söndag 20 januari 2013

Palmebluffen.Familjen Palme är numera de mest skamliga familjen i det här landet! Och de inom JK som är med och spelar med i den här bluffen för att skydda familjen Palmes anseende och mycket mörka historia är alla lika förkastliga!

Jag har redan gått igenom de mängder av bevis till Eva Bengtssons fördel som finns. Det gick så långt att till och med dåvarande Säpochefen Olof Frånstedt fick bekräfta Olof Palmes övergrepp. Men Sveriges presstödsfinansierade parasitjournalister har redan bestämt sig för att Olof Palme trots alla bevis är oskyldig. En skamfläck även över Sveriges journalister!

På senare år uppmärksammade filmen Call Girl Eva Bengtssons berättelser om vad som hände henne och hur Sveriges politiska elit bokstavligen våldtog och våldförde sig på henne. Den främsta individen som Eva själv pekar ut är just Olof Palme.

Deanne Rauscher lyckas komma fram till en korrekt slutsats i sin analys av den svenska eliten, trots hennes feministiska perspektiv. Det här handlar inte om män som hatar kvinnor, snarare om eliter som ser ner på, och föraktar vanliga svenskar.

Men de som hjälper dessa eliter komma undan med sina övergrepp, är de som inom journalistkåren, och inom rättsväsendet till varje pris, av olika anledningar, skyddar Olof Palme, då de redan investerat så pass mycket i honom.

Det vi såg hända nu var en ren bluff! JK har tidigare ihärdigt gjort allt, ALLT, för att skydda Palmes rykte. Nu när filmen Call Girl kom, så valde Martin Palme att sätta igång en bluffåtal mot filmen. Han visste att fallet inte skulle tas upp. Då det redan är klarlagt att Olof Palme var skyldig. Hela poängen var att få till ett drev. Presstituterna i media hakade på så klart. Och JK skulle så klart ta en smäll för att få det hela att se ut som att Olof Palme "egentligen är oskyldig, men det blir inget åtal mot filmen". Köper ni verkligen det? Kanske de som verkligen tror att Sveriges elit består av hyggliga individer, så som media och PK-eliten vill gärna få oss att tro.

Förhoppningsvis börjar folk se igenom lögnerna och bedrägerierna. Det här ämnet är något man bör ta upp högt och tydligt, främst för att det visar just hur verkligheten ser ut och hur en sosseadel sedan länge utnyttjat Svensson och långsamt förstört Sverige innifrån. Övergreppen som denna sosseadel gjorde mot Eva Bengtsson och andra unga svenska tjejer, var inte bara ett övergrepp mot dom, utan ett övergrepp mot hela Sverige.

6 kommentarer:

 1. Ja det är intressant, läste på texttv att "Palmefamiljen lägger ner åtal" trots att de har möjlighet att väcka enskilt åtal.

  Men jag tror att Palme är långt från den enda pedofilen i de upp sfärerna, vi minns t.ex. pedofilen i HD:
  Leif Thorsson
  http://pedofiler.blogspot.se/2012/10/leif-thorsson-hogsta-domstolen-pedofil.html

  så vitt jag vet så är han kvar där än och stiftar skämtlagar och straffrabattering, jag menar i Sverige så gäller ju gör 2 rån få ett straff på köpet, eller gör 3 rån och få två straff på köpet, gör 4 rån och får 3 straff borttagna (på köpet) osv.

  Kriminellas paradis då även domarna är kriminella.

  Jag menar i Belgien kryllar det av pedofiler i de högst sfärerna.
  Pedofiler har vi i massmedierna, importerade pedofiler som Farstamannen och Portmannen dessa två Sveriges värsta pedofiler är båda muslimer från Irak, inte många som känner till detta.

  Anledningen är givetvis att normalisera pedofili, de började med att få folk att acceptera sodomi nästa steg är pedofili.

  På samma sätt som man fått folk att acceptera abort så arbetar man nu på att få folk att acceptera frivillig eutanasi, sedan kommer ofrivillig eutanasi där svaga i samhället avrättas och nästa steg är ju helt klart koncentrationsläger.

  Anledningen att man kan göra det är för att de knappt existerar några kyrkor i det här landet, och stora delar av nationen är ateister som är amoralister eller moral relativister.

  Dvs. ett sataniskt samhälle, är ju även varför vi får in alla dessa främlingar som är minst lika sataniska och ofta även mer sataniska än dessa ateister.

  Majoriteten av eliterna är ohyggliga människor endast ett lite fåtal är vad som bland folk skulle kunna betraktas som goda, dessa brukar även föra en väldigt anonym tillvaro.

  SvaraRadera
 2. DEN MEST KVALIFICERADE SMÖRJA JAG LÄST. ETT EXTREMT BOTTENNAPP. REN JÄVLA RAPPAKALJA Å UTTRYCKA SIG SÅ OFÖRSKÄMT OM VÅR FANTASTISKA NATIONALHJÄLTE OLOF! SVENSKAR I GEMEN, MED NORMAL INTELLEKTUELL FÖRMÅGA GÅR INTE IN I DETALJER DÅ "SNUS ÄR SNUS Å STRUNT ÄR STRUNT"

  SvaraRadera
 3. Utvandraren Henrik Palmgren verkar vara en sådan där skitpratare som många utvandrare har blivit. Han pratar en massa kvalificerat strunt. Att han missfirmar Olof Palme hör till det mest vedervärdiga och bevisar han kompletta okunnighet om politik. OK- han är väl en ungtupp som kammen lägger sig på med tiden när han mognat. Han är ingen trovärdig person om man kollar hans bloggrubriker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fasiken har Henrik Palmgren med det här inlägget att göra?

   Radera