torsdag 22 november 2012

En äkta feg hycklare skyddar Olof Palmes pedofili.Det här inlägget kommer att handla om en feg hycklare. En individ som valde att vika sig i en känslig fråga bara för att det inte riktigt passar i hans egna konspirationsteorier. Den fega individen är journalisten tillika kriminologen Leif GW Persson. Jag kan säga att jag själv uppskattat det faktum att han tidigare talat klarspråk i andra ämnen rörande kriminalitet. Men att gå så långt att man med näbbar och klor gör allt för att det inte riktigt passar en själv, och dessutom för att skydda en pedofil, då har man gått för långt!

Så här sa Leif GW Persson år 2007 om Bordellaffären.Thorbjörn Fälldin var tydligen den enda oskyldige då. Persson förundrades över hur Palme kunde ljuga på det viset han gjorde då på 70-talet och ändå komma undan med det han hade gjort. Idag är det en annan historia. Han är idag den enda figuren med pondus, som till varje pris skyddar Bilderbergaren Olof Palme.

Varför? Jag vet inte riktigt, men han har också haft en tendens att spridda konspirationsteorier om Palmemordet, utan att över huvud taget ge någon som helst substans till teorin. Hans teorier brukar fastna hos polisen, som enligt honom skulle ogillat Palme. Han kan därmed inte föreställa sig att högtuppsatta inom polisen skulle skyddat Palme om han då varit pedofil. Men det var precis det som hände! Och det händer än idag!

Eva Bengtsson, från Nyköping, som då bara var 14 år gammal och som då knappt ens hade utvecklats (till en kvinnokropp), håller än idag fast vid att hon utnyttjades sexuellt av och pekar specifikt ut Olof Palme. Så här beskrev Deanne Rauscher i en intervju år 2006 med Världen Idag, det som hände Eva Bengtsson.

"Det var Eva som blev skickad ut till Olof Palme, slog då Deanne Rauscher fast, och förklarade att Eva Bengtsson i detalj beskrev för henne hur det bostadsområde såg ut där Palme bodde. Efter att chauffören hade hämtat henne åkte de gemensamt ut till bostadsområdet, där statsministern plockades upp för vidare transport." 

 Rauscher fortsätter:

"När jag själv åkte till det aktuella bostadsområdet stämde varenda detalj i Evas beskrivning." 

 Rauscher berättar att hon suttit otaliga gånger med journalister som berättat att de har hur många vittnen som helst som kan verifiera hennes uppgifter.

"De kan bekräfta på varenda punkt. Ändå avslutar de: "Vi skulle aldrig kunna publicera detta, vi får inte för våra chefer"..." 

Visst säger det en del om hur svensk media agerat i decennier? Klart med tydliga mörkläggningar för att skydda eliten, samtidigt som eliten fortsätter att parasitera och utnyttja sin egen befolkning (undersåtarna).

Ove Sjöstrand var en polis som utredde händelserna då det väl kom ut.

"Flickorna har uppgivit de här namnen för mig. Det handlar bland annat om Olof Palme..." 

Sjöstrand fortsätter senare.

 "Politikernas namn fick inte nämnas i polisutredningen. I stället kallades de kund 1, kund 2, kund 3 och så vidare. Det var hela tiden uttalat att det skulle klarläggas vad som skett, medan kunderna inte skulle namnges." 

 Detta kan förklara varför Leif GW Persson "inte kan hitta" Palmes namn i utredningen. Sjöstrand fick aldrig själv tala med de utpekade politikerna. Det var istället förhörsledare Morgan Svensson med Hans Holmén som övervakare som fick göra det istället. Och det var tydligt att deras uppdrag inom polisen var att skydda den politiska adeln.

"Hans Holmér kom med jämna mellanrum till Morgan Svensson, de stängde dörren och pratade. Jag fick aldrig reda på vad som sades." 

Vi bör även minnas att Morgan Svensson var samme man som skällde ut och förolämpade Eva Bengtsson under förhören.

 "Håll käften ungdjävel! Sitt inte och ljug och prata en massa skit." 

Även den lesbiska bordellmamman Doris Hopps halvsystrar bekräftar det faktum att hon umgicks med Sveriges politiska adel. Telefonavlyssningarna bekräftar än snuskigare detaljer. Där framgår det tydligt att sånna som Palme gillade tösar som ej hade utvecklats till att bli kvinnor ännu. Lite senare fick även Säpochefen Olof Frånstedt krypa fram och bekräfta namnen, då inkluerade man Olof Palme. Ändå har svensk MSM, så som SVT och SR insisterat på att det inte skulle finnas bevis för att Palme skulle varit med, trots att alla uppgifter går emot alla dessa påståenden. Där svensk media inte kunde ljuga, valde de alltid att lämna ute Olof Palmes namn. Av någon anledning har Leif GW Persson hoppat på denna PK-tåg för att skydda en pedofil.

När skandalen först kom ut, krävde Eva Bengtssons åklagare 1 miljon kronor och en offentlig ursäkt från staten. Bengtsson fick varken det ena eller det andra. Och media såg till att svenska folket skulle få tro att landets politiska adel var hyggliga män som aldrig skulle besökt en bordell. Fallet uppdagades dock efter Rauschers bok Makten, Männen, Mörkläggningarna från 2004. Detta ledde till ytterliggare avslöjanden år 2006. Något som i sin tur gav Eva Bengtsson och hennes kusin mod att komma fram och tala ut offentligt om vad som hade hänt. 2008 bekräftade både SÄPO, polisen och JK, att tjejernas uppgifter stämde mycket riktigt. Men att då hade fallet redan preskriberats. Därmed fick Eva Bengtsson och sin kusin återigen ett slag i ansiktet.

Daniel Hammarbergs utmärkta dokumentär The Socialist Utopia på YouTube tar upp detta i följande klipp från 3:07.Eva Bengtsson var 14 år gammal. Hon berättar att hon blev sexuellt utnyttjad av Olof Palme själv. Deanna Rauscher kunde sedan bekräfta att Evas beskrivning av bostadsområdet stämde in i detaljerna. Från avlyssningarna bekräftades även vissa sjukligt snuskiga detaljer. Eva Bengtssons kropp hade inte ens utvecklats till en riktig kvinnokropp. Men det var just det som kunderna tydligt efterfrågade. En av dessa kunder var Olof Palme. 


Här ser ni trailern till den verklighetsbaserade filmen om Bordellaffären, Call Girl.


3 kommentarer:

 1. Men snart är det slut på detta mörkande, snart kommer Herren åter och då blir det inte kul för dessa luffare, spelar ingen roll om de är levande eller döda, de ska alla inför den Vita Tronen.

  IS IT RIGHT:
  To Judge, To Expose Error, & To Call Names?
  http://av1611.org/crock/judbynum.html

  Psalm 2 är alltid intressant i dessa sammanhang, hedningarna kommer råka riktigt illa ut:
  Ps 2:1 ¶ Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
  Ps 2:2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying,
  Ps 2:3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.
  Ps 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.
  Ps 2:5 Then shall he speak unto them in his wrath, and vex them in his sore displeasure.
  Ps 2:6 Yet have I set my king upon my holy hill of Zion.
  Ps 2:7 ¶ I will declare the decree: the LORD hath said unto me, Thou art my Son; this day have I begotten thee.
  Ps 2:8 Ask of me, and I shall give thee the heathen for thine inheritance, and the uttermost parts of the earth for thy possession.
  Ps 2:9 Thou shalt break them with a rod of iron; thou shalt dash them in pieces like a potter's vessel.
  Ps 2:10 ¶ Be wise now therefore, O ye kings: be instructed, ye judges of the earth.
  Ps 2:11 Serve the LORD with fear, and rejoice with trembling.
  Ps 2:12 Kiss the Son, lest he be angry, and ye perish from the way, when his wrath is kindled but a little. Blessed are all they that put their trust in him.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herren är redan tillbaks. www.ra-el.org

   Radera
  2. Emil du borde studera Project Bluebeam.

   Radera