fredag 25 januari 2013

Svensk media påbörjar operation: Smutskasta Berlusconi.

Berlusconi ett problem för ekonomin enligt
"analytiker" som SVT talat med. 
Det räcker inte för Public Service att demonisera Sverigedemokrater och amerikaner från mellanvästern som inte vill släppa sina vapen. Nu går de som väntat till attack mot femiscisternas favorit hatobjekt, Silvio Berlusconi.

SVT valde nyligen att tala med en "finansanalytiker" för att få till några fler suckers i Sverige att satsa på börsen. Bedrägeriet måste ju säljas ordentligt innan det kan bli verklighet.

På senare dar har Berlusconis siffror i Italien ökat markant i en imponerande takt. Från att i december ha varit helt uträknad, så är han nu i januari med i matchen. Som väntat kan inte svensk media låta bli att hata de som inte är renlariga maoister som dom. Så om Berlusconi vinner valet i Italien och väljer att dra Italien ur euron, kan de så klart anklaga honom för att ha förstört de "fina siffrorna" som rådde i ekonomin.

Jag kan redan se ledaren i Aftonbladet om en månad som skriver om "reaktionära inskränkta italienare" som inte fattar att leninism är den enda rätta vägen att gå för landet.

*skakar på huvudet* 

En sak ska vi ha klart för oss. Berlusconi är endast ett hot mot Deutsches Verteidigungs Dienst (D.V.D.) som är de som styr EU:s ekonomiska policy ifrån Dachau. Svensk media gör allt för att skydda EU:s elit och demoniserar alla som är ett hot mot just dem.

1 kommentar:

  1. Väldigt ironiskt att DVD har sitt säte i Dachau:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dachau_concentration_camp

    Heinrich Himmler, then Chief of Police of Munich, officially described the camp as "the first concentration camp for political prisoners."

    SvaraRadera