onsdag 7 november 2012

Bill Clintons flört med Kung Juan Carlos funkade - Chicago-maffian får fortsatt förtroende av den globala eliten.Bill Clinton lyckades övertyga eliten om att Obama skulle få vinna valet. Via SCYTL kunde Kung Juan Carlos fixa valet åt Obama och neocons förlust med mormonen Mitt Romney i spetsen var ett faktum i morse. Obama är faktiskt mindre riskfull och ett säkrare kort för den globala eliten. Något som jag vid flera tillfällen påpekat tidigare. Och nu visar det sig att jag hade rätt.

En dåraktig Webster Tarpley vilseledde
sina anhängare gällande elitens planer. 
En som tydligt var helt ute och cyklade var Webster Tarpley, med en viss besatthet kring mormonmaffians inflytande inom CIA. Det är förvisso sant att mormonerna äger en betydande del av CIA-kakan. Men mormonerna i sig står inte i centrumet för den globala elitens maktstruktur. Korporationen City of London (aka New Jerusalem) som styr både sionisterna i Israel, mormonerna i CIA och hela den amerikanska militäraindustrikomplexet och The Fed systemet har nog inte tid att dalta med mormonernas konservativa drag, även om de i själva verket nu är luciferianer dom med. Det är bättre att låta den svarta homosexuelle muslimen driva landet raka vägen mot socialism.

Chicagomaffian har nu fria händer att göra som de vill de kommande fyra åren. Och gör de ett snabbt och effektivt jobb är det frågan om det ens blir ett val år 2016.

Och så en grej till. Folk frågade sig länga vilket valrörelsens "october surprise" skulle bli. HAARP gav oss ett rakt svar genom stormen "Sandy". Även om FEMA och Obamas insats var i själva verket en katastrof, så kunde Obama leka landsfader, medans Romney neutraliserades helt, mitt under brinnande valrörelse.

Chicago-maffian firar det fortsatta förtroendet medans landets kräftgång fortsätter i snabbare takt. 
SR, FT.

9 kommentarer:

 1. Jag hade fel.

  Men sen kom jag på, vid en andra president period så behöver han ju inte ta hänsyn till något överhuvudtaget och 24 timmar efter att valet var säkrat så bombade han dels ett gäng muslimer:
  http://www.friatider.se/obama-bombade-muslimer-timmar-efter-valet

  men den stora grejen var det här:
  UN CELEBRATES OBAMA RE-ELECTION BY PUSHING GLOBAL GUN CONTROL
  Less than 24 hours after winning re-election, President Barack Obama’s administration joined with China, France, Germany and the United Kingdom, and more than 150 other governments, in supporting renewed debate on the proposed United Nations Arms Trade Treaty, confirming the worst fears of the American gun rights community.
  http://www.thegunmag.com/un-celebrates-obama-re-election-by-pushing-global-gun-control/

  Det var det de ska ha Obama till, förbjudandet av skjutvapen, de kommer ju lida stora skador om de attackerar länder med fria vapen, såsom USA och Schweiz t.ex. Tror inte ens de kan ta över de två länderna på grund av den stora mängden skjutvapen hos populationen.

  Så nog har de börjat sprinta redan från början, de har skruvat upp tempot, förväntar mig mer sjuka executive orders och liknande redan nu i början. No time to waste helt enkelt.

  SvaraRadera
 2. Dvs. om man hade kört med Romney i 4 år så hade det ju varit 4 år av babysteps. Nu med Obama så är det "hårdrock" direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Romney var bara en "fall guy" precis som Bob Dole år 1996 mot Clinton.

   Många har redan börjat spekulera kring vilka som kommer att ställa upp i valet 2016. Jag frågar mig istället om det ens blir ett val år 2016. Så som saker och ting går just nu i USA under Obama, så är det frågan om....

   Radera
 3. har du läst Tarpleys Obamas biografier skrivna 2007-2008? Tarpley "cyklade" då de flesta har drabbats av Obamamania.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, han och många andra hade rätt om att Obama skulle vinna 2008.

   Men muslimen "Zakah1" var faktiskt först. Och analyserade det hela bättre än Tarpley.

   Men nu 2012 var Tarpley faktiskt helt ute och cyklade. En massa snack om mormonmaffian, som förvisso var intressant, men det var också rent trams om att eliten ville ha Romney. Rent BS som Tarpley spred bland sina anhängare.

   Radera
  2. E.liten bestämde sig tydligen för småstegsmetoden. Obama har gjort allt som påbjöds så visst har du rätt i mycket. Till skillnad från Romney är Obama helt beroende av hans kontrollanter. Brzezinski vann valet. Netanyahu har misstagit sig stort.

   Radera
  3. Brzezinskis lag har fått fritt pass för att göra som de vill nu. Eliten har nog bestämt sig för att gå hela vägen istället för att dalta med några neocons, som nu verkar vara helt förbrukade.

   Det är tveksamt om det ens blir ett val år 2016 om jag får ge mig på en gissning.

   Radera