraRadera
 4. Notera även i slutet hur han säger att vi ska undvika "militarism", de enda personer jag någonsin hört använda ordet "militarism" har varit kommunister som alltid velat att Väst ska avrusta men aldrig ett ord om att Sovjet/Ryssland, Kina osv. ska avrusta, det är alltid Väst.

  Känner inte du MHV igen detta? Detta är ju ett av kommunisternas mål:
  http://uhuh.com/nwo/communism/comgoals.htm

  Punkt 3:
  3. Develop the illusion that total disarmament [by] the United States would be a demonstration of moral strength.

  finns inte en chans att Alex Jones kan missa en sån punkt, vilket även skjuter ännu ett hål i Alexs trovärdighet. Det är ju inte heller den första Västfientliga personen som Alex bjudit in till sin show.

  Han sår säd om att vi absolut inte kan lita på våra politiker, dvs. han som själv är politiker kan man då alltså inte lita på? Eller säger han alla politiker utom honom?

  Notera även hur han i slutet attackerar Berlusconi, vad har du skrivit om att socialisterna attackerar Berlusconi?

  Samma nedbrytande snack som vilken kommunist som helst och detta från en "konservativ"...

  Om jag läst hans bok så hade jag nog hittat ännu fler konstigheter, vidare är det intressant att han även går islamisten Erdogans ärenden i snacket när han snackar om Gladio i Turkiet.

  Vilken allians ser vi i värdlen idag? Världssocialism och islam...

  Marx Muhammad pakten som jag brukar kalla den.

  SvaraRadera
 5. Kom att tänka på en sak till, Romarna hade ju en ganska smart grej de körde med när de försökte klara upp brott "vem tjänar på det här?", så vem tjänar på det här? Är det Väst som tjänar på ett utslaget NATO eller är det Ryssland, Kina och Islam som tjänar på det?

  Den som tror att dessa tre är vänner till Väst är grundlurad, dessutom låter hela upplägget idiotiskt med dessa operationer, speciellt som socialister är alldeles kapabla till egen finansierad terror och vidare behöver man inte skapa terror för att attackera socialism räcker med att man utbildar barnen i socialismens skräck, men oops majoriteten av lärarna är kommunister och socialister och oops igen majoriteten av journalisterna är kommunister och socialister.

  "åååhhh stackars utnyttjade socialisterna"

  Nämen oj så det kan bli. Neee det luktar tjockiskommunist, får klara Texe Marrs vibbar från den här gubben, du vet judehataren som numera är persona non grata bland Kristna, för övrigt en av Alex Jones vänner och Texe är en även konfirmerad falsk profet.

  SvaraRadera