söndag 18 november 2012

Efter Obamas seger i valet - Svart Pastor: Svarta hade det bättre under segregationen.Det här är ett ämne som dyker upp med jämna mellanrum. Tidigare har många svarta sydafrikaner sagt att de hade det bättre under apharteit. De hade ett arbete, de kunde bygga upp landet och städerna och försörja sin familj. Detta tycker vänsterliberaler är förfärligt att höra. Och de fattar verkligen inte hur svarta kan tycka så.

Samma sak säger många svarta nu i USA. En av dessa är den svarta Pastorn James David Manning. Efter valet 2012 förklarade pastorn detta i grunden, med utgångspunkt från valresultatet år 2012. Pastor Manning förklarar att sedan segregationen avskaffades i USA på 60-talet, så har situationen för svarta bara förvärrats.

Innan den så kallade "medborgarrättsrörelsen", så hade svarta ett hederligt arbete, barn visste vem deras far var, både kvinnor och män var moraliska och uppförde sig respektfulla mot alla. De svarta bostadsområden hölls rena, kriminaliteten var låg och de var även emot aborter på den tiden, gick till kyrkan och hade till och med sina egna företag.

Nu är läget omvänt. Många svarta barn har ingen far, kvinnorna styr hemmen, arbetslösheten är hög bland svarta, kriminaliteten är skyhög, svarta områden har blivit farliga områden för alla. Aborterna har stigit något enormt. Det är numera en ghettokultur som är glorifierat av många svarta arbetslösa, faderlösa, kriminella barn. En fullständig förfall.

Den förändringen som kom på 60-talet har omvandlats till det sämre för hela landet oavsett ras. Och det hela speglar sig i årets valrörelse. Manning menar att svarta förr i tiden lärde sig om diciplin från de vita. De lärde sig om värderingar och moral och att komma till jobbat. Men sedan "medborgarrättsrörelsen" har man bara lutat sig bakåt och bara klagat på den vita mannen. Man kunde inte sköta saker och ting själv. Istället för att försöka lyckas med att själv ta ansvar, började man gnälla på den vita mannen och på rasism.

Manning menar att svarta i USA hatar USA. De hatar amerika. De vet att Obama inte är en särskild god människa. Men de kommer att rösta på honom för att ge igen mot de vita. De köar till valurnorna bara för att de hatar amerika. De vita gillar inte Romney, men de älskar amerika, de älskar USA och är beredda att lägga sin röst på en mormon som de inte litar på, bara för att få bort Obama och kanske på något sätt rädda det USA som de älskar.

Men det hela kan egentligen förklaras Bibliskt. Och även om du inte är kristen så finns det faktiskt inge religiös bok som säger att alla är lika. Inte en endaste religiös text hävdar detta. Det är snarare en påhitt från sekulära humanister. I Bibeln förklaras det tydligt något som bekräftas i mänsklighetens historia. Hams sönner har nämligen alltid haft problem med att på egen hand klara sig. Där de haft samhällen som funkat, har det varit tack vare kristen moral och hjälp från solidariska vita kristna i separatism, inte under "mångfald".


4 kommentarer:

 1. Jag tror folk blandat ihop likvärdighet med detta:

  Romans 2:11 For there is no respect of persons with God.

  Ephesians 6:9 And, ye masters, do the same things unto them, forbearing threatening: knowing that your Master also is in heaven; neither is there respect of persons with him.

  Colossians 3:25 But he that doeth wrong shall receive for the wrong which he hath done: and there is no respect of persons.

  de förstår inte att vi kommer få för det vi gör.

  Här t.ex. så har vi ju en vers som visar att vi inte kommer vara lika:
  2 Corinthians 5:10 For we must all appear before the judgment seat of Christ; that every one may receive the things done in his body, according to that he hath done, whether it be good or bad.

  samma sak med de som går förlorade:
  Matthew 23:14 Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye devour widows' houses, and for a pretence make long prayer: therefore ye shall receive the greater damnation.

  dvs. det finns greater damnation och damnation.

  En grej om den här Pastorn, kom ihåg att han kommer från Red Seminary.

  Dvs. Union Theological Seminary New York, det är ett kommunistfyllt seminary.

  Om du får tag i boken Billy Graham and his friends så kan du läsa en del intressant om Red Seminary.

  SvaraRadera
 2. Vidare om detta ras som skett så sker det ju i samband med Counterculture och Evolutionslärans stora genomslag. Innan dess så var ju folk Kreationister.

  Vi ser ju samma ras bland alla andra.
  Vidare så är ju Hamiter inte bara svarta bara så du vet om du orkar sätta dig in i alla genealogier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag koll på. Men svarta generelt sett är Hamiter.

   Och skillnaderna mellan raser förklaras i Bibeln i första hand, även om vetenskapen också har bekräftat detta, fastän utan att förklara anledningen till varför det är som det är. Detta står tydligt i Bibeln.

   Radera
 3. Här även en bra artikel:
  A Timeline of 20th Century Apostasy
  http://wayoflife.org/database/20thcentury.html

  Modernismen och liberaliseringen av kyrkorna är ju en annan del av det fall som skett. Man släppt helt enkelt bollen för att man influerats av tyska kättare.

  SvaraRadera