onsdag 16 januari 2013

Svenska barn matas med råttgift!

Råttgift för att ge svenskar lägre IQ. 
Samtidigt som debatten kring resultaten i svensk skola rasar, så matas svenska barn med tunga metaller (som arsenik, bly och kadmium). I laboratorieanalyser från Testfakta, som kom i helgen men som knappast fick den uppmärksamhet den förtjänar, så avslöjas det att gröt- och vällingprodukter för barn från företagen Semper och Nestlé innehåller höga halter av tungmetaller.

Forskningen visar även att dessa tunga metaller lett till lägre IQ! Kanske det är dags att se på hur detta påverkar skolresultaten och tankeförmågan hos dagens unga. Med tanke på att undersökningar visar att dessa tungmetaller skadar barnets hjärna, bör en sådan frågeställning åtminstone reflekteras över.

Må jag även påminna er om att arsenik används som en effektiv råttgift än idag. Och det är bland annat detta som man matar svenska barn med. Om inte vi tar tag i detta som förstör barns IQ, hur kan vi förvänta oss att de ska förstå enkla problem som hur massinvandringen påverkar samhället negativt, eller det faktum att klimatalarmismen baserar sig på en bluff?

Titta lite närmare på resultaten från laboratorieanalysen här.

Må jag även påminna er om den jesuittränade Paul Bulcke (VD för Nestlé) vars företag varit med om tidigare skandaler, bland annat gällande användandet av aborterade barn som ingredienser i sina produkter. Allt detta har att göra med Agenda 21. Dags för er att börja studera varför eliten vill se till att vi gör fler aborter och varför de vill reducera världens befolkning.

7 kommentarer:

 1. Vart i processen hamnar detta i maten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du menar tungmetallerna i gröt- och vällingprodukter för barn, så framgår det inte riktigt vad jag vet. Men detta hade man redan upptäckt för två år sedan. Men man visste inte riktigt att halterna var så pass höga.

   Radera
  2. Måste vara en förbannat gammal fabrik med blyrör till vattnet och kadmium som rostskydd till kärlen.

   Oroväckande i vilket fall som helst.

   Radera
 2. Tillverkar man produkterna i Kina? Kineserna är ju kända för att stoppa vad helst för skit i. Är ju samma sak med kinescigaretter osv.

  Här ett exempel:
  China put heavy metals in some Kirkman products
  http://community.babycenter.com/post/a21154775/china_put_heavy_metals_in_some_kirkman_products
  China's heavy metal and chemical pollution worsening
  http://www.scmp.com/news/china/article/1120912/chinas-heavy-metal-and-chemical-pollution-worsening

  Det jag inte förstår är evolutionstroendes upprördhet?
  Som senast idag så talade en evolutionstroende idiot om att "livet är bara en kemisk reaktion", så om de blir upprörda så är de hycklare. Fast det kan ju iofs vara varför reaktionerna är så svala, de är de facto evolutionstroende, de har köpt hela dödspaketet med dess lögner.

  Tråkigt för barnen att deras föräldrar är idioter.

  SvaraRadera
 3. Här annat som Kineserna som hatar människor stoppar tungmetaller i:
  Chinese Cigarettes Contain Three Times the Level of Heavy Metals
  http://www.itcproject.org/blogs/mediacover/globalstudyfindschinesecigarettescontainthreetimes

  frågan är hur många andra produkter som har tung metaller och vilka produkter som vi tror är producerade någon annanstans som är pirattillverkat i Kina och som säljs här?

  Som här en trevlig gammal nyhet:
  Bajs hittat i smuggelcigaretter
  http://www.folkbladet.se/reportage/default.aspx?articleid=5623352

  Kineserna tar det de har och matar i, bajs, tungmetaller osv.
  Folk talar om kinesernas hög intelligens, vad folk som vanligt missar är att som alla andra kommunister och socialister så fuskar de när det kommer till allt, ni som är tillräckligt gamla minns Sovjets dopingfabriker, eftersom socialismen är en lögn så måste de skapa en illusion av att de tillverkar framstående människor, detta görs genom fusk, från idrott till produktion.

  Hela det här kinesiska "undret" är ju för att vi i Väst har "out sourcat" allt till Kina, vissa av USAs Presidenter har t.o.m. givit USAs teknologi till Kina för kineserna var för korkade för att tillverka sina egna atomvapen osv.

  Kina stannade i utvecklingen när de gick från dyrkandet av en Gud, Shangi-Di till att bli Buddhister som ju som inte många känner till enbart en "vidareutveckling" av den drakoniska och barbariska hinduismen.:
  https://www.youtube.com/watch?v=DA-AkJzpKmg

  SvaraRadera
  Svar
  1. I de ekonomiska frizonerna eller vad man ska kalla dem lever man gott medan man slavar ute på landsbygden. Vi får se vad som händer när de tröttnar på att behandlas som skräp.

   Radera
 4. herb pharm male sexual vitality tonic and alex jones overdoses on super male vitality nettle for male vitality infowars super male vitality ingredients super male vitality angry and horny top male performance & vitality info wars super male vitality review male energy & vitality from gnc super male vitality dr group where to get super male vitality super male vitality render max 4 men max vitality male enhancement treatment demonstration lubezilla.comvs super male vitality Customers need to take two holders step by step to reveal a change inside the body. It doesn't ought to be taken quickly before sex since the universally useful is to get more help at any given moment. As a result of the significant number of fixings that help to assemble circulatory system to the genital part, it upgrades your sexual prosperity. How Does Vitality RX Work?
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvaraRadera