lördag 17 november 2012

Bonniers storoffensiv mot Sverigedemokraterna.Det går inte så bra för etablissemanget. Vad göra då? Bonniers tvingas agera. Dag 1. 


Dag 2. 


Dag 3. Och det kommer fler, men inte längre kring de hårt redigerade klippen. 


Först vill jag be om ursäkt för mina läsare för att jag dröjt så länge sen senaste inlägget. Men jag ville gärna följa Bonniers storoffensiv mot SD och hinna gå igenom alla detaljerna. Och jag är säker på att mina läsare knappast missat händelseförloppet.

Bonniers har varit måna om att hålla ett intensivt takt i sin offensiv mot SD under en lång period nu, med utgångspunkt från några filmsnuttar från 2,5 år sedan. I skrivande stund har de forfarande inte upphört med sina intensiva angrepp mot SD. (Och då gäller det inte enbart Bonnierskartellen).

Som intressant bakgrund till det hela så har Reinfeldt tidigare haft möte med mediaetablissemanget för att tala om presstituternas överlevnad, nu när allt fler väljer alternativa medier. Bengt Westerberg förde fram sin Orwelliansk rapport kring det han kallade för "främlingsfientlighet" och "rasism". Och så hade SD slagit tidigare rekord i opinionsmätningar, och numera utmanar MP på allvar om att bli Sveriges tredje största parti. Detta oroade så klart etablissemanget. Det är långt kvar till valet. Och om man bara låter SD segla upp är risken stor att SD redan till valet 2018 kan lansera en statsministerkandidat.

Intensiva attacker från Bonnierskartellen mot SD. 


Jag är nästan säker på att Bonniers hållit i dessa klipp en längre period. Och att det egentligen var meningen att publicera detta år 2014 mitt under brinnande valrörelse. Men SD:s snabba ökning fick Bonniers att mobilisera mot SD och såg sig tvungen att publicera klippen.

Det finns mycket som tyder på detta, och även Ian Wachtmeister, som varit med om det samma med Ny Demokrati, har kommit fram till samma slutsats. NyD attackerades intensivt av medierna när de seglade upp och nådde 13%. Detta bevisar dessutom en annan tes som framförts av Stefan Torssell (från DSM, men idag mer känd för sina krönikor hos Avpixlat). Torssell menar att det finns en osynlig 15%:s spärr. Det är spärren som avgör ifall ett parti är regeringsduglig enligt svenska folket.

När NyD började närma sig den här spärren fick etablissemanget panik och var tvungen att mobilisera ett storoffensiv mot utmanarna av status quo. Som vi vet idag så blev det början till partiets fall. Och etablissemanget lyckades behålla sin status quo för några decenier till.

Nu, nästan tjugo år senare är det SD som spökar. Med näbbar och klor för etablissemanget ett intensivt kampanj för att sänka SD. Presstituterna har dock ett problem den här gången. Till skillnad från i början på 1990-talet, kan även vi föra ett intensivt informationskrig. För samtidigt som SD och Jimmie Åkesson försöker värja sig från alla attacker sker det även mobiliseringar på nätet, för att sprida information, avslöja förvrängningar och lögner och utföra intensiva debatter mot meningsmotståndare i bloggar, trådar och kommentarsfält. Expressens attacker må rå SD och dess framgångar, men endast marginellt. SD:s anhängare kan, till skillnad från NyD:s anhängare, slå tillbaka och avslöja presstituterna för vilka de verkligen är. Etablissemangets vapen har nu blivit trubbiga. De gör inte lika mycket skada som de hade hoppats.

Expressen har i tre dagar släppt fram information från filmsnuttarna istället för att släppa fram det hela på en gång. En medveten taktik för att behålla ett intensivt tryck på SD och för att avskräcka eventuella SD-anhängare då det enligt deras beskrivning skulle pågå en fullständig kaos under ytan. Oberörda är så klart inte SD. Men inte till den överdrivna grad som presstituterna gärna vill att svenska folket ska tro.

Under den intensiva pågående informationskriget, slås jag av hur Expressen medvetet kan bara ljuga rakt in i svenska folkets ansikten. (Egentligen inte något förvånande, men... ). Jag menar att de beter sig som att folk inte lyssnar, läser, tittar och tar reda på fakta själva. De behandlar sina egna läsar som barn. Med en sån förakt som får mig att må illa.

Men de gör det för att de vet att det är en taktik som funkar. De allra flesta som följer det presstituterna skriver läser rubriken och ingressen, sedan går de vidare till nästa nyhet om någon Sport/Hollywood/MTV (Illiminatistjärna). Det spelar ingen roll om de ljuger. Det hela handlar om att plantera lögnen i hjärnan hos de som inte är särskillt uppmärksamma och kritiska när de läser eller rent av skummar igenom "nyheterna". Detta är en medveten metod. Ingen snack om den saken. Det är i allra högsta grad även en psykologisk krigsföring som pågår.

Vad gäller filmerna. 


Sättet som de tre riksdagskandidaterna uppträdde i filmen var så klart förkastligt. Lika förkastligt som när Gudrun Schyman pissade ner biografen. Lika förkastlig som när Per Svedberg (sosse) utan byxor och förmodligen med vrålstånd som skrek "kn*lla, kn*lla för f*n!!!" till en vettskrämd kvinnlig partikamrat. Lika förkastligt som de flesta politiker från samtliga partier uppträder sig när det bli mörkt under Almedalsveckan. Det är självklart förkastligt för någon som vill ha folkets förtroende. Men att peka ut SD som ett parti som utmärker sig i detta tyder mest på en ingrod hyckleri hos presstituterna.

Presstituterna frågar sig om SD:are kan tänka sig Anders Borg bete sig så. Jag kan säga att folk i Heimdal har berättat ett och annat. Så ja, jag kan faktiskt föreställa mig Anders Borg bete sig olämpligt när han är full, provocerad och hotad. Dessa idiotfrågor är egentligen ett sätt att attackera förtroendet för SD. Därför är presstituterna måna om att försöka få fram föreställningen att det skulle vara någon skillnad mellan SD:are och sjuklövare i samma situation.

Det finns ett antal saker som man måste ha i beräkning när man ska gå igenom de hårt redigerade filmsnutterna som Expressen driver med. Framför allt sammanhanget! Hotbilden mot SD:are är något som finns på riktigt och som måste tas in i beräkningen här. I synnerhet under den senaste smutsiga valrörelsen. Många av oss minns hur Issa Issa blev svårt misshandlat för sin politiska aktivism. Under en längre period har SD:are hotats och misshandlats av kommunister så väl som kriminella gäng.

Något som Expressen "glömmer" att nämna för sina läsare är att killen som sa sig tillhöra det kriminella nätverket Original Gangsters (OG) i filmerna, faktiskt tillhör OG! Och är dessutom tidigare dömd! Men nej, de nämner honom som "fyllot", eller "en kraftigt berusad man". Som om det där bara är ett helt ofarligt fyllo. Att när läget väl lugnat sig, killarna kaxar sig i fyllan, spelar ingen roll. Snubben tillhörde fortfarande ett kriminellt nätverk, oavsett hur mycket de tre SD:arna kan "skoja bort" det i fyllan.

Vem begick brottet egentligen? 


Något som skrämmer mig är hur megablaskornas redaktioner, den socialistiske knarkaren Thomas Bodström och så kallade "experter", inklusive en polisman som var inblandad är på väg att avskaffa nödvärnsrätten! Eller åtminstone undanta nödvärnsrätten från SD:are. På fullaste allvar försöker de spekulera kring ifall SD:arna begått ett brott när de kände sig hotade av en kriminell OG:are som kanske var på väg att hämta sina vänner.

För Guds skull lyssna igenom Expressens egna klipp igen och lyssna på Ekeroths egna röst när han säger "Vi vill bara försvara oss!". Låter det som förberedelse till misshandel? Lyssna noga på hans röst! För mig låter Ekeroth som att han faktiskt är skrämd ur vettet! Och om jag var i samma läge och såg en AK5:a på marken så ser jag det som en självklarhet att jag skulle ta tag i den. Vi har omistliga rättigheter som Gud gav oss och som endast Gud kan ta ifrån oss, och dessa är rätten till liv, frihet och egendom. Du som läser detta har faktiskt rätt att skydda ditt liv och egendom oavsett vad självutnämnda auktoriteter må säga!

Presstituterna beter sig nu som om något brottsligt hade skett. Nej, nej, nej, de ska ha klart för sig att Mona Sahlins fiffel, Olof Palmes pedofili och Göran Perssons knarkhandel med NATO i Afghanistan är betydligt värre än tre SD:are som tar tag i vad de hittar när de ska försöka försvara sig från ett kriminellt gäng!

Något som däremot faktiskt är brottsligt är det faktum att Expressen bryter mot svensk lagstiftning ner de publicerar Kent Ekeroths filmer. Enligt upphovsrättslagen är det Kent Ekeroth som är upphovsmannen och om han väljer att stämma Expressen kan det resultera i allt mellan böter enda upp till två års fängelse.

Svensk media "goes bananas" med lögner, förvrängningar och mörkläggningar. 


Utöver allt annat dynga som presstituterna sprider och antyder, så har de magen att försöka utgå från att Almqvist, Ekeroth och Westling är fullt nyktra och helt oprovocerade. Det syns ju helt uppenbart i filmerna att grabbarna inte är särskillt nyktra. Ändå ställer idiotjournalisten frågor om "varför gjorde ni inte si eller så? Varför gjorde ni så här?" Och försöker antydda för lyssnaren, tittaren, läsaren som om killarna var vid sina sinnes fulla bruk. Man ser även i de filmsnuttarna som Bonniers driver med att SD:arna är mer eller mindre omringade och när en full och provocerad Kent Ekeroth håller på och filmar försöker en kvinna sno hans mobil. Det är ingen i media som frågar varför kvinnan försöker sno hans mobil.

Christian Westling menar att det finns filmmaterial som visar hotbilden mot SD:arna, men som Expressen inte vill publicera. En teori som verkar stämma, i synnerhet om man följer hela Expressens medvetna strategi. Det skulle i alla fall inte förvåna mig ett dugg.

Sen vad gäller ordväxlingarna så vill jag hänvisa till de tidigare filmerna som publicerades i september 2010 av både den kurdiske komikern Soran Ismail och Erik Almqvist. Almqvist berättar att Ismail fick en "poker face" så fort Ekeroth plockade fram kameran. Så vi kan endast föreställa oss vilka provokationer som kan ha skett innan Ekeroth plockade fram kameran. Men Almqvist i sitt berusade tillstånd hade redan känt sig provocerad av Ismails tidiga attacker mot SD på nätet. Nu ville han i fyllan liksom "ge igen". Ett läge som han aldrig skulle ha försatt sig i. Vi vet inte hur det hela utvecklade sig. Filmmaterialet ska vara drygt 20 minuter, och vi har knappt ens sett en bråkdel av materialet.

Hur som helst, så kaller inte Almqvist Ismail för "babbe" (ett ord som kan betyda babian, eller liten gosse och inget annat), utan han säger att Ismail beter sig som en "babbe". Detta i samband med diskussioner kring svensk identitet i fyllan. Något som många inte klarar av vid nyktert tillstånd. Erik Almqvist gick aldrig ifrån sitt partis linje i frågan. Man diskuterade om att ta till sig av kulturen, och assimileras in i samhället. Detta förklarade Almqvist i presskonerensen. Alla detaljer kring ordväxlingen känner vi dock inte till. Eftersom Ismail rimligen inte tagit till sig en svensk identitet så var han inte svensk.

Sedan kommer insidenten med kvinnan som av någon anledning lägger sig i tjafset. Där kallas hon för "h*ra". Ett språkbruk som våra presstituter tydligen aldrig använt sig av och inte verkar känna igen från pubrundor i Stockholm. Och till sist kallade Almqvist den kriminelle OG-medlemmen för "blatte-lover". Allt detta är så klart fruktansvärt olämpliga uttalanden för någon som aspirerar till att bli en Riksdagsledamot. Att han var full, provocerad och befann sig i ett trängt läge spelar ingen roll. Men av någon anledning anser media att Erik Almqvist inte är som alla oss andra. Almqvist ska tydligen vara en felfri människa, han är tydligen inte "en fallen människa" som alla oss andra. Personligen tycker jag någonstans att det är skönt, att även politiker kan vara människor. Självklart ska dom granskas, grillas och ställas mot väggen. Men Almqvist bad om ursäkt för sitt väldigt omogna beteende. Så länge man inte gör något kriminellt så är vi faktiskt alla människor. Det samma gäller Gudrun Schyman och Per Svedberg. Så länge man inte begått en brottslig handling så går det bra enligt mig. För min del får Åkesson gärna fortsätta kalla journalister för "rövskallar".

Medierna vinklar så klart allt så hårt de bara kan. De upprepar lögnen från september 2010 där man hävdar att Almqvist sparkar på OG-medlemmen. Detta trots att SD redan avslöjat denna falska påstående. På torsdagens klipp där man tydligt hör Westling säga vad bra det var att polisen kom, dämpades detta ner igår. Ty i gårdagens klipp hör man inte Westling längre. Man hör bara när de småskrattar en stund senare. Så det är upprepade lögner blandat med förvrängningar vi får från slaskmedia. De utgår dessutom från att vi inte lyssnat på presskonferenserna med Åkesson & Almqvist, och de utgår även från att vi inte ens kollar på deras egna intervjuer.

Olika filer. 


I Expressens Ekeroth-intervju framgår det tydligt att filmmaterialet är uppdelat i olika filer. Vi snackar om en fyllekväll för 2,5 år sedan. Jag kommer inte ihåg sånna detaljer! Inga av de tre inblandade SD:are har kollat igenom hela filmmaterialet. Och därmed är det bara korkat att anta att Åkesson själv gått igenom hela filmmaterialet.

När anklagelserna om att Almqvist skulle ha sparkat OG-medlemmen kom fram i september 2010. Så ville Åkesson ta reda på vad det var frågan om. Ekeroth skickade då en fil till Åkesson. Det var den sekvensen som sedan avslöjade att Almqvist inte sparkade en OG-medlem, utan försökte sparka bort en burk. En tredje part var med och redigerade materialet.

Filmmaterialet och "källan". 


I Almqvists presskonferens framgår det att endast tre personer hade gått igenom filen som skulle avslöja mediernas lögner från september 2010 om att Almqvist skulle ha sparkat på OG-medlemmen. Almqvist, Ekeroth och en tredje individ, alltså den som hjälpte till med att redigera filen. Almqvist hade inte filmat och har inte gått igenom hela filmmaterialet. Han kunde alltså bara utgå ifrån vad han minns. Lika så med Westling. Då fanns det alltså bara två personer som hade tillgång till hela filmmaterialet, nämligen filmaren, Kent Ekeroth och så den här tredje parten som var med och hjälpte redigera det tidigare nämnda filen. Kent Ekeroth och den här tredje parten hade alltså tillgång till hela filmmaterialet med samtliga filer. Ekeroth menar att han inte gått igenom hela filmmaterialet. Ekeroth förstörde hela filmmaterialet senare. Då blir det eventuellt endast den här tredje parten som kan ha sparat hela filmmaterialet med samtliga filer, samtidigt som Ekeroth förstörde materialet han hade och utgick från att den episoden var över.

Vem är då denna tredje part? Som antagligen är då Bonniers "källa".

Bild från bloggen Dissidenten Stenkvist. 
Än så länge har vi inget namn. Men SD:are vet redan vem det är. Dissidenten Stenkvist pekar ut quislingen och sin kumpan. Två SD:are som är besvikna över att deras politiska karriär stagnerat och inte blivit så som de hade hoppats på, och att de inte får ta den plats de anser de borde ha inom partiet. Tyvärr är det ett stort problem med ett snabbt växande parti, då många dras till ett parti som spås en stor framtid, då blir det oftast så att det dyker upp folk som är mer intresserade av att göra karriär än att försöka hjälpa vår rörelse.

Stenkvist vägrar dock hänga ut någon. Men han hälsar att några SD:are redan planerat att hänga ut dem på FlashBack. Så om folk är nyfikna kan man hålla ett utkik hos FlashBack för eller senare lär dessa två hängas ut.

Efterspelet. 
Nu verkar det som att Expressen är klar med sina hårda redigeringar av filmmaterialet. En diskussion uppstod kring Åkessons hantering av krisen inom partiet. Detta utnyttjar nu Bonniers med flera för att antyda att det finns en enorm "spricka" som tär sönder partiet. Ute bland distrikterna verkar man dock inte känna av detta. Men presstituterna vill gärna ge sken av att SD är ett instabillt alternativ som nu är helt ur balans och som snart kommer att slitas isär av inre motsättningar och en maktkamp inom partiet.

Detta blev en "talking point" ganska snabbt bland svenska medier och debattörer. Något de satsar på stenhårt. De antyder att det skulle vara en organiserad falang inom partiet som medvetet försöker försvaga Åkesson. En intressant teori. Men med facit i hand framkommer det snarare så att det handlar om två quislingar, och inte om en organiserad falang inom partiet.

Det spelar ingen roll om det inte stämmer så klart. Bonniers och Co. menar att SD slits av en "spricka". Och nu är det den lögnen de satsar på.

Det vi måste försöka göra nu är att hålla ihop. Precis som Ian Wachtmeister påpekade. De försöker krossa Åkesson, SD och hela vår rörelse, och därmed sista chansen för oss att på ett fredligt sätt rädda Sverige. Nu är det vår förbannade plikt att hålla ihop under denna prövning. Då gäller det inte bara aktiva SD:are, utan även alla oss som är engegerade inom den Sverigevänliga folkrörelsen och informationskriget. Bonniers har deklarerat krig emot oss. Nu ska vi hålla ihop och slå tillbaka!

Den här "krisen" är dock inte det värsta vi varit med om. Bonniers har satsat på ett karkatärsmord på tre unga SD:are. Om ett år har folk redan glömt detta helt. Och det kommer helt enkelt inte att spela någon roll. Breivik-anklagelserna som haglade förra året efter terrorattentatet i Norge förra året var betydligt värre, då de faktiskt attackerade en hel folkrörelse, inte bara tre medlemmar från ett politiskt parti.

Håller vi ihop kommer vi alla att gå stärkta ur den här blitzkrig från Bonnierskartellen. I skrivande stund mobiliserar vi för att koordinera mejlbomber mot specifika företag för att avassociera sig från kommunistblaskorna och se till att de drar sin reklam undan dessa blaskor. Något som skulle drabba presstituterna ekonomiskt i deras redan utsatta läge. Låt om oss slå dem där det gör ont!

8 kommentarer:

 1. Bra sammanställning och intressant diskussion!

  SD 2014 :-)

  SvaraRadera
 2. Utmärkt artikel!

  Jag hittade några läsvärd blogposter av en förnuftig (moderat) bloggare:

  http://norah4you.wordpress.com/2012/11/15/minnet-sviker-med-aren/

  http://norah4you.wordpress.com/2012/11/16/fel-argument/

  SvaraRadera
 3. På tal om folk som gör karriär.
  Det var ju samma sak med han nyligen avlidne killen som knarkade ihjäl sig, han gick ju med i SD för det var ju en snabbkarriär, han hamnade direkt i Riksdagen, i C så hade det nog dröjt många år innan han fått chansen.

  Sen min kommentar om järnrör:
  Med ett schysst järnrör slår man hela världen med häpnad.
  Som Socker Conny sa ;)

  Jag tycker att det är patetiskt att folk gråter över att någon kallas för hora eller att någon kallas för babbe när vi här människor som sparkar ner 87 åriga tanter, förtidspensionerade farbröder, gruppvåldtäkter osv.
  Proportionerna är ju helt bizarra, man tycker att det ska vara denna hysteri för att ett gäng araber nästan sparkat ihjäl en 87 åring, istället är det några politiker som attackeras på stan av en rabiat globalist och hans kriminella vänner. Prioriteringarna är helt sjuka. Ett värdelöst samhälle som förtjänar att gå under.

  Partier med pedofiler, massmedier med pedofiler osv. osv.
  Man skapar alltså en hönsfarm av en fjäder, om man får sparken av det lilla så kan vi redan idag avsked majoriteten av alla i Etablissemanget då de i egenskap av landsförrädare har gjort mycket värre.

  Personligen tycker jag SD agerar dumt, istället för att vika ner sig så skulle de möjligt stängt av dessa grabbar ett tag MEN samtidigt gått till bred offensiv mot Massmedia, att helt enkelt krossa massmedias trovärdighet, det är inga större problem att göra det heller det finns så mycket skit och lögner som massmedia håller på med att vi skulle kunna fylla med böcker.

  SD skulle helt enkelt startat sig en sida där de totalt exponerar Massmedia. Kanske något liknande:
  http://discoverthenetworks.org/

  Tycker det hela är patetiskt, vidare så var ju detta uppe redan för 2,5 år sedan, det var utagerat och klart, nu får man köra igen, dvs. Massmedia har öppnat upp i sitt pansar, dvs. allt gammal kan nu återanvändas mot Massmedia, alla pedofilhärvor på redaktionerna, alla psykfall till chefredaktörer osv. osv.
  Vitpixlande, censurerande, borttagandet av kommmentarer, lögner osv. osv.

  Deras andra hetsjakter på Konungen (vilket är ett högmålsbrott och Ansvarig utgivare ska givetvis sitta bakom lås och bom) och andra.
  Finns hur mycket skit som helst på massmedierna att använda, att krossa de du kallar presstituter är en god sak, bara titta på det låga förtroende de har.

  SvaraRadera
 4. Sen på tal om Anders Borg, Anders Borg är ju efterföljare av ockultisten Dag Hammarskjöld.

  Även Carl Bildt verkar vara en efterföljare av Dag Hammarskjöld.
  Den här lilla artikel är intressant i ämnet:
  http://exilen.forumotion.eu/t224-carl-bildt-hyllar-ockultisten-dag-hammarskiold

  Det är ju ännu mer intressant att ockultisten Hammarskjöld blir den nya nuna på de svenska tusenlapparna inklusive FN skrapan som kommer.

  Tydliga signaler, jag menar vi har två så kallade moderater som hyllar en socialist som Hammarskjöld, undrar hur de gamla kärnväljarna i Moderaterna skulle reagera om de hyllade Palme på liknande sätt?

  Anders Borg var med i tror jag det var DI Weekend i ett stort reportage där han talade om sin "Kristna" tro och sin idol Dag Hammarskjöld, och killen är även uttalad feminist, hahaha, därav mitt användande av "". Ungefär lika Kristen som en katolik, haha.

  SvaraRadera
 5. För att tala om något annat, lite mer intressanta bitar om Agenda 21:

  New York City Will Demolish Hundreds of Storm-Hit Homes *Agenda 21 FTW
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2054834/pg1
  Katy TX ISD: Pornography And More With Agenda 21 For Schools (MUST SEE)
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2048353/pg1
  Obama has been implementing Agenda 21... 6125 new regulations in the last 90 days!!
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2048428/pg1
  UN "Agenda 21" Commercials now airing on American TV networks! IN YOUR FACE! (det var Becks egna hemmasnickrade videor som var ett exempel på vad de hade i åtanke, men en del bra saker i länken om det hela)
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2045122/pg1

  SvaraRadera
 6. En annan poäng som vi Kreationister kan kritisera de som gråter för att folk använder olika apnamn eller liknande på folk är ju det faktum att dessa människor är EVOLUTIONISTER.

  T.ex. Soran Ismail är ju enligt egen utsago Ateist, dvs. han tror på evolutionsläran som lär oss From Goo to the Zoo to You, dvs. att du är någon sorts avancerad apa, att då kalla någon för babbe, gorilla, apa osv. ska inte ens vara upprörande för troende evolutionister.

  Och sist jag kollade så är i stort sett all Massmedia i Sverige evolutionstroende. Så man bli upprörda över något man säger sig själva tro på dvs. att människor är avancerade apor, så att kalla en evolutionstroende för babian är helt ok.

  Om de däremot varit Kristna eller andra Kreationister DÅ kan man reagera och tycka att det är fel att kalla någon skapade i Guds Avbild för apa. Jag personligen när jag diskuterar med evolutionister brukar använda just apa mot evolutionister och de blir alltid upprörda och då frågar jag varför de blir upprörda för det är ju precis det de tror på, sen vet vi ju att de innerst inne i de flesta fallen inte tror på evolutionspajaseriet utan vet att Gud existerar det är bara att de precis som Richard Lewontin inte kan tillåta en Gudomlig fot i dörren:

  " ‘We take the side of science in spite of the patent absurdity of some of its constructs, in spite of its failure to fulfill many of its extravagant promises of health and life, in spite of the tolerance of the scientific community for unsubstantiated just-so stories, because we have a prior commitment, a commitment to materialism.

  It is not that the methods and institutions of science somehow compel us to accept a material explanation of the phenomenal world, but, on the contrary, that we are forced by our a priori adherence to material causes to create an apparatus of investigation and a set of concepts that produce material explanations, no matter how counter-intuitive, no matter how mystifying to the uninitiated. Moreover, that materialism is an absolute, for we cannot allow a Divine Foot in the door.

  The eminent Kant scholar Lewis Beck used to say that anyone who could believe in God could believe in anything. To appeal to an omnipotent deity is to allow that at any moment the regularities of nature may be ruptured, that Miracles may happen. "
  http://creation.com/amazing-admission-lewontin-quote

  så återigen använder de ännu en felaktig poäng, på samma sätt som judehatare använder globalister som i vissa fall är judar för att påstå att "alla judar är deltagare i en konspiration att ta över världen".

  SvaraRadera
 7. Sen så skulle jag inte direkt kalla människor som springer ute på nätterna och super för så mycket att hänga i granen, detta var något jag även kritiserade redan innan det här fallet i SD, det gäller även alla de andra i klippen, alla dessa människor gör ju fel som är ute och super skallen i bitar, det är ju även detta gift som gjort att nationen faller ihop.

  Det är ju världens farligaste drog:
  http://av1611.org/drug.html

  Inte undra på att samhället ser ut som det gör, politikerna super, folket super, presstituterna super (det tär som faan att förråda, drogen alkohol dämpar ångesten en del), juriserna super, nästan alla super i det här landet. Så ska de hacka på någon så ska de även hacka på sig själva även här, om Massmedia var så upprörda så borde de driva rejäla kampanjer mot supandet och dessa skadeverkningar i samhället, något som försvunnit mer och mer från blaskorna förr hade de mer sådant.

  För det är ju någonstans när vi kokar ner den här soppan supandet som är själva grundorsaken till att situationen uppstår överhuvudtaget. Om du vill prova ett kul experiment så börja attackera alkoholen i ett publikt forum och så hur folk kommer freaka loss, riktigt kul som experiment för att se hur pass hårt de verkligen sitter i alkoholens fälla. Detta är ju ganska roligt då de leker renlevnadsmänniskor hela tiden men super som svampar :D

  Den där sossen du nämner t.ex. hade han gjort så i nyktert tillstånd? Nej för då skulle han nog spring runt i Kammaren och skrika "K....a K.....a föööö faaan!", eller Benzo-Bodström skulle komma med helt bizarra utlåtandet, eller vänta det gör han ju, hahah killen är ju drogad.

  SvaraRadera