måndag 26 november 2012

Piratpartist är avundsjuk på SD:s framgångar.

Lite David Icke propaganda på Kristoffer Hells gamla blogg. Annunaki och annat New Age NWO-trams. 
Kristoffer Hell är en bloggare som är ganska poppis inom den så kallade "sanningsrörelsen". Precis som "nationella", även vissa grupper av muslimer, så väl som vänsterkollektivister (LaRoucherörelsen), säger sig denna sanningsrörelse försöka bekämpa den Nya Världsordningen, alltså precis som vi kristna i vårat fall. Vi är dock alla oense om vem den stora boven är och varför.

Efter SD:s senaste uppryckning i mätningarna och efter att ha följt SD:s landsdagar förra månaden kände Piratpartisten med pseudonymen "Kristoffer Hell" att det gick för bra för dessa värdekonservativa Sverigedemokrater. Det blev ett sorgligt blogginlägg från piratpartisten. Bissarra och felaktiga påståenden kombinerade med gammalt skåpmat och så lite halmgubbar. Så kan man sammanfatta Hells kritik mot SD som parti. Alltså, allt mer likt det vanliga Megablaskorna brukar skriva.

Låt mig dock förtydliga med att det finns legitimt kritik som man kan framföra mot SD, och att även jag gjort det tidigare. Men då var det snarare frågan om konstruktiv kritik. SD är långtifrån perfekta. Men om man ändå väljer att delta i den svenska debatten så ser man tydligt att SD behövs och bör helst få mer inflytande över svensk politik.

Hell kallar SD för "paranoid islamofobiskt". Självklart har Hell ingen koll alls hur Islam spelar en viktig roll för hela NWO-bygget. Det var från allra början meningen att Islam skulle vara en politisk ideologi som kräver en stark stat som styr alla aspekterna av medborgarnas liv. Islam sticker ut på det sättet från även andra hedniska religioner som kan relateras till nazism och kommunism. Det är alltså ingen slump att frimurarna stödjer denna våldsideologi just nu via den så kallade "arabiska våren".

Sedan kommer Hell med kanske tidernas sämsta halmgubbe. Hell pekar på det faktum att SD i sitt senaste valmanifest lyfter upp mitten på 1970-talet som ett exempel på hur Sverige var bättre då. Jag vet varför SD gör det, då vi hade ett mer sammanhållet land då. Innan pedofilen Olof Palme såg till att göra om Sverige till ett mångkulturellt land. Hell väljer dock att bortse från integrationsdebatten och väljer istället att relatera detta till kriminalpolitiken, och menar att de minsan var mycket brottslighet år 1975. Skrattretande, men kanske framför allt en väldigt ohederlig halmgubbe.

Men det blir bara värre. Enligt piratpartisten Hell så kräver SD "total kulturell underkastelse". Hell menar att vi hade inte ens vetat vad "pizza" är för något om SD hade kommit till makten år 1968. Hahahahaha! Tillåt mig att kalla Kristoffer Hell för en idiot i klass med Åsa Linderborg och övriga renrasiga Aftonbladet-redaktionen.

För det första så har SD aldrig hävdat att de vill ha total kurturell underkastelse. Det visar bara hur illa påläst Hell egentligen är. Om någon ska komma hit och så att säga bli "svensk" så att personen uppfattas som en del av samhället, så krävs det att denna individ följer landets seder och bruk inklusive kulturella koder. Svenskar ska alltså inte behöva anpassa sig till invandraren. Detta betyder inte att SD vill styra över villken tro man har eller vad det är för kulturell bakgrund man värnar om i sitt hem. Därmed behöver inte den nyanlende som vill bli en del av samhället helt överge sina kulturella, historiska och språkliga rötter.

Sedan bör vi även påpeka att SD:s assimileringspolitik gäller de invandrare som faktiskt vill bli "svenskar", inte några som är bara här för att jobba eller som turist. Ändå försöker Hell få SD:s assimileringspolitik att framstå som något extremt, även om vanliga libertarianer (inom piratpartiet) skulle vanligtvist stödja den, så länge de inte är produkter av Frankfurtskolan.

Men Hells ogenomtänkta utfall mot SD skulle inte bli hel utan lite gammalt skåpmat om nazism och sionism (det stavas med "S" på svenska). Det är Kent Ekeroth (med en pursvensk pappa och en judisk mamma) som just nu riskerar att bli utesluten som tydligen styr SD i hemlighet enligt Hell. Precis som Leif GW Persson kan varken Hell eller andra med liknande anklagelser komma med konkret substans kring sina egna teorier. Ted Ekeroth (Kents lillebror) har fått ett sionistpris. Okej, men hur styr då han de fyras gäng?

Det finns många som är kritiska mot Islam, det behöver inte ha med sionismen i sig att göra, även om sionister och islamister brukar ogilla varandra. Det finns även många nationalister som är pro-Israeliska. Det Hell och en del andra här gör, är att plocka fram de bitar som passar deras egna konspirationsteori.

I Kristoffer Hells föreställningsvärld är det tydligen sionisterna som är antingen på topp, eller åtminstone väldigt högt uppe på pyramiden. Hell har en sökmotor på sin blogg. Så jag tänkte jag skulle söka lite.

Jesuit = 0 träffar.

Jesuiter = 0 träffar.

Påven = 1 träff.

Katolska kyrkan = 1 träff.

För sionism (eller zionism som han skriver), så har han en hel kategori som man kan klicka sig in på till höger. Hell verkar även vara en stor anhängare av mannen som jagar de judiska rymdödlorna, David Icke. Inget fel med att följa honom. Han kan ha en del intressant information. Men du kommer inte att få hela storyn från Icke. Och det märks tydligt. Hell precis som Icke, verkar tro att det är Rothschilds familjen som styr världen. Detta är självklart en lögn. Rothschild är inte ens en medelstor haj, han (dom) är en liten fisk.

Inte konstigt att han fått NWO-planen helt om bakfoten. Han blandar ihop Romklubbens "Clash of Civilizations" där väst och Islam skall medvetet tvingas fram till en kulturell krock med Albert Pikes Illuminati-brev, om att Islam och sionism kommer att drabbas samman i det kommande 3VK. Låt oss då förtydliga för Hell att "Clash of Civilizations" skulle aldrig ha varit möjlig om Europa inte hade infört mångkultur på 1960-1970-talen.

Annars vill jag rekommendera Hell att studera hur Vatikanen faktiskt är Babylon idag och hur de kontrollerar sina hofjuden (court jews), det vill säga de egentligen maktlösa sionisterna.

PS: Jag mins förövrigt att Hell länkade till en film om Titanic på sin blogg (då det var hundraårs jubileum sedan Titanic sjönk). Där nämndes JP Morgan och någon ekonomisk härva. Inget med NWO att göra. Men mina läsare fick då läsa om hur jesuiterna var inblandade, och den verkliga anledningen till att Titanic fick sjunka i Atlanten. 

1 kommentar:

 1. Hell glömde reaktionerna efter att Ted Ekeroth fick detta sionistprist.

  "En 26-årig man från Lund fick som förste svensk priset Herzl Award för "exceptionella insatser för Israel och sionismen." Nu visar det sig att pristagaren är aktiv sverigedemokrat.

  - Vi har försökt få honom att lämna partiet, säger Bo Sallmander, ordförande för svenska Sionistiska federationen.
  Det är World Zionist Organisation, WZO, som varje år delar ut priset till ett fåtal unga män och kvinnor."
  http://www.dn.se/nyheter/sverigedemokrat-fick-sionistpris
  här en ännu längre artikle med mer stoff:
  http://www.sydsvenskan.se/lund/israelvanner-prisade-sverigedemokrat/

  Bo Sallmander är en skam för Israel.

  Hell är inte heller ensam om att "judarna styr SD" och samtidigt brukar dessa människor säga att judarna styr massmedia, trots det så baktalas Israel konstant i dessa medier, men globalist-judar hyllas. De kan verkligen inte skilja på en jude som är globalist och en jude som är nationalist och i sin okunskap attackerar man den nationalistiska juden, dvs. man springer globalistens ärenden och skjuter sig själv i foten då man underminerar sin egna nationalism (då det rör sig om nationalister/"nationalister" som kör den varianten).

  Otroligt ologiskt men det kan ha att göra med Guds förbannelse gentemot de som förbannar Israel, är ju inte bara
  Genesis 12:3 And I will bless them that bless thee, and curse him that curseth thee: and in thee shall all families of the earth be blessed.

  utan även andra verser t.ex. Genesis 27, När Esau dum som han är säljer sin först födslorätt till Jacob (Israel) redan i Genesis 25 för en skålmat, dvs. Esau förolämpade Gud grovt genom att sälja förstfödslorätten för en skål mat.

  Där är det även rätt åt honom när han blir av med en i kapitel 27, men iaf så välsignar Isaac just Jacob (Israel):
  Genesis 27:29 Let people serve thee, and nations bow down to thee: be lord over thy brethren, and let thy mother's sons bow down to thee: cursed be every one that curseth thee, and blessed be he that blesseth thee.

  vi har alltså minst två vittnen och det är det som behövs för att etablera doktrinen, att om man förbannar Israel så blir man själv förbannad. Hell är antaligen det, och sen valet av namn, varför skulle man vilja döpa sig efter en sådan plats? Det är ingen kul plats, inget man ska skämta om, men det är den respektlösa generationen vi har att göra med.

  Vidare glömmer han även bort Svenskens inneboende nyfikenhet, väldigt nyfiket folk, så ingen pizza? eh? Vidare så tillverkade redan vikingarna en typ av pizza i sina runda pannor de hade i sina båtar. Bröd med pålägg på...
  Ett danskt smörrebröd är en typ av pizza om man är frikostig i sin beskrivning eller varför inte en macka, ogräddad pizza kanske :D

  Extremt "avancerat" inte sant? Känns som om pizza uppfunnits på fler platser bland kulturer som inte haft så mycket med varandra att göra.

  Argumentet är riktigt dåligt.

  SvaraRadera