onsdag 30 januari 2013

Stefan Löfven är en luciferian som springer Illuminatis ärenden!

Stefan Löfven är precis som alla andra rödingar. 
Kyrkovalet 2013. Detta inlägg är ett förklarande svar till Bengt Olof Dikes debattartikel som publicerades på SVT Debatt nyligen.

Självklart finns det ingen plats för varken Gud, Jesus, Kristendom eller Andlighet i socialdemokraternas manifest inför årets kyrkoval. Allt annat vore egentligen märkligt! Svenska Kyrkan har sedan 1900-talet blivit en förlängd arm för sossarna som med järnhand styrts av SAP. Detta vet både du och jag Dike. De enda som inte verkar förstå detta är de stora massorna, som egentligen har ingen aning om hur verkligheten ser ut. Det är därför du långsamt men säkert ser hur Kyrkan börjar glida allt mer mot en politiskt korrekt hållning.

Nu för tiden har vi präster som godkänner sodomi och alla andra perversiteter som går emot Guds Ord! Jag tror knappast att dessa präster ens läst de piratbiblar som du finner i Kyrkan nu för tiden. Dike, jag rekommenderar dig starkt att söka dig till KJV eller Geneve Bibeln för att finna den rena sanningen.

Det som förvånar mig i din debattartikel är egentligen hur förvånad du verkar vara. Socialdemokraterna är den humanistiska sekularismens hjältar. Det vill säga, att de är den renaste formen av luciferianism, om man nu ska omvandla en luciferiansk plattform till politiska termer. Om Lucifer fanns på plats när det var val, skulle han utan tvekan rösta på sossarna.

Dina vänner i Alliansen är egentligen maktlösa. De klarar inte av att sätta stopp för sossemaffians maskineri. De var ju tvugna att själva bli politiskt korrekta, kristofobiska, socialister för att med knappa marginal hålla sig vid makten. Där ser du hur sossarna förstört Sverige! Varför vi har rekord i massinvandring, massaborter, varför brottsligheten blir brutalare och skatterna än idag är bland de högsta. Landet är i fullständig förfall, men svenska folket är redan köpta. Det är det som luciferianismen gör mot ett folk! Det som en gång i tiden var ett kristet folk, har numera blivit hjärntvättade in i progressiviteten, modernismen och den luciferianska ideologin.

Om du tycker att Löfven är illa nu, vänta bara. Blir han Statsminister så kommer vi att få se hur ett land skall förgöras med järnhand!

24 kommentarer:

 1. Det är ännu värre min gode vän.

  Svenska kyrkan har ju även släppt in kvinnliga präster (vilket också är förbjudet i Bibeln, t.ex. den här grymma artikeln förintar alla argument som de som förspråkar detta väldigt väl:

  Den har givetvis även den som alla bra artiklar "försvunnit" från internet:
  http://web.archive.org/web/20120519122420/http://peacebyjesus.witnesstoday.org/WOMENPASTORS.html

  Archive.org är grym.

  Om Gud i Bibeln säger kvinnor får inte vara pastorer och man motsäger sig detta, hur kan man då fortfarande ens vilja kalla sig Kristen?
  Det finns inget att debattera överhuvudtaget, det är helt klart och tydligt att kvinnor inte får bli pastorer.

  Vidare så har vi Svenska kyrkans idoldyrkan, dyrkan av den döda "Jesus" för allas information så lever Jesus och han hänger inte på något kors längre, medans lutheraner gärna vill se Jesus hängandes död på korset, things that make you go hmmm...

  Finns mycket mer man kan ta, t.ex. Svenska kyrkans förföljelser av de Kristna och fler kätterska läror (dvs. irrläror som går stick i stäv med Bibeln, t.ex. Baptismal regeneration),
  Barndop är en annan kättersk lära, det enda dop som lärs ut i Bibeln är troendedop, ett spädbarn har inte kapacitet att varken vara för eller emot, en kättersk lära som är sprungen ur det faktum att de trodde att barnet hamnade i helvetet för att det inte hunnit ta parti för eller emot.

  Men Bibeln är ju kristallklar på punkten:
  Matthew 19:14 But Jesus said, Suffer little children, and forbid them not, to come unto me: for of such is the kingdom of heaven.

  Bibeln talar även om the age of accountability vilket inom judisk tradition brukar vara runt 13 eller 14 år, innan dess så har ett barn ingen accountability.

  Finns mycket skit som dessa gjort, vidare så gömmer man ju även kriminella invandrare som fått avslag på sin asylansökan, har man fått avslag så har inte Svenska kyrkan någon rätt att stoppa detta enligt Bibeln utan att själva begå en kriminell handling, så Svenska kyrkan i sig är en kriminell organisation.

  Vidare så är man notoriska Israelhatare, vilket är konstigt med tanke på hur Bibeln talar om Israel, dock så brås man på personen som startade Lutheranismen, Martin Luther som med tiden blev en notorisk judehatare, han var även Adolf Hitlers favoritpräst.

  Finns som sagt mycket mer, men där har alla lite att fundera på, jag ska skriva lite längre senare på min sida om Lutheranismen och verkligen bena ut allting och visa hur man går stick i stäv mot Bibeln, att gå stick i stäv mot Bibeln är ju att vara en antikrist.

  SvaraRadera
 2. Se här, Annie poserar stolt med Bohemian Grove Ugglan, som hon skickade till Stefan Löfwen, som tack för att Löwen just förått sina medlemmar i metall och infört ungdomslöner i hemlighet.
  http://bloggar.aftonbladet.se/politikerkollen/2010/11/c-hyllar-metalls-ungdomsloner/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som facken gjorde räckte uppenbarligen inte. Och det kommer inte att räcka med det de lär komma fram till senare i höst.

   Den (Pallas Athena) Ugglan verkar inte ha hjälpt särskillt mycket.

   Radera
 3. Om ugglan hjälpte eller inte; både Annie och Stefan blev partiledare efter ritualen.

  SvaraRadera
 4. jag tror Stefan kommer inte bli stat minister, han är bara en företrädare för någon annan som stå väntar och vill ta makten, om dom vinner förstås.

  SvaraRadera
 5. Hej alla 8 månader sedan var jag bara ivriga att bli medlem, och jag menade så många personer som aldrig visade mig på rätt sätt. För några månader sedan såg jag så många människor som berättar hur agent Patrick kopplade upp dem, och de blir en komplett medlem av broderskapet. så jag bestämde mig för att kontakta Patrick, som gav mig rätt länk för att bli medlem. Jag följde alla steg, och idag är jag en stolt medlem av Illuminatens broderskap. så jag vill att alla ska hjälpa mig att säga ett stort tack till agent Patrick. Om du har strävat efter att bli medlem i brödraskapet, och du inte har träffat rätt person förrän nu vill jag berätta för dig att du snabbt kan kontakta rätt Illuminate agent nu. Han är ingen annan än Patrick. Broderskapets uppdrag är nu att torka bort lidande och svårigheter bort från alla människors liv. så om du är en affärsman / kvinna, en konstnär, en pastor, en arbetarklass och vill ha rikedom, berömmelse, skydd, långt liv, välstånd bara namnge det precis som jag har nu är belysningen redo att hjälpa dig uppnå dina drömmar. kontakta Patrick på den upplysna emailen: agentpatrick5@gmail.com du kan WhatsApp honom Via Mobilnummer +234(0)8055329159 och bli en legitim medlem, bli med oss ​​idag och bli rik, kraftfull, berömd hela ditt liv

  SvaraRadera
 6. Häng med den stora broderhatten idag och leva ett bättre och lyckligt liv. VARSÅGOD
  Till den stora tempel av rikar och fame. Är du en affärsman, man,
  politisk, musikalisk, student och du vill vara rik, kraftfull och vara
  känd i livet? Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem av Great
  Hood illuminati bror. Med detta kan alla dina drömmar och hjärta önskningar vara
  Fullständigt uppfyller, om du verkligen vill vara medlem av den stora Illuminati
  bror huva, kontakta Lord Illuminati nu, Anm .: Nyanställda medlemmar
  har rätt till $ 12.000.000 dollar, en guldring som skyddar
  och gud av fiender, och en fri visum till Amerikas förenta stater.
  Vänligen dela vi inte blod. Förlora inte denna chans. Datum
  Rekrytering av nya älskade medlemmar, ring och bli rik! Nu av LORDMASHA
  hos ILLUMINATIONELOVE kundtjänst: Motto; Vi är här för att minska
  världens fattigdom och få dina drömmar att bli sanna. Vi väntar
  Ditt svar, du kan lägga till oss på WhatsApp Mobile och bli rik inom en
  månad. skicka oss ett mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp oss: +1 (662) -362-7440

  SvaraRadera
 7. Hälsningar från ILLUMINATIs ORDER till hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till ILLUMINATIs BROTHERHOOD, där MILJONER, BILLIONARER, forskare, världsstjärnor och världsledare som kontrollerar världen fick sin berömmelse och idealer, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com

  Obs! Vänligen veta att med respekt för din religion och var du än är i världen är du välkommen att vara medlem.

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI NY VÄRLD ORD.

  SvaraRadera
 8. Hälsningar från ILLUMINATI: s ordning till hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i ILLUMINATIS BRODERHOOD där MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, forskare, världsstjärnor och världsledare som kontrollerar världen fick sin berömmelse och ideal, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen: greatilluminate99@gmail.com

  Obs: Vänligen vet att du är välkommen att vara medlem när du respekterar din religion och var du än är i världen.

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI NEW WORLD ORDER.

  SvaraRadera
 9. Jag vill gå med i den stora Illuminati för att stödja min familj

  Kommentera jag vill gå med i det stora Illuminati 2019

  Hej min bror och systrar, är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev rik, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem av huven men jag blev bedrägeri flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på Net så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara att få den potten med rikedom som jag gjorde och idag, så glad att säga till världen att jag är en av de rikaste genom att ha summan 360 miljoner dollar på mitt personliga konto som ny medlem i Afrika och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill. .. ... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp Bli tuff med vår Lord överordnade E-post: Jerrybenson56@gmail.com eller whatsapp Jerry Benson på detta nummer: +79247676402 Kom ihåg att bara seriösa människor ska kontakta kom ihåg att inte gå tillbaka. 6.6.6 ...

  SvaraRadera
 10. Hej min bror och systrar, är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev rik, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem av huven men jag blev bedrägeri flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på Net så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara att få den potten med rikedom som jag gjorde och idag, så glad att säga till världen att jag är en av de rikaste genom att ha summan 360 miljoner dollar på mitt personliga konto som ny medlem i Afrika och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill. .. ... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp Bli tuff med vår lordens överordnade E-post: Jerrybenson56@gmail.com eller whatsapp Jerry Benson på det här numret: +79247676402 Kom ihåg att bara seriösa människor ska kontakta kom ihåg att inte gå tillbaka. 6.6.6 ...

  SvaraRadera
 11. Hälsningar från gemenskapens nattvardsgång

  Upplyst där du kan återhämta dig

  dina förlorade drömmar, och där du också

  kan se ljuset av rikedom och

  lycka utan blod

  offra. Och vi betalar också summan av

  $ 550 000 för att få alla nya medlemmar när

  de går med i brorskapet och också till

  ett hem efter val och plats

  med investeringar med detta

  möjlighet i livet för dem att vara det

  känd.

  BAKGRUND TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED

  I LJUSEN.
  1. Belöna kontanter på $ 550 000.
  2. En ny RAC Sleek Dream uppskattad till

  150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i landet

  valfri.
  En månad med samråd med 5

  bästa i världen.
  Ledare och de 5 viktigaste

  kändisar i världen. Om du är

  intresserad, vänligen kontakta

  föregående e-postadress -

  illuminatiworldwideorder@gmail.com eller

  vår wahtsapp +15184145254

  https://www.gaia.com/article/what-

  är-the-illuminati

  SvaraRadera
 12. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
  1. Belöning kontant på $ 550.000.
  2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
  3. Ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

  SvaraRadera
 13. Detta är en öppen inbjudan för dig att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. I början av årets rekryteringsprogram är vår årliga skördefestival precis runt hörnet. Håller du med i att vara medlem i denna upplysta nya världsordning?
  Kontakta Herr Stewart på WhatsApp +27786441920 eller e-post: ashwordgilmore@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli känd.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
  1. Belöning kontanter på $ 550.000.
  2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

  SvaraRadera
 15. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
  Fullständiga namn………………………………
  Land…………………………………
  Ursprungsstat……………………….
  Födelsedatum………………………….
  Sex……………………………………….
  Adress……………………………….
  ockupation.....................................
  Telefon…………………………………..
  E-postadress…………………
  Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

  SvaraRadera
 16. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
  Fullständiga namn………………………………
  Land…………………………………
  Ursprungsstat……………………….
  Födelsedatum………………………….
  Sex……………………………………….
  Adress……………………………….
  ockupation.....................................
  Telefon…………………………………..
  E-postadress…………………
  Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

  SvaraRadera
 17. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

  Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
  E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

  SvaraRadera
 18. HÄLSNINGAR FRÅN ILLUMINATI WORLDWIDE HÖGKVARTERET.USA


  e-postadress = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +19014607189  Välkommen till USA:s och hela världens stora upplysningsordning, detta är en öppen möjlighet att gå med i det upplysta folkets gemenskap, där du kan återerövra dina förlorade drömmar, och även där du kan återfå ljuset av serikedom och lycka utan blodsoffer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och även till ett valfritt hus och plats med investeringar och denna chans i livet att bli berömd.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR PÅ BELYSNING.
  1. Belöna kontanter på 550 000 USD.
  2. En ny Sleek Dream CAR värd USD 150 000 USD
  3. Köpt ett drömhus i det land du väljer.
  En månadslång konsultation med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +19014607189


  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 19. hej alla jag heter Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 20. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT

  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skydda dig alla dagar i ditt liv.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet via e-post nedan

  666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , Jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 22. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 BEGER INTE OM EN REGISTRERINGSAVGIFT, OCH INGA MÄNNISKA OFFER INNEHÅLLER

  Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
  Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
  Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar
  Förmåner för nya medlemmar
  1. Ett hus i valfritt land.
  2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
  3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

  Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners
  E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
  Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

  SvaraRadera
 23. Do you want to join ILLUMINATI For Riches, Fame, Power, Connections, Influence E.T.C? Contact us now for you to be initiated to become a full member of the IllUMINATI. If you want to know more send us a message now to get your illuminati reward as a new member.

  1. A Cash Reward
  2. A New Sleek Dream CAR
  3. A new house in any country of your choice.
  4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
  5. Influence your brand/business worldwide
  6. Protection from all oppressors
  7. A total Lifestyle change
  8. Access to Bohemian Grove
  9. Booked Appointment with Top Leaders and Top Celebrities in your country.
  10. 10,000000 million dollars to start a new life.

  Contact us now via email: illuminatiwealth@gmail.com
  or WhatsApp Number: +16315047021

  SvaraRadera