tisdag 29 januari 2013

Vet vi säkert om Palme ens är död?

Spekulera fritt! 
Vad vill Bonniers? Detta bör vi fråga oss efter det att DN publicerat artiekln som Inga-Britt Ahlenius skrev, där man pekar ut Stay Behinde-avdelning inom NATO:s Operation Gladio (Klicka på Operation Gladio bland etiketterna nedan. Jag har tidigare skrivit om denna NATO operation) som de ansvariga för Palmemordet.

En mycket spännande teori, men som ändå inte riktigt håller. Ahlenius utgår från att NATO varit emot nedrustning vilket är helt felaktigt. NATO har intressen av att ha ett ökat militärt närvaro i fjärran länder, främst för att driva opiumkrig och liknande otyg. Men för länderna i sig är det nedrustning som gäller. Kolla bara på hur det engelska försvaret har nedrustats, detta trots ökade insatser i fjärran länder. Dessutom hade Olof Palme själv 100% kontroll över Stay Behind-avdelningen och deras grupper i Sverige. TV4 bjöd in en Operation Gladio-kännare som erkände detta i söndags.

Ett återkommande motiv i anklaganden mot USA och väst är just Palmes antimilitaristiska aktivism. Det är viktigt att förstå att just antimilitarism varit en kärnfråga bland socialdemokrater rent historiskt. Detta är ingen anledning att utföra ett mord mot en statsminister. Inte heller närmanden mot Sovjet, som vår vän Kristoffer Hell i artikeln "Därför mördades Palme" verkar tro. För Guds skull Palme var medlem i Bilderberggruppen och följde deras agenda in i det sista! Detta dock med utgångspunkt för en vänsterinriktning. Utgången för denna slutsats är helt beroende av att man ska tro på bedrägeriet som var Kalla Kriget. Alltså att det var två sidor som var rivaliserande mot varandra, när det i själva verket löd under samma elit.

Om Palme nu mördades av själva eliten, eller någon elit-grupp, så lär det snarare handla om en illuministisk ritual om något. Men, själv kan jag inte vara säker. Det kanske rent av var en dubble som blev skjuten år 1986. Kan vi säkert veta att det var just Statsministern som skjöts?

Pingar till:

Fria Tider.

5 kommentarer:

 1. Med tanke på obeliskerna så skulle jag säga att det är närmast garanterat, vidare så tror jag att det var ett inside job. "Eliten" dödade en inom "eliten" som blev ett problem för "eliten".
  Jag menar vi håller inte på med lönnmord, skulle vi göra det skulle det inte finnas några såna här "eliter" överhuvudtaget, de hade alla redan varit putsväck, om vi var som de.

  En sammanfattning av Palmes liv:
  Romans 6:20 For when ye were the servants of sin, ye were free from righteousness.

  Min teori är att Palme var för långsam med införseln av tredje världen folk till Sverige, efter påtalningar så ändrade han sig trots det inte och fick käka bly.

  Tittar man statistiskt så var han ganska dålig på införseln, Reinfeldt är på så vis en lydigare hund än vad Palme var.

  Sen var väl inte Palme Bilderberg, han var väl Council of 300? Finns det kanske rivalitet mellan Bilderberg och Council of 300? Olika hundar som slåss mot varandra om sin mästares gunst?

  En annan teori är att Satan inte längre hade någon nytta av honom och helt enkelt såg till så han offrades. Jämför samhället då och nu och se hur sataniskt samhället är nu jämfört med då, Palme var långsam skulle jag säga och Satan har bråttom bråttom, funkar inte riktigt att dra benen efter sig när bossen har bråttom.

  Nu är det en teori som dessa "upplysta" människor fnyser åt men så vet de inte speciellt mycket om världen våra ateister.

  Men det mest logiska är att det var ett ritualmord med tanke på de 5 obelisker som dök upp 1 år och 1 månad efter mordet på 11, 22, 33 och 55 eller om det var 11, 22, 44 och 55 var ett tag sen jag var på platsen och hela grejen är för mig utagerad och klar, en ond man fick det han förtjänade då han refuserade den enda lösningen på hans problem: http://www.christ-saviour.com/?p=410

  Han likt andra socialister tror att människan kan lösa sina egna problem, som så många andra.

  Proverbs 20:6 Most men will proclaim every one his own goodness: but a faithful man who can find?

  Det folk inte förstår när de arbetar för hin håle är att han inte tolererar misstag, så kan ha varit att han mördades av en så simpel anledning att han tog in för få tredje världen folk för långsamt. Notera t.ex. hur de politiska hundar vi har idag arbetar som om de vore under press och stor stress för att ta in så många som möjligt, som om någon håller en pistol mot deras huvuden. Varenda liten håla i Sverige fylls upp med barbarer, senaste var det väl 460-600 somalier till Kramfors. För de större städerna börjar bli fyllda.

  Sen att man använder olika Nato Black Opsför själva avrättningen eller Spetznas eller Vatican Assassins, Masonic Hitsquads, Yakuzas osv. det är av mindre vikt, det som är av vikt är varför och vem som beordrar ut mördare, och då är min teori den bästa och i vilket fall som helst så kommer vi få reda på exakt vad som hände men vid ett senare tillfälle.

  Precis som mordet på Kennedy var ett ritualmord när han började avslöja de ockulta strukturerna: http://www.thepowerhour.com/news3/jfk_speech_transcript.htm

  Sen så visade han sig vara korkad som inte ens använde sig av livvakter, trots att han provocerade miljontals människor, kan man bli mer korkad? Det är intressant, det säger mig att han trodde han var säker bland de sina att han var beskyddad att han var untouchable, men tji fick han, arbeta åt Satan, bli huggen i ryggen.

  John 8:44 Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.

  "Nej nej det är lugna puckar Olof ingen kommer att göra något med dig, du är en av oss" *huggen i ryggen*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Palme var aldrig ett radikalt hot mot bankmaffiorna, DVD eller Bilderberg. Palme var både med Consil of 300 och Bilderberggruppen. Han var alltså en mega elit, högre enligt Illuminatiskalan självaste än Carl Bildt.

   Kennedy skulle åtminstone sätta dit The FED. Olof Palme gjorde inga som helst utspel på att sätta stopp för bedrägeriet. Han satt lungt i båten.

   Det enda "vettiga" motivet jag kan finna, om de nu mördade honom, är just frågan om en illuministisk rit. Särskillt med tanke på obelisken.

   Radera
  2. Ja eller som jag säger att han var för dålig, han var för långsam, något sådant, finns en bra bild som jag inte kan hitta nu med en graf över hur många fiender de olika statsministrarna släppt in i Sverige och Palme ligger ganska lågt i den listan, vilket skulle kunna vara ett motiv (för en nationalist så är det många och så men nu snackar vi uppdragsgivaren, hur resonerar uppdragsgivaren om import-takten? Hade jag varit Satan så hade jag tyckte att takten var alldeles för låg man måste alltid ha i åtanke att Satan arbetar mot klockan, tiden är på väg att rinna ut: Revelation 12:12 Therefore rejoice, ye heavens, and ye that dwell in them. Woe to the inhabiters of the earth and of the sea! for the devil is come down unto you, having great wrath, because he knoweth that he hath but a short time. att då som Palme gå och dra benen efter sig...).
   Reinfeldt är ledande i den listan iaf. han är den värsta Statsminister som någonsin förnedrat ämbetet.

   Jag menar Palme snackade massor men vad var effekterna av hans politik? För jag tycker inte att det fram till 1986 var så stora effekter jämfört med den extrema politik som förs idag. Nu är det iofs 26 år sedan, tycker inte att den extrema politiken kom igång på allvar förrens runt 1995.
   Den här nya politiken som styr tycker jag har en mycket värre effekt, det är dekadens, det är import av vildar, det är enorma bidrag som betalas ut till vildar och svenskar som är för lata för att arbeta, typ som dessa Britter:
   http://moonbattery.com/?p=24826

   Det är skenande kriminalitet, det är sänkta straff, straffrabatt, det är dekadens, evolutions och ateistpropaganda i skolan för att skapa apatiska viljelösa dekadenta skitungar (som hämtat ur kommunistmanifestet). Det är abort och numera skriande om att man måste få mörda de sjuka medans man låter pedofiler, våldtäktsmän och mördare leva (någons prioriteringar är helt skeva), det är import av en riktigt perversskitreligion kallad islam som kommer med sina sataniska idéer och får verka i landet trots att det uttalade målet är att erövra nationen.

   Och folk accepterar det för att de är likadana.

   Det intressanta är ju frukten som produceras inte bara skitsnacket och Palme var en skitsnackare av rang med skeva och brända idéer, att folk kallar honom för intelligent är beklämmande, mannen var socialist och arbetade för Satan, numera brinner han i helvetet, vari ligger det intelligenta i detta förfarande? Allt det säger är "Hej jag var en första rangens förlorare och nu spenderar jag evigheten i Guds Vrede, gör inte samma idiotiska misstag som jag skulle han säga om han fick säga något, kom inte hit, fly Guds Vrede". Att exponera mörkret och sprida evangelium, som du gör här det är intelligens, att arbeta för någon som kommer få dig att brinna i evigheten det är idioti. En av de största idioterna vi haft då han skickat så många fler än han själv till helvetet.

   Vidare så kan det vara att det inte fanns någon mer nytta med honom längre mer än att göra en traumabaserad ritual, lite krossa den då svenska "oskuldsfullheten". Eller så är det helt enkelt CP-Krille som verkligen mördade honom, en slump så att säga, vilket fall som helst så är det en ond man som fick sitt straff oavsett vem som dödade honom.

   Radera
  3. Bankmaffior och annat skit är ju inte bossarna, Satan är bossen, allt annat är sekundärt, alla dessa töntiga organisationer, dessa töntar som finns i alla dessa organisationer, eller som vi brukar kalla de: FÖRLORARE.
   Vi ska skratta åt dessa, för det gör Gud, han skrattar åt dessa förlorare dagligen, de kör sin lilla revolt och tror att de ska ta över. Det är humor det dessa små clowner håller på med, som är ett gäng hovnarrar hela högen, de tror dock att de är väldigt viktiga personer.

   Finns ju en anledning till att så få mäktiga kallas:
   1Co 1:26 For ye see your calling, brethren, how that not many wise men after the flesh, not many mighty, not many noble, are called:
   1Co 1:27 But God hath chosen the foolish things of the world to confound the wise; and God hath chosen the weak things of the world to confound the things which are mighty;
   1Co 1:28 And base things of the world, and things which are despised, hath God chosen, yea, and things which are not, to bring to nought things that are:
   1Co 1:29 That no flesh should glory in his presence.

   Hovnarrar som i slutänden kommer få smaka elden.

   Förresten har du någon källa till Palme som Bilderberg? Letade för ett par år sedan men har aldrig hittat någon, enbart Council of 300.

   Radera
 2. Sen är det ju rätt intressant sättet han mördas på, nerskjuten som en hund på gatan, det sänder ju en signal att han var mycket mer oviktig än folk tror och helt och hållet expendable och inte ens omtyckt av sina egna sossar inom organisationen för annars hade de haft bevakning av honom i smyg och fångat/skjutit ner mördaren.

  Känns mest som om han lyfte upp som en ikon för de gudlösa socialdemokraterna där de förblindade följde sin idol och sedan traumatiserades av hans avrättning, lite samma effekt som 911 hade på USA.

  Är det inom MK Ultra man använder traumabaserad programmering? För titta på den försvunna motståndskraften hos svensken mot all skit som sker, för övrigt vore det intressant att se om de finns några ockulta kopplingar till Anna Lindh, kvinmannen där var ju som i fallen i USA med skolskjutningar i pumpad större mängder psykofarmaka och han likt många av skolskyttarna hörde röster (demoner, då farmakia (droger) öppnar upp folk till den spirituella världen, något som hedningar hållt på med i tusentals år) osv.

  Kika in denna om skolskyttarna (och andra mördare) och deras "drugs of choice":
  http://www.ssristories.com/index.php

  Acts 8:11 And to him they had regard, because that of long time he had bewitched them with sorceries.

  SvaraRadera