onsdag 16 januari 2013

Syriska rebeller hyllar Osama Bin Laden och elfte september attackerna.

Videon nedan visar när de islamistiska FSA rebellerna i Syrien hyllar Osama Bin Laden och elfte september attackerna.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vsq5ZRir-0k

Samtidigt i Sverige, så är LUF mer intresserade av att hjälpa dessa islamister komma till makten.

Klicka på etiketten "Syrien" nedan för att läsa igenom de brott som de syriska "rebellerna" gjort sig skildiga till. När kommer LUF att skämmas över att svensk media är så ensidiga i sin rapportering av konflikten i Sverige, och att Sverige dessutom hjälper till med att störta en utländsk regim via bistånd bland annat.

3 kommentarer:

 1. LUF hjälpte ju samma gäng när de tog över Libyen, var ett jävla hetsande om att Sverige skulle hjälpa till mot Kadaffi.

  Samma sak med Egypten.

  Som om Engelska liberaler skulle sitta och hetsa att utländska makter ska hjälpa slöddren i förorterna som springer och rånar och våldtar folk och att man ska skicka vapen till dessa, det är samma sorts människor.

  Islam är en maffiareligion.

  SvaraRadera
 2. Faktum är ju att hela Sjuklövern var de som hetsade inte bara såna här ungdomsförbund, de stöttar ju fortfarande FSA, man kan ogilla Assad men det är inget skäl att stötta några som är minst lika dåliga som Assad, faktum är att de ser ännu sämre ut än Assad.

  Under Assad blir iaf inte alla Kristna fördrivna eller mördade, under FSA/MB så kommer alla fördrivas eller mördas, ungefär vad man börjat med i Egypten och i Libyen, Libyen fördrev ju även den sista juden som var dum nog att köpa propagandan om "Västvänlig revolution":

  "David Gerbi believed the news stories about a flowering of Western values in Libya. He took the mainstream media at its word, and people like Barack Obama at their word, that what was happening in Libya was a wonderful throwing-off of oppression and reaffirmation of human rights. But when he got there, he discovered the brutal truth behind all the fog of political correctness: "There is no place for Jews in Libya." "

  Libya: Jew who tried to rebuild synagogue to be deported -- "There is no place for Jews in Libya"
  http://www.jihadwatch.org/2011/10/libya-jew-who-tried-to-rebuild-synagogue-to-be-deported----there-is-no-place-for-jews-in-libya.html

  Så kan det gå när man lyssnar på lögnarna i Massmedia, är det inte konstigt att folk även går på att det skulle vara Israelvänliga judar inom massmedia osv. när de judar som står att finna där är fientligt inställda till Israel. I huvudsak ateist-judar.

  SvaraRadera
 3. Sen ska man komma ihåg att ateister ser ett släktskao med muslimerna för båda grupper (och katoliker) är ju de grupperingar som slaktar allra flest Kristna i världen.

  Eftersom det hela tiden är olika Kristna minoriteter som blir slaktade så är det inte konstigt att de inte bryr sig, de svenska kyrkorna är ju även de totalt stendöda, även de stöttar ju det här vilket har att göra med att majoriteten av dessa präster verkar ha köpt hela den ateistiska världsbilden, från evolutionstroende till bög"äktenskap".

  SvaraRadera