måndag 7 januari 2013

Muslimska Brödarskapet: "Israel kommer inte att finnas om 10 år".

Essam el-Erian upprepar det Kngiht of Malta hofjuden Henry Kissinger tidigare sa. 


I ett uttalande tangerar Muslimska Brödarskapet Henry Kissingers uttalande, om Israels slut om omkring ett decenium i framtiden, från i höstas. Detta uttryckte en utav Mohammed Morsis närmaste män, Essam el-Erian, strax innan nyår till en saudisk tidning. Precis som Kissinger sa, så menade Eiran att Israel har ungefär 10 år kvar innan den försvinner helt från världskartan.

Jag har förklarat detta förut. Det MI6-kontrollerade Muslimska Brödarskapet och Knight of Malta hofjuden Henry Kissinger har nu framfört elitens verkliga mål för er ett antal gånger nu. Läs Albert Pikes bok Morals & Dogma och läs Theodor Herzls memoarer.

Den "judiska konspirationen" håller på att rasa samman. Ändå insisterar vissa av er som håller på denna teori fast vid den, trots att den inte längre håller! Men som tur är börjar en del av er inse nu, att det aldrig var "judarna" som styrde världen. Den politiska sionismen var skapad för att dra in alla judar in i globalisternas fälla! Det är vår plikt att hjälpa dem ur denna vansinne, inte att anklaga dem för något fel de inte är skyldiga till! Ni bör även förstå att de ledande figurer som skapat denna politiska sionism, inte ens är eller representerar verklig judendom. Vi snackar snarare om judisk mysticism som kommer från Babylon och Talmuden och har inget med Tohran att göra. Studera gärna Jacob Frank och Sabbatai Tzvi, så kommer ni att förstå att den religion som de flesta judar idag lurats in i, i själva verket inte ens är sann judendom, utan ytterliggare en variant på Babylonsk hedendom. Sions vises protokoll skrevs inte ens av judar (jag kommer att återkomma till det här mycket viktiga ämne i framtiden).

Elitens plan har alltid varit att förgöra Israel. Dagens Israel är Påvens (Antikrists) moderna Latinska Rike, kontrollerad av Knights of Malta som styr över B`nai Brith, och styrs av London Korporationen (aka New Jerusalem).

DAGS ATT VAKNA!!!

1 kommentar:

 1. De verkar inte vakna. Samma luffare som vanligt, samma lögner som vanligt.

  Se t.ex. den här nya artikeln i Lundströms blaska:
  http://www.friatider.se/israel-forbereder-storskalig-deportation

  kommentarerna där är inte av den värld, samma patetiska lögn att globalist judar skulle vara samma folk som är de som bedriver denna politik i Israel vilket inte är sant, dessa globalister protesterar ju mot detta, men nazistmuslimerna i kommentarerna försöker hävda något annat och sedan lögnen att det skulle vara en majoritet judar som är mångkultister, det är så efterblivet att man undrar om de alla sitter på dagcenter.

  Idioter som dessa kommer aldrig vakna. Troligtvis är de lika avklippta som globalist judarna.

  En annan rolig detalj är att dessa judar är ateister precis som majoriteten av de där kommentatorerna. Det visar att ateism leder till hjärnröta.

  SvaraRadera