onsdag 13 februari 2013

Glest med män när Schyman höll "brandtal".

KOMEDI. Gudrun Schyman höll nyligen ett enligt Feministiskt Initiavit (FI) brandtal inför en samling feminister i Stockholm. Trots FI:s senaste tidens politiska skandaler gällande den hycklande kulturrelativism som visade sig smärtsamt uppenbart i samband med SVT:s Uppdrag Gransknings (UG) senaste reportage om moskéer och med tanke på det svar man fått från självaste Gudrun Schyman.

Men Schyman verkar inte själv särskilld berörd av det som invandrade feminister kallar för en brist på solidaritet feminister emellan. Det hela är så klart extremt skrattretande för oss konservativa. FI:s och Gudrun Schymans kulturella relativism visar tydligt att Sveriges feminister är inte manshatare, utan endast hatare av svenska män.

I sitt "brandtal" koncentrerade Gudrun istället sig på den så kallade "näthatsdebatten" som härjat den gågna veckan. Startskottet blev UG som gjorde ett medvetet försök till censur på nätet, genom att medvetet klumpa ihop olaga hot med olämpligheter och internet troll som inte tillförde något särskillt, som i sin tur klumpades ihop med obekväma politiska åsikter. Plötsligt hade vänstern ändrat inställning mot UG, som nu på ett tydligare sätt blev deras främst propagandamaskineri i ett extremt klantigt programavsnitt som hade för avsikt att avskaffa det lilla vi har kvar av yttrandefrihet i det här landet. Kanske rättare sagt för att propagera för mer censur och hårdare tag mot nätet.

I alla fall så köpte Gudrun SVT:s talkingpoint och körde med det så klart. Hon sa dessutom att hon var på väg att bli en "militant feminist" och säger att hon ska "kasta bomber". Som om hon inte redan var det då hon var medlem i Marxist Leninistiska Kampförbundet (MLK) där hon var tänkt som en ledande figur inom rörelsens "dödskvadroner". Det är alltså kvinnan från MLK:s tilltänkta "dödskvadron" som senare skulle bli ledare för VPK. Och även om hon idag officiellt inte längre är FI:s partiledare, så är hon partiets främsta och mest synliga aktiva figur. Och som ni ser nedan så tyder inget på att hon ändrat inställning.

Vi får höra samma familjefientliga snack om "strukturer" som ingen egentligen kan se. Allt en ursäkt för att expandera statens roll i samhället och ersätta familjen med just Staten. En auktoritär ideologi som har för avsikt att krossa de gamla värden för att ersätta det med just de progressiva värden. Samma bisarra teorier och vulgära språkbruk som är vardagsmat om man läser svenska tidningars kultursidor.

Detta parti som förespråkar kvotering och 50/50 fördelning mellan könen verkar även ha en stor brist på män. Jag tror jag kunde bara se en man. Förutsatt att det inte handlar om en kvinna som blivit till ett "hen". Lite hyckleri kan man tycka. Och ändå frågar man ständigt SD varför de inte har en jämn fördelning mellan könen? Vad sägs om att fråga det till ett parti som faktiskt förespråkar kvotering, men som inte ens kan stå för det inom sitt eget parti?!

Lyssna på vansinnet. Det är faktiskt väldigt skrattretande.

Sedan skulle de indoktrinerade tjejerna och "hennorna" dansa till lite vulgariteter. Man kan fråga sig vilken kvinnosyn man framställer här. Påminner mig faktiskt om tjejerna från tiden när man var student. Förvirrade, utan självrespekt och väldigt tillgängliga.


2 kommentarer:

 1. Tycker den här bilden är talande när det kommer till feminismen och vilka som verkligen styr dessa:
  http://gfx.svd-cdn.se/multimedia/dynamic/00086/15110822_86339c.jpg

  Komedi men fortfarande effektivt då det trots att det är trams som trasar sönder samhället så som Gud avsåg att det skulle vara, det är trots allt Bibliska institutioner som attackeras av dessa och samhället följer ju efter dessa.

  Det är attacker mot heterosexualitet, det manliga och det kvinnliga och de roller vi har, det är attack mot den etablerade ordningen, det är attack mot familje-enheten (krossar man familje-enheten så krossar man även en nation och målet för alla dessa globalister är en superstat, vad de dock missar är att eftersom de krossar de minsta sammanhållande beståndsdelarna (samhällets kit) så har de själva inget som sammanhåller folk i en global superstat, men är man idiot så är man och dessa är idioter, sluga men likväl idioter).

  Titta bara på kommunisternas mål på 60talet i USA och jämför punkterna med vad som skett i Sverige:
  Communist Goals
  http://uhuh.com/nwo/communism/comgoals.htm

  skulle ni säga att de lyckats med en stor del av deras punkter?

  Men anledningen att de lyckas är för att folket har lämnat Gud, dvs. deras försvar som låg i det av Gud etablerade är nu borta och därmed är man i stort sett försvarslös mot denna onslaught...

  SvaraRadera
 2. Lite Off Topic men samtidigt On Topic på sätt och vis:
  Sverigedemokraterna nekas hos Viktoria Hotell & Konferens
  http://www.flashback.se/artikel/3302/sverigedemokraterna-nekas-hos-viktoria-hotell-och-konferen

  SvaraRadera