söndag 10 februari 2013

Den muslimska infiltrationen av USA fortsätter.

John Brennan. Muslimen som ska att ta över CIA. 
Före detta FBI-agenten John Guandolo kan nu bekräfta från två säkra källor inom militären att Obamas så kallade "drönmästare", som är på väg att ta över rollen som chef för CIA, John Brennan, är en muslim. Minst en av hans källor kan även ha varit på plats i Saudiarabien då han konverterade till Islam.

Källorna kan fortfarande inte outas av Guandolo då de båda fortfarande är aktiva inom militären. Guandolos kontroversiella uttalanden kan sättas i relation till leutnantgeneralen William "Jerry" Boykins tidigare uttalanden i höstas om att Muslimska Brödarskapet har infiltrerat det amerikanska försvarsdepartamentet.

Samtidigt som den här nyheten exploderar på nätet, håller amerikansk regimvänlig MSM på att desperat försöka förlöjliga Guandolos påstående.

Vi kan hur som helst konstatera att trenden håller i sig, och att den muslimska infiltrationen av USA fortsätter.


1 kommentar:

 1. Riktigt anmärkningsvärt när de bara utgör 0.6% av befolkningen:
  Protestant 51.3%, Roman Catholic 23.9%, Mormon 1.7%, other Christian 1.6%, Jewish 1.7%, Buddhist 0.7%, Muslim 0.6%, other or unspecified 2.5%, unaffiliated 12.1%, none 4% (2007 est.) och det enligt CIA själva:
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/us.html

  gruppen är alltså färre än judarna, och folk yrar om judiska konspirationer, varför har inte judarna CIA positionen om de styr USA som folk hävdar, klart en av de viktigaste maktpositionerna i USA då information är makt och information har CIA gott om.

  Tror många av USAs säkerhetsfolk bör börja kolla sig över axeln med fienden som ledare i sin organisation, speciellt om det är känt att de är emot islam.

  2 Timothy 3:1 This know also, that in the last days perilous times shall come.

  Perilous times indeed... Farliga tider.

  SvaraRadera