måndag 14 januari 2013

Franska trupper sätts in mot franska vapen i Mali.

Frankrike till attack i sin gamla koloni. 
Hollande har deklarerat krig mot rebellerna i Mali. Och det borde inte förvåna oss.

Ett antal sanningar borde vara klara för alla nu. Först, det faktum att det inte spelar någon roll vem som vinner ett val. Åtminstone inte nu för tiden. Frankrikes nuvarande President Hollande fortsätter med samma målsättning som förra presidenten, Sarkozy. För det andra så kan vi även konstatera att Frankrike än idag bestämmer över dagordningen i sina gamla kolonier, som i det här fallet Mali i Afrika, tidigare blev det Elfenbenskusten. Och för det tredje, så tillhör det hela den Trilaterala Kommissionens plan för destabilisering, ledd av Obamas utrikespolitiska rådgivare Zbignew Brzezinski.

Franska trupper i Afrika. 
Som jag påpekade i våras så beväpnades de islamistiska trupper med franska vapen som dumpats in i Lybien av DGSE. Syftet var så klart att hjälpa islamisterna störta Khaddafi. Samma vapen hamnade hos islamisterna i Mali via al-Qaida i Niger. Alexander Mezyaev i en artikel hos Global Research är inne på samma linje, och menar dessutom att Frankrike var aktiv med att se till att islamisterna i just Mali fick vapnen.

Vad det hela kommer att sluta i är svårt att säga, i synnerhet nu när Hollande tydligt sagt att trupperna kommer att finnas kvar i Mali så länge det behövs. Men vi vet att destabiliseringens syfte är att avskräcka investeringar och inflytande från Kina. Det som sker är en ny kapplöpning om Afrika mellan väst och Kina. Islamisterna är endast ursäkten för att få till diversa olika insatser som AFRICOM ska kunna utföra uttalade mål för att bekämpa terrorismen i Afrika. Boko Haram i Nigeria kan även de vara ett framtida mål i denna uppdrag, för att på olika sätt destabilisera området och försvåra för kinesiska investeringar.

Men för att sammanfatta det hela så har islamister i Mali fått vapen från DGSE. Dessa ska nu bekämpas. Sammtidigt har vi islamister som försöker störta Assad i Syrien. Dessa anser DGSE inte ska bekämpas utan, istället ska man hjälpa dem för att erövra Syrien från Assad.


4 kommentarer:

 1. Mali är även en av världens större guldproducenter (Tredje störst i Afrika):
  http://goldinvestingnews.com/30155/mali-political-problems-gold-industry-coup-great-quest-metals-mining.html

  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ml.html

  Det är deras största exportinkomst, resten är ju boskap och bomull:
  Exports - commodities:
  cotton, gold, livestock

  Notera hur Frankrike inte ens är med i topp 6 av deras exporthandelspartners, alla topp exportshandelspartners finns i Asien:
  Exports - partners:
  China 31%, South Korea 14.5%, Indonesia 12.2%, Thailand 6.3%, Malaysia 5.4%, Bangladesh 5% (2011)

  Däremot importerar de massor från Frankrike:
  Imports - partners:
  Senegal 14.9%, France 11.6%, China 8.2%, Cote d'Ivoire 6.3% (2011)

  En annan rolig poäng är att vänsterglobalisten rapparen och kannibalen Timbuktu har sin pappa från detta land ( https://www.flashback.org/t1765609 ), undras om han får blir SVTs expert om det hela, det är ju typiskt svenskt, ungefär som den förtäckta homopropagandan i dagens Idrottsgalan där folk pris enbart för att de var homosexuella (Pia Sundhage) och olika folk vann över folk som gjort större idrottsprestationer, som hon Triathlon-flatan som vann trots att t.ex. JVM Hockeylaget gjorde en helt mirakulös insats som vann JVM i Kanada, något som aldrig hänt tidigare, det är i klass med första gången Sveriges slog Sovjet i hockey, att ta silver i en väldigt impopulär sport som Triathlon bleknar kraftigt i jämförelse men är man sodomit så är man, givetvis vann även guldkalven Zlatan pris trots att han inte gjort något speciellt i sin LAGsport på sistone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jösses, vilken tur att jag slängde ut TV:n för länge sedan.

   Radera
  2. Det gjorde du rätt i. Var flera sodomiter som uppmärksammades på denna gala, men sport i allmänhet har ju gått och ersatt Gudadyrkan, man gick från Gud till sportdyrkan, folk har tagit det för långt, inget fel i att idrotta men det ger inte speciellt mycket.

   Som Bibeln säger:
   1 Timothy 4:8 For bodily exercise profiteth little: but godliness is profitable unto all things, having promise of the life that now is, and of that which is to come.
   1 Timothy 4:9 This is a faithful saying and worthy of all acceptation.
   1 Timothy 4:10 For therefore we both labour and suffer reproach, because we trust in the living God, who is the Saviour of all men, specially of those that believe.

   Dock så kommer inte så många märka detta då de är blinda, vi som ser propagandan ser det helt övertydligt, jag spenderade 30 minuter med att titta på spektaklet, producenten valde ofta att zooma in på välkända sodomiter som Kajsa Bergqvist, den pensionerade höjdhopperskan som lämnade sin make för en kvinna, dvs. en äktenskapsbrytare, de zoomade även in på kvinnan som skaffade sig en kvinna och sedan gjorde en turkey baster ( http://www.urbandictionary.com/define.php?term=turkey+baster ). Dvs. Anja Pärson
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Anja_P%C3%A4rson

   Arma barn är allt jag säger om den episoden.
   Det var väldigt mycket smygreklam för sodomi.

   Genesis 3:1 Now the serpent was more subtil than any beast of the field which the LORD God had made. And he said unto the woman, Yea, hath God said, Ye shall not eat of every tree of the garden?

   Subtilt så det förslår.

   Radera
 2. Tydligen ska även Sverige skicka trupp till Mali.
  Frågan är vad den kidnappade killen som finns där nere hade med allt detta att göra.

  För vem åker till såna här pissländer utan att vara beväpnad till tänderna?

  SvaraRadera