söndag 17 februari 2013

Hägglundarna släpper fram de konservativa för att rädda partiet.

Hägglund är desperat. 
Kristdemokratiska ledningen verkar börja inse hur mycket de har skrämt bort kärnväljare sedan de värdeliberala Hägglundarna tog över partiet. Det kan vara för lite för sent. Men de tänker ändå som hycklare åter bjuda in de värdekonsevativa tillbaka in i värmen. De som de spottade och spydde på, ska nu få i uppdrag att rädda Hägglundarna.

Alf Svensson som lägge varit ett säkert kort för KD skickades iväg till Bryssel 2009. Där köpte Hägglundarna lite tid efter att under en längre period ha marginaliserat de verkliga konservativa krafterna inom partiet. Det enda som de värdeliberala Hägglundarna lyckats åstadkomma, var att bli Alliansens värdeliberala knähundar. Varför de valde att göra detta, är för många ett under. Att partiet fortfarande klarar sig över 3% i opinionsmätningarna är egentligen ett under med tanke på hur många gåner de svikit sina egna kärnväljare.

Alf Svensson ställer inte längre upp i EU-valet nästa år. Då frågar man sig vad Hägglundarna ska ta sig till. En plats i EU-palamentet innebär mycket pengar. Den enda anledningen till att man klarade sig kvar i EU-parlamentet 2009, var för att man satte Alf Svensson med på listan, som lätt kunde förödmjuka Ella Bolin som annars var etta på listan. Detta efter att på ett anmärkningsvärt sätt ha motarbetet Lennart Sacrédeus kandidatur i samma lista. Trots Sacrédeus popularitet inom partiet, valde Hägglundarna att utesluta honom från listan. Men då insåg de plötsligt att de inte skulle klara det. Ella Bolin skulle definitivt inte klara det. Då fick Alf Svensson hoppa in och rädda partiet.

Och det kanske är det som Hägglundarna vill ska hända igen. Faktumet att Svensson inte längre ställer upp i EU-valet år 2014, kan betyda att han istället ställer upp för KD i Riksdagsvalet istället. Partiet behöver ändå någon som kan hålla ihop falangerna åtminstone fram till valet.

Men vem ska då rädda KD kvar i Bryssel? Vem ska se till att pengarna fortsätter att rulla in för partiet, nu när Svensson inte längre kan utnyttjas i det här syftet? Svaret är Lennart Sacrédeus. De värdekonservativa som Hägglundarna skällt ut i åratal, ska nu plötsligt rädda dom. Lennart Sacrédeus finns inte ens kvar i Riksdagen nu. Hans fru Birgitta Sacrédeus är en ledande figur för KD i Dalarna. Men Lennart är inte lika aktiv inom partiet som förr. Nu ska han alltså mobilisera för att rädda sina fiender inom partiet.

Därmed vet vi att det inte var någon slump att Göran Hägglund tidigare denna vinter kom ut som EU-skeptiker och hade svängt helt när det gällde euro-frågan. Nu börjar bitarna plötsligt falla på plats. Hycklaren Hägglund vill utnyttja de värdekonservativa till att rädde partiets värdeliberala ledning. Jag hoppas att de 3% som fortfarande håller på KD, inser vilket bedrägeri detta är. Sacrédeus kommer ändå inte att kunna göra så mycket, om han inte sticker ut hakan ordentligt och lämnar EPP-gruppen för att gå över till ECR-gruppen.

Om ni bryr er om ert parti, så straffa inte den genom att rädda Hägglundarna kvar. Se till att Hägglundarna straffas ut ur styrelsen. Detta blir endast möjligt om KD förlorar sin plats i EU-parlamentet och trillar ur Riksdagen år 2014. Endast då kan värdekonservativa återerövra partiet och börja planera återtåget in i Riksdagen.

10 kommentarer:

 1. Det mest fantastiska är att detta parti består av grupper som inte är vänner med varandra men genom idiotisk ekumenik hålls ihop, lägg ner hela partiet istället, har de helt glömt bort:

  2Co 6:14 Be ye not unequally yoked together with unbelievers: for what fellowship hath righteousness with unrighteousness? and what communion hath light with darkness?
  2Co 6:15 And what concord hath Christ with Belial? or what part hath he that believeth with an infidel?
  2Co 6:16 And what agreement hath the temple of God with idols? for ye are the temple of the living God; as God hath said, I will dwell in them, and walk in them; and I will be their God, and they shall be my people.
  2Co 6:17 Wherefore come out from among them, and be ye separate, saith the Lord, and touch not the unclean thing; and I will receive you,

  man har t.o.m. ateister i det partiet... Man påstår sig stå för Kristus, ovanstående verser visar oss att de ska hålla sig ifrån dessa och även kättare som Hägglund, men det är som majoriteten av den så kallade Kristenheten, en massa ulvar i fåraklädsel, en massa agnar.
  Vidare har man papister i partiet, vad i hela?!?!?

  Har nog mycket med deras felaktiga syn på kärlek att göra:
  What about Love?
  http://www.wayoflife.org/index_files/79cfa5baa2aaeb9ea2a226a00ba968d8-1210.html

  För övrigt den här Lennart Helige Gud (Sacré + Deus betyder just Helige Gud, känns lite tveksamt att ha som efternamn, låter ju som om Lennart kallar sig själv Helige Gud) är han papist?

  Nu kollade jag upp honom han är med i den förkastliga Svenska kyrkan, så där dog hans trovärdighet direkt, Svenska kyrkan är ett riktigt satanistnäste, hur en man som Sacrédeus kan stanna i ett ormbo som Svenska kyrkan tyder på att han inte riktigt tar Bibeln på allvar (han vore inte den första "Kristne" att göra så).

  Galatians 5:9 A little leaven leaveneth the whole lump.


  Rekommendation, lägg ner partiet, starta ett nytt, ett nytt som attackerar massmedia och inte har en syltrygg utan står raka, det är ju att de viker ner sig som är en av de stora delarna till att de tappar folk, vem vill rösta på någon som sviker de ideal partiet påstår sig har men som de konstant kompromissar och viker ner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tycker jag du är lite väl hård mot honom. Jag låter Sacrédeus stå för det han åstadkommit. Det enda han gjort fel är att ställa upp på Hägglundarnas begär. Och detta efter all spott och spe han fått från samma gäng.

   Jag vet inte riktigt hur han tänker.

   Annars är det riktigt att en massa olika grupper som egentligen inte har något gemensamt har lyckats samla sig under det här partiet. Det är helt absurt! KD är det partiet som på effektivaste sätt lyckats avskaffa sitt existensberättigande trots att det finns ett större efterfrågan för gammal klassisk Kristdemokratskt politik.

   Det är en bedrift!

   Nu måste KD lämna Riksdagen, göra sig av med alla som avviker från partiets ursprungliga ideologiska grund och starta om från skratch för att ta sig in i Riksdagen igen år 2018.

   Radera
 2. Den interna kritik, som KD-profilen Annelie Enochsons blogginlägg om SR, RFSU och homoagendan fick från Göran Hägglunds presschef Johan Ingerö (se på http://www.dagen.se/nyheter/enochsons-utspel-om-homoagendan-vacker-intern-kd-kritik/ ), berättar ganska mycket om hur kd är i dag. Usch, jag nästan spyr. Jag tackar Gud i dag att även jag röstade på sd i valet 2010. Beslutet att göra så var inte helt lätt för mig på den tiden och jag även hade skuldkänslor pga min röst till sd på dagarna efter valet. Men senast i maj 2011 visade det sig att jag hade gjort rätt när jag hade röstat på sd (se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2011/05/11/Riksdagen-Nej-till-samvetsfrihet/ ).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Julia Kronlid (SD) var en klippa i debatten om samvetsfrihet. Tyvärr hade jag inte börjat blogga då, annars skulle jag skrivit en längre artikel om det (om det skulle ha varit aktuellt.

   Radera
  2. Jag håller med vad kommer till Julia Kronlid. Egentligen har jag svårt att förstå varför så många frikyrkor har fortsatt att stötta kd så helhjärtat vid varje val hittills. Kd har redan visat tydligt på så många olika sätt att de inte står på den samma sida som Gud. Har Du någon förklaring till detta?

   Radera
  3. De finns olika sorters frikyrkliga grupper. De som är vänster är så klart inte riktigt kristna. De stödjer feminism, aborter, mångkultur och HBTQ-maffian.

   Men sen finns det den klassiska frikyrkliga högern. En del har hjärtat på rätt ställe. Men det är så klart svårt att lära en gammal hund att sitta. De är vana att stödja KD.

   Men bara de senaste dagarna har jag sett lite förändringar där. 2011 var många besvikna på KD. Och nu börjar SD segla upp som ett alternativ, i synnerhet tack vare efter de senaste debatterna kring feminism med SD.

   Sen får vi inte glömma att många (de flesta) av de frikyrkliga styrs från den ekumeniska rörelsen. Och där betraktar man SD som ett hot.

   Radera
  4. Jag läste precis http://www.varldenidag.se/kommentar/2013/05/29/KDs-tystnad-ar-ett-sjalvmal/ och det började kännas att sd kanske är på väg att bli lika abortliberal som sjuklövern om uppgigfterna i artikeln om vad Jimmie Åkesson sade i intervjun stämmer. Tidigare har sd uttryckt sig mer abortkritiskt.

   Men jag håller inte med författaren av artikeln när han skriver: "KD är därmed fortsatt riksdagens enda parti som erkänner vad en abort är, nämligen att släcka ett liv.". Om kd tycker så, varför har kd som ett parti då ställt sig bakom den nuvarande svenska abortlagstiftningen och även bakom abortturismen?

   Radera
  5. Intressant att "Kommentaren" är anonym.

   Något jag anmärker är att de påstår, eller åtminstone insinuerar, att SD skulle vara emot en fostrvänlig biståndspolitik. Vilket i sig är helt absurt.

   Den biståndspolitik som författaren hänvisar till är den via EU och FN. Som lett till mest Planned Parenthood propagandan och homo-propagandan i tredje världen.

   Så väl Ekeroth som Kronlid ställde 7-klövern mot väggen när det gäller detta. SD är öht emot denna typ av bistånd.

   JÅ vill "hyfsa till" abortlagstiftningen. Och det är SD-kvinnorna som mest tryckt på för detta. Vad hans egen övertygelse är, vet jag inte. Men han håller fast vid att den nuvarande lagstiftningen är extrem. Något som KD, dessvärre inte gör.

   Jag skulle annars inte ha något emot om SD och KD skulle samarbeta i frågan, men det är uppenbart att Hägglundarna har underkastat sig Reinfeldt.

   Förhoppningen är att KD lämnar Riksdagen nästa år, och att KDU:arna tar över partiet och rensar ut alla Hägglundare.

   Radera
 3. Vad kommer till samarbetet mellan sd och kd, har det hittills verkat vara viktigare för kd att inte rösta tillsammans med sd än att rösta enligt sitt eget principprogram, se på http://www.varldenidag.se/nyhet/2011/05/11/Riksdagen-Nej-till-samvetsfrihet/ .

  SvaraRadera