torsdag 8 november 2012

Bilden av Mitt Romney i amerikansk pop-kultur.

Jag funderar lite på vad jag fick syn på under själva valrörelsen om Mitt Romney i sociala medier. Och redan här kunde man se vart idioterna skulle lägga sin röst. Underhållningsindustrin i USA domineras av LA och NY. Två givna städer som gav sitt stöd till Obama. Och det var då naturligt att detta skulle märkas i även YouTube. Samma sak gällde valet 2008.

Medan att Obama är smidig och cool, och high-five:ar med Illuminati-stjärnor. Så visades Romney upp på ett mindre smickrande sätt. Sådanna grundläggande fakta som att båda kandidaterna finansierats av Wall Street maffian, är inget som idiotmassorna klarar av att förstå. Det enda sätter de informerar sig är genom olika underhållningskanaler. Så det blir den bilden som fastnar i huvudet på dessa dårar.

Den "politiska experten" ^^ Cristiano Ronaldo från Portugal fick ge sin analys om vilken kandidat som var bäst.Så det var ju uppenbart att idiotblocket skulle gå ut och rösta på Obama.

1 kommentar:

 1. Haha Cristiano Ronaldo, där har vi en person som 'the idiots' ser upp till, en annan såna här idiot som 'the idiots' ser upp till är Beckham.

  Schiff hade helt rätt om 'the idiots'.

  Du ser killen har örhängen som en kvinna, och anledningen att 'the idiots' ser upp till en tomte som Ronaldo är för att han är duktig på att joxa med trasan.

  Om jag hade varit Romneys propagandagäng så hade jag hela tiden visat bilder på döda barn i kombination av Obamas uttalanden om abort, konstant, vidare hade jag visat koncentrationslägerbilder, jag hade helt enkelt visat upp Barack Obama som det monster han är. Jag menar det är inte svårt att helt demonisera Obama, speciellt då allt man skulle använda är saker som idioten självt ur sig, dvs. demonisering hade han själv stått för med sina egna ord, det hade varit så vackert. Vidare hade jag kört med "A vote for Obama is a vote for..." och givetvis kallat honom DEVIL, MONSTER, ABORTIONIST osv.

  Men givetvis gjorde man inte så eftersom de spelar på samma lag, hade de däremot inte gjort det så hade ju Obama inte ens vunnit 2008.
  Han som människa och hans åsikter som vi kan hitta t.ex. här:
  http://ontheissues.org/Barack_Obama.htm

  Speciellt bland svarta så hade jag konstant visat bilderna på Obama som den barnamördare han är, svarta är väldigt anti-abortion.

  En av mina stående reklamsslogans hade varit 'Obama makes sure black babies are aborted'
  sen backa upp det med fakta.

  Med de pengar de har som sagt så hade det varit så busenkelt, folk hade nog t.o.m. kunnat lyncha Obama om jag hade fått sköta propagerandet :D

  Jag hade gjort Obama till världens mest hatade människa, något han borde vara, han borde vara hatad för all skit han gör.

  Grejen som jag tror är att TPTB ville se hur pass usla människor de kan presentera för folk och få de att rösta på de, jag menar Obama ÄR ett monster, och de har fått folk att rösta på ett monster, inte en gång utan TVÅ. Hade iofs aldrig gått om de inte kontrollerat båda kandidaterna för som sagt en riktig motståndare hade utnyttjat alla de helt uppenbara hålen i Obamas pansar, killens rustning har fler hål än en schweizerost, det går inte att förlora mot en såna som Obama, inte ens en lallare och RINO som Romney kan förlora mot en Obama, det är helt omöjligt.

  Man hade kunnat ställa upp med en halmdock mot Obama och vinna, så pass mycket skit finns det på den killen. Brukade följa en sida som hade så mycket skit på Obama att jag satt och gapade över hur någon kunde rösta på Obama, det här var 2008, killen är ju så supersmutsig och så genomond. Den sidan försvann sen mystiskt, ganska fascinerande det där, sidor som verkligen äger sönder såna här TPTB fjantar brukar försvinna mystiskt.

  Men som sagt räcker ju med det här:
  http://ontheissues.org/Barack_Obama.htm
  för att verklien klämma åt en sån som Obama.

  Samma sak med din exponering av sosseriet, hur någon kan rösta på det mördarpartiet är ett mysterium, dvs. om folk inte var 'the idiots'.
  Nu är det ju så att i Sverige finns det minst likna många 'the idiots' som i USA sett till capita.

  Ibland känns det lite som om man lever i en helt bizarr mardröm men så nyper man sig själv och inser, det är ingen mardröm det är verkligheten.

  SvaraRadera