måndag 21 januari 2013

Tar SvD också bort dina kommentarer?

Uselt med censur på SvD. 


Nu har jag verkligen börjat tröttna på SvD. Jag vet inte om det är (ansiktet utåt) Fredric Karén som själv sitter där och detaljstyr hur censuren bland kommentarerna ska gå till på SvD, men jag är hur som helst trött på kommentarer tas bort utan att det på något sätt bryter mot reglerna. Ytterliggare en regel som bör tas upp, är den att Fredric Karén släpper endast de kommentarer han tycker är lämpliga ur hans "kvalitetsjournalistiska" perspektiv.

För inte så länge sen kom de på den absurda regeln att endast tillåta tre kommentarer per artikel för alla. Men nu har jag märkt att det är värre än så! Helt harmlösa kommentarer, utan några svordommar eller ens uppmaningar plockas bort helt sonika! Varför ens ha kommentarer om de nu ändå ska plocka bort dom hela tiden?

Ni som läser får gärna se till att ta en skärmdump av era kommentarer direkt efter publicering från och med nu. Uppenbarligen så har Fredric Karén lite svårt för obekväma sanningar. Om din kommentar plockas bort mejla skärmdumpen till mig med en förklaring om ämnet och annat som kanske bör förklaras, så får vi se om det är fler där ute som upplevt samma censur på SvD.

Intressant är det att även denna tidning nu förutspår att det innan årets slut inte kommer längre att finnas några kommentarersfält kvar i någon svensk tidning.

Jag vill även nämna det att jag märker en ganska stor skillnad mellan Karéns censur, och det som tillåts av till exempel SvD Näringsliv. Där är det istället Olle Zachrison som sitter på båset. Återigen, detta är bara något jag själv upplevt, inget vetenskapligt alltså. Men hör gärna av er.

Lite bättre hos SvD Näringsliv

9 kommentarer:

 1. Jag har skrivit till Carlen och frågat om varför mina kommentarer togs bort. Jag anser mig inte ha sagt någonting olämpligare än dem, som skulle åka till Saltsjöbaden för en rikemanssafari för att undersöka vilka hade råd att bo i flotta villor, deras inkomst mm. Så patetiskt. När väl en man skrev till mig att
  " Du lär väl också läsa i Sv.Damtidning om hur de rika frotterar sig med varandra och hur de lever. Mitt svar; Jag skulle aldrig underlåta mig till att åka och jaga folk på grund av avundsjuka.
  Typ så gick snacket och jag blev utestäng.
  Skandalöst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde skriva att jag aldrig fick något svar och att jag har blivit blockerad av att skriva. Efter ett halvt år fick jag chansen på nytt men det känns inte bra att ta del av !
   Min syster avbeställde även papperstidningen och vi uppmanade bekanta att göra likadant.

   Radera
 2. Män och kvinnor de vill inte ha några kommentarer som inte är positiva, otvättade rackare som oss i "pöbeln" har aldrig varit önskvärt.

  Brukade skriva ibland men eftersom jag är Kristen så är mina synpunkter väldigt konstiga (speciellt för spirituellt blinda och jag har fortfarande inte stött på någon inom Svensk massmedia som inte är spirituellt blind, vidare så är det mer intressant att diskutera med folk från andra länder då hjärnrötan inte gått lika långt där som här) och då försvinner det meddelanden som t.ex. har en väldigt spirituell ton eller en arg ton osv.

  https://www.youtube.com/watch?v=2fwwT5jp-dA

  SvaraRadera
 3. OT: Ny Agenda 21 propagandist har klivit fram denna gång den gamla snuskgubben David Attenborough.

  David Attenborough - Humans are plague on Earth
  Humans are a plague on the Earth that need to be controlled by limiting population growth, according to Sir David Attenborough.
  http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/9815862/Humans-are-plague-on-Earth-Attenborough.html

  David Attenborough Says Humans Are A 'Plague On Earth' Who Need To Stop Breeding
  http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/01/22/david-attenborough-radio-times-interview-population_n_2524315.html?utm_hp_ref=uk

  det är nu man anser att han borde förgå med "gott exempel" och döda sig själv och hela sin släkt.

  SvaraRadera
 4. Notera att i Quickpollen på HuffPo så var det när jag tittade:
  Do you agree with David Attenborough's views on population?

  yes 80.56%
  no 19.44%

  skrämmande, tyvärr får man inte se hur många som röstat.
  Jag i min enfald trodde att siffrorna skulle vara tvärtom, så varför tar inte dessa 80% livet av sig själva direkt? Är de hycklare eller bara genuint onda?

  SvaraRadera
 5. Och nu har en politiker också hoppat upp på Agenda 21 bandvagnen:
  Japan should let old 'hurry up and die', says finance minister Taro Aso
  http://www.theaustralian.com.au/news/world/japan-should-let-old-hurry-up-and-die-says-finance-minister-taro-aso/story-e6frg6so-1226558570246

  vi får se när Anders Borg tar bladet från munnen, speciellt som en efterföljare av Dag Hammarskjöld:
  http://exilen.forumotion.eu/t224-carl-bildt-hyllar-ockultisten-dag-hammarskiold

  SvaraRadera
 6. Nyckelord så som, Wallenberg, Bilderberg, BIS, Rotschild mfl ord som inte förekommer i massmedia och i vilken kombination som helst så försvinner den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Senast jag tydligt blev censurerad av Fredric Karén så skrev jag om Deutsches Verteidigungs Dienst (D.V.D.) och hur Berlusconi är det största hotet mot Euron just nu.

   Radera
 7. Bojkott är det enda vapnet vi har. Ställ in alla prenumerationer på sådana här fascisttidningar.

  SvaraRadera