onsdag 30 januari 2013

Tysklands krav på repatriering av guld - början på valutakrigen och slutet för dollarns hegemoni.

Max Keiser och Stacy Herbert diskuterar Tysklands kontroversiella krav om repatriering av guld, då en skribent på Financial Times skickade det som skulle kunna uppfattas som ett dold hot. Det är dessutom frågan om guldet på Fort Knox ens finns kvar.

Keiser gör även en intressant intervju med Doug Casey från CaseyResearch.com på slutet.


3 kommentarer:

 1. Någon är ute och hämtar guld för att lämna över det guld man inte längre har kvar...

  The War on Mali. What you Should Know: An Eldorado of Uranium, Gold, Petroleum, Strategic Minerals …
  http://www.globalresearch.ca/the-war-on-mali-what-you-should-know/5319093

  SvaraRadera
 2. Reklamen för något program på RT i klippet var ju riktigt patetisk, någon kommunistneger som satt och grät om att afrikansk tribalism skulle vara en produkt av att Amerikanska Staten krigar, så efterblivet vänsterflummande att man blir stum.

  Anledningen till såna här gäng är för att man håller på med att fösa in olika stammar/etniska grupper på samma område. Dvs. det är den globalism som RT själva förespråkar som är problemet.

  Sen den vit håriga gubben försöker även han bortförklara den här tribalismen, notera hur han försöker säga att det är Statens fel att hedningarna agerar som de hedningar de är "nasty immigrants", det är knappast vad USA håller på med, de ger ju asyl till kriminella, det är ju knappast att föra någon "nasty immigrants" propaganda.

  Ähhh han är helt uppenbart ännu en ulv i fåraklädsel, eller kommunist i kostym.
  Precis som sosse Keiser.

  Hur kan dessa luffare missa de gigantiska problemen med import/invandring av tredje världen folk?

  Notera även hur han mot slutet säger att "man ska blanda upp (diversify) "och att etnisk nationalism är kass han var mycket stolt över sitt liberatarianska "drömsamhälle" i Argentina och de hade 28 olika nationaliteter där.

  Jag tror det slutar som Liberal, Missouri:
  https://apologeticspress.org/APContent.aspx?category=9&article=1447

  Det verkar trots allt vara ateister det rör sig om och allt ateister tar i förvandlas till skit, lite som Kung Midas fast istället för guld så blir det till skit.

  Var det det som var det intressanta att det där gamla gubbskrället var en globalist libertarian som hatar nationalism men som istället för det naturliga bosätta sig på internationellt vatten (var alla globalister borde tvingas bosätta sig så kan de leva där så slipper vi andra deras judenojor and what not). Globalister sitter inte på lösningarna, det är globalister som gjort att vi verkligen sitter i skiten, trots det fortsätter folk lyssna på dessa filthy dreamers.

  Jude 1:16 These are murmurers, complainers, walking after their own lusts; and their mouth speaketh great swelling words, having men's persons in admiration because of advantage.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Keiser har ibland intressant info och gäster. Men han är enligt mig en ulv ifårakläder.

   Se bara på hur han behandlade Tom Woods. Det säger en del.

   Här är Tom Woods svar. Sen dess har Keiser hållit truten.

   http://www.youtube.com/watch?v=eooioY8I5Ac

   Radera