tisdag 15 januari 2013

Bisarra och skrattretande attacker mot SD-väljare och alternativ media hos avundsjuka, verklighetsfrämmande, pirat-ateist-feminist-vänsterliberala bloggar.

Komedi. Rubriken säger allt.

Vad säger ni om genusfascisten Shed Lights mycket underhållande anklagelser mot debattforumet Flash Back. Ett blogginlägg som utgår ifrån att MSM är kapabla att tala om sanningen för folk. Mycket underhållande text måste jag säga. Enligt "hens" teori, så är det alltså det fria ordet inom Flash Back som ligger till grund för SD:s tillväxt i opinionen.

Fast ännu bättre var nog den ateistiske piratideologen Frilansande Memetiker, som använder sig av "inte rasist men" som primära källa, och menar att SD-väljare är alla idioter och bör kallas så, medan att partiet borde kallas för fascistisk precis som en viss pseudohistoriker (läs Henrik Arnstad) brukar förespråka. Vår ateistiske pirat anser dessutom att media gullar med SD. (LOL!) Antar att han tror på allt som Lena Sundström har att säga om Danmark. När han kallade Avpixlat för en "maffiaorganisation" kunde jag inte hålla mig från att gapflabba. Återigen mycket underhållande läsning.

Något som kan behövas när vi lever i ett så korrumperat land.

2 kommentarer:

  1. Någon har tagit för mycket psykofarmaka eller så blev någon matad med råttgift som liten?

    SvaraRadera
  2. Det där om moderatorerna stämmer inte alls, kryllar ju av vänstermoderatorer t.ex.

    Skönt att den lata shedlight frågar sig i kommentarerna hur Jan fått sådan makt, killen arbetar ju hårt klart att han till slut sitter på makt, fast det är ju bara väldigt lite makt.

    SvaraRadera