onsdag 23 januari 2013

Media mörkar SD:s EU-kritik för att försöka gynna V(PK).

Åkesson vs Sjöstedt. Riktig EU-motstånd vs fejkad EU-motstånd. 
Nyligen gick britternas Premiärminister David Cameron ut med floskeln om att det ha en folkomröstning om EU-medlemskapet, först efter valet 2015 (så klart). I ett utspel som endast kan beskrivas som ett desperat försök att rädda valet år 2015, med tanke på att Tories håller på att tappa väljare åt alla håll. Mest oroväckande för Cameron är att UKIP växer sig starka trots inre stridigheter och mindre skandaler (och infiltrationer). Många konservativa britter känner nu att de funnit ett alternativ. Att tala om en folkomröstning först efter valet 2015, är så klart ett sätt att försöka neutralisera UKIP.

Samtidigt så har Rothschild familjens bästis Milliband, för de socialistiska Labours del, och EU-älskaren Nick Clegg, för liberalernas del, båda gått till angrepp mot Cameron. Clegg och hans liberaler ingår i regeringen, och mycket tyder på att koalitionen som regerar i de brittiska öarna upplever stora problem och lär inte vilja upprepa samma experiment efter nästa val.

Samtidigt här hemma i Sverige låter man ungefär som Clegg och Miliband. Har skannat igenom svensk MSM, och det jag finner är extremt tunt i både TV4, Expressen och SvD. DN talar om för oss hur "extrem" Cameron är, och ger EU-älskarna i Folkpartiet första tjing för att tala om att Sverige minsann ska inte lämna EU.

Aftonbladet går så klart ett steg längre. De har en professor med som menar att ett svenskt utträde ur EU är varken realistiskt eller aktuellt. Sen passar de på att samtala med redaktionens favorit nämligen V(PK):s Jonas Sjöstedt, som faktiskt inte vill lämna EU. Han vill bara "minska EU:s inflytande". Inte ta den bort helt alltså! (Nu måste folk verkligen sluta kalla Vänsterpartiet för ett EU-kritiskt parti. De är inte det! Det är uppenbart att de med Sjöstedt i spetsen har ändrat inställning).

SR talar endast med Statsministern i frågan. Och SVT söker sig precis som sina bolsjeviskiska kamrater i Aftonbladet till ingen mindre än V(PK):s Jonas Sjöstedt för att få representera den "EU-kritiska sidan". Men Sjöstedt poängterar bara att han vill se "ett EU som respekterar demokratin i medlemsländerna". Återigen återigen inget krav på folkomröstning.

Jimmie Åkesson (SD) gick ut med ett pressmedeland där han ville ta tillfället i akt att lyfta upp en diskussion kring Sveriges EU-medlemskap. Åkesson gick dock längre än Sjöstedt. Han vill nämligen få till en folkomröstning om vårt EU-medlemskap. Detta är dock inget som är intressant enligt svensk MSM. Så nu sker det en blackout mot SD och Jimmie Åkesson. Man tvingas vända sig till alternativa medier som vanligt för att få ta reda på vad som pågår här i världen.

Må jag påminna er om att Jonas Sjöstedt röstade ja till att ändra grundlagen för att för att grundlagsskydda EU-medlemskapet. Under Sjöstedt har även V(PK) tagit bort kravet på att lämna EU. Börjar ni fatta hur det hela hänger ihop nu?

Media har den senaste veckan försök göra allt för att ge Sjöstedt en lyft. Nyligen bjöd SVT honom in till Agenda för att visa upp deras landsbygdspolitik(?) (WTF?!). Till och med Annie Lööfs Center, är bättre än dom! Med C:s glesbyggdspolitik, behåller vi status quo, som förvisso inte är så bra, men i jämförelse med V(PK):s glesbygdspolitik som nästintill helt är baserad på Agenda 21, så Lena Eks (C) miljöfascistiska drag ganska bleka egentligen.

Måtte V(PK) aldrig ingå i en regering!

1 kommentar:

  1. Uppenbarligen lyckades Sjöstedt förstå att EU är ett socialist- och globalistprojekt.

    SvaraRadera