fredag 22 februari 2013

Luciferian attackerar den invandringskritiska webbsidan Avpixlat.

Mattias Irving är en individ som jag tidigare bemött på kommentarsfältet. Irving precis som Helle Klein kallar sig själv för kristen, trots att han går emot Bibeln varja chans han får. Men det är faktiskt värre än så. Jag upptäckte först Irving då han gjorde sig känd som yttrandefrihetsmotståndare. Han har kämpat ihärdigt mot fram för allt den invandringskritiska webbsidan Avpixlat.

Via den vägen hamnade jag på Irvings blogg. Hans blogg hyllar Saturnalia! Alltså den hedniska hyllningen som luciferianerna följer. Julen (firandet av saturnalia), Påsken (firandet av Ishtar) och så vidare har inte något med sann Kristendom att göra. Det är även uppenbart att Irving följer en av världens alla piratbiblar när man läser hans twitter.

Han skirver dessutom för Helle Kleins tidning Seglora. Jag finner otaliga kopplingar till illuminism på deras webbsida. Ett snabbt exempel är deras årsböcker, som använder sig av solstrålarna på horisonten. En tidning som kallar sig kristen borde åtminstone lära sig först vad det innebär att vara kristen. Det verkar även ganska tydligt att tidningen förjer Rosenkreuzarnas mål som tidigt kidnappade de protestantiska rörelserna. Det är en tidning som har två kvinnor som grundare och uppenbarligen godkänner kvinnliga präster.

Om du är kristen på riktigt bör du inte följa det ockulta som Irving och hans Rosenkreuziska vänner så tydligt hyllar. Vänd dig till Bibeln, och inte någon piratbibel. KJV eller Genéve Bibeln är de jag rekommenderar. Här nedan följer dokumentären som avslöjar de ockulta tron som Irving och övriga luciferianer hyllar. Saturnalian Cult Reveald. Om ni som läser detta är kristna, se till att ni ser den(!), när jag publicerade den i fjol tog YouTube bort den strax efter publiceringen.
4 kommentarer:

 1. Finns många som kallar sig för kristna, men i själva verket är dom nått helt annat. Så innan man kallar sig för kristen bör man checka upp i "boken" vad det är och vad det verkligen innebär att kalla sig för kristen.

  SvaraRadera
 2. Ingen har kidnappat de protestantiska rörelserna, de protestantiska rörelserna är direkt sprugna från Rom, det är folk som lämnade Rom men man valde att ta med sig vissa av Mysteriereligionernas doktriner med sig, det är olika doktriner för olika protestantiska rörelser.

  Det är protestanternas problem som aldrig går att lösa då rötterna är Babyloniska, går inte att bygga på det fundamentet man måste rensa ut allt, dvs. bränna hela trädet inte hoppas att ett ont träd ska kunna producera god frukt.

  Protestanterna försöker ju reformera Katolicismen, Katolicismen kan inte reformeras, det är där i den stora tragiken ligger då protestanterna i sin blindhet vägrar se detta trots att det är helt uppenbart.

  Exempel på olika Romerskadoktriner som är antiBibliska:
  *Acceptans för sodomi
  *Amillenialism
  *Apostolicism
  *Barnadop (Infant Baptism)
  *Baptismal Regeneration
  *Ekumenism
  *Idoldyrkan (krucifix, ikoner, "Jesus"bilder i alla utföranden, statyer, "Jesus"filmer,
  *Hyper Kalvinism & Kalvinism
  *Kvinnliga präster
  *Modernism
  *Nicolaitinism
  *Sakramentalism
  *Transubstantiation

  de olika protestantiska kyrkorna har olika kombinationer av dessa Babyloniska doktriner, de måste göra sig av med dessa:
  Revelation 18:4 And I heard another voice from heaven, saying, Come out of her, my people, that ye be not partakers of her sins, and that ye receive not of her plagues.

  man skulle kunna likna det vid att de försökte lämna Rom men fastnade med benen i Rom men vägrar släppa sina kätterska läror och kryper tillbaka in i Rom.
  Som sagt protestanter har stora problem med att ta till sig kritik och vägrar inse att de fortfarande är fast i Rom och de protesterar som sagt bara mot vissa av Roms doktriner medans de kramar om t.ex. de ovanstående (inte alltid allihop men minst en av dessa har alla protestantiska rörelser).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Dessa är ju Rosenkreuzarna. Det är tack vare dem som protestantiska kyrkor blivit så pass liberala att de öppet stödjer HBTQ-rörelsen och andra perversiteter som går emot Guds Ord.

   Men jag säger ändå "kidnappat", för att det fanns en verklig väckelserörelse under renässansen. Men de fångades nästan alla upp av Rosenkreuzarna. Det är så MysterieReligion kunde föras vidare även via protestantismen.

   Radera
 3. Sen är det ju inte förvånande, kryllar ju av ulvar i fåraklädsel, den här ulven Irving har väl i stort t.o.m. tappat fåraklädseln, troligtvis fastnaden den väl i någon staty som den dyrkar och har inte noterat att klädseln delvis ryckts av :D

  Och just Lutheranismen som dessa Seglora representera har ju ett flertal av de kätterska läror som nämns i mitt föregående inlägg.

  SvaraRadera