måndag 19 november 2012

Den globala eliten vill avskaffa Israel! - Rapport: förbereder sig för en "post-israelisk" mellanöstern!!!Jag har varnat för detta sedan länge! Den globala eliten, den Nya Världsordning, kommer inte att bli till utan att förgöra Israel och inleda ett folkmord på judar! Alla ni som sprider den falska teorin om att "judar styr världen" har gått rakt in i Illuministernas fälla! Så väl "anti-sionister" som "sionister" har gjort samma misstag, ty de inte läst sionismens faderns memoarer (Theodor Herzl). Ni har inte heller läst, frimuraren och KKK-medlemmen, Albert Pikes illuministiska skrifter i Morals & Dogma. Här klargörs mycket tydligt att syftet är att förinta den judiska nationen, Israel.

Fram för allt så har alla ni fejk "nationalister" och så kallade aktivister inom "sanningsrörelsen" uppenbarligen aldrig rört en Bibeln. Åtminstone inte KJV, eller Genéve Bibeln (1560). Alla ni som sprider lögnen om att judarnas makt hjälper den globala eliten. Kom ihåg att judar som Abe Foxman, Larry Silverstein, Henry Kissinger med många fler, är alla så kallade hovjuder (hofjuden eller court jews). Dessa judar är alla Knights of Malta. Det judiska Wall Street-gänget är alla underordnade kardinal Egan. (Studera även kardinal Egans inblandning i 11 september attackerna år 2001).

Jag har tidigare skrivit om att Knight of Matla Henry Kissinger talat om att Israel skulle inte finnas kvar om tio år. Och under hösten kom det en rapport som bekräftar detta. Detta var något som jag varnade för länge. Det finns en anledning till varför den judiska eliten (sionisterna) tänker medvetet sjäva förgöra sitt land och folk. De är inte bara undersåtar till Knights of Malta via judisk frimureri (B`nai Brith), utan de lyder även under City of London (aka New Jerusalem). Varför tror ni att London OS hade mycket symbolik om Zion? Ni som undrar detta måste studera Brittisk-Israelism. Då inser ni plötsligt varför London korporationen styr både Israel och USA, och varför de plockar fram hovjudar som frontfigurer för deras projekt.

Detta är något som NWO-forskaren William Cooper varnat för sedan decenier tillbaka. Men ni lyssnade inte. Även efter det att FBI sköt ner honom, så vägrade ni lyssna. Den luciferianska elitens spelplan har redan avslöjats. Men ni var aldrig intresserade av sanningen. Ni prioriterade eran hat mot judar.


12 kommentarer:

 1. Vem riktar du dessa anklagelser mot?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är ganska uppenbart. De som insisterar att det är judar som styr världen, trots att vi redan vet att det inte ligger till på det här viset.

   Många inom sanningsrörelsen och även så kallade "nationalister" (och även en del muslimer), verkar hålla fast vid denna teori som nu faller sönder i bitar. Det håller inte längre. Men de insisterar. Då är det tydligt att de är mer intresserade av att lägga skulden på judarna än att söka efter sanningen.

   Det vill säga, tillhör du icke den här gruppen, finns det ingen anledning för dig att känna dig träffad.

   Radera
 2. Nu har du snurrat till det för dig, vad är det du försöker bevisa?
  Vad är sionism?
  Det är samma sak som judendom - (minus) gud.
  Alltså, judendom predikar att dom är guds utvalda folk, skall råna och bedraga andra folk, skall ha alla ickejudar som slavar.
  Det plus mycket mer står i den där bibeln du påstår dig ha läst.
  Sionism predikar samma sak, men har judarna utsett sig själva till sin egen Messias, och behöver alltså inte det alibit. Läs Talmud. Dom rånar och bedrager resten av världen bara för att dom vill och kan det, för att såna som du har nån sorts utvecklad form av skygglapp.
  Hur i hela friden kan du försvara den första perversa antimänskliga formen av judendom? Den andra, sionism, verkar du ju fatta.
  Att judar offrar varandra bevisar inget utav din tes att just judendom skulle vara något annat än sjukligt vederstyggligt.
  Ungefär lika barockt som att försvara fotfolket i maffian, för att deras maffiabossar offrar dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chapter and verse.

   Radera
  2. Bibeln försvarar judarna som ett folk precis som Soldado Christiano säger.

   Men om vi nu tar religionen. Så har du med din kommentar bevisat att du kan ingenting om judondom. Förmodligen lika mycket om judendom som om kristendom. Inte helt oväntat. Brukar få sånna kommentarer från ateister och "kristna" som tror att korset, kyrkan, när vi firar jul och påsk, har något med kristendom att göra. Jag kan informera dig här och nu att det faktiskt inte har något med Kristendom att göra.

   Precis som den Babylonska Talmud som du hänvisar till inte har något med den riktiga judendomen att göra. Talmuden precis som allt annat som kommer ifrån Babylon har ingenting med judendom att göra. Läs artikeln jag skrev "Davidstjärnan är inte Kosher".

   http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2011/12/davidstjarnan-ar-inte-kosher.html

   Dessa blev etablerade först via de judiska mysticister 8Khabbalister). Alltså de som följde den Babylonska Talmud och har inget med riktig judendom (de som följer Torahn) att göra.

   De judiska mystiker Jacob Frank och Shabbatai Tzvi som etablerade det Frankitiska och Sabbatianska sekterna som den etablerade "judendomen" som du talar om. De gjorde de som vi idag känner till som "Davidstjärnan" för en judisk symbol, trots att den är en hednisk symbol som inte har något med judendom att göra. Samma stjärna som redan fanns på Påvens huvud långt innan judarna använde sig av den.

   De frankistiska/sabbatianer är dom som utförde pedofila orgier och hedniska ritualer. Allt detta kommer från den Babylonska hedendom du talar om. Det har inget med Torahn och judendomen att göra.

   Oroa dig inte. Så fort jag är klar med min serie om socialdemokraterna kommer jag att börja med en serie om alla felaktigheter kring judendomen och judarna. Även "Protokollerna" som i själva verket är en plagiat från äldre skrifter, fastän numera tillägnat Brittisk-Israelism.

   Radera
 3. Sverker verkar ganska dum i huvudet, att försvara ett FOLK är inte samma sak som att försvara en RELIGION, judendom = religion.
  Israel = Nation och folk.

  Sverker bygger sig en halmgubbe och tar RELIGIONEN och applicerar den på ett helt folk. Ganska uppenbart att det talas om nationen och folket. Samma metod som Sverkers folk använder mot nationen Sverige och dess folk.

  Vad Sverker också missar är att inte bara Nya Testamentet avslöjar dessa religiösa ledare även det Gamla gör det, men Sverker som alla Israelhatar och Gudshatare gör samma misstag.

  Sverker jag har två ord till dig: Anathema Maranatha

  SvaraRadera
 4. Ganska intressant att Texe Marrs är med i programmet, Texe Marrs är riktigt kass, alla Fundamentalister har övergivit honom efter hans åratal av attacker mot Israel, Texe Marrs är som Kissinger.

  Här lite om Texe Marrs:
  http://www.truthin7minutes.com/Texe-Marrs.php
  han säljer t.ex. den här boken:
  http://www.texemarrs.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=catalog&Product_Code=bboa_holocaust_hoax
  Här där Texe attackerar en kärndoktrin i Bibeln:
  http://www.youtube.com/watch?v=PimRn_-rYCg&feature=gv
  samma kärndoktrin som Katolska kyrkan attackerar med sin Replacement Theology.

  och istället för att peka på Vatikanen så pekar Texe på Israel:
  http://texemarrs.com/102002/mystery_babylon.htm

  Öppet brev:
  http://cephas-library.com/discernment/discernment_open_letter_to_texe_marrs_from_cephas.html
  och hans patetiska försvar:
  http://cephas-library.com/discernment/discernment_a_letter_from_texe_marrs_defending_his_gospel.html
  Kika även in hans falska profetia:
  http://tylwythteg.com/lawguide/marrs2.html
  penninghungrig tjockis är han.
  För den som kan sin Bibel så visar Texe vilken ulv han är i sin slakt av Esther:
  http://texemarrs.com/072005/prophecies_in_esther.htm

  Att Texe är en av Påvens män är ganska uppenbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Texe Marrs var bra till en början. Men på senare tid har han gjort allt för att skydda Påven. Inte så konstigt att han börjar förlora anhängare mer och mer för varje dag som går.

   Jag tror att han blivit köpt.

   Radera
  2. Jag tror han var köpt från början, jag sitter på ett större antal av hans shower (runt 70-100 stycken), skulle säga att var tredje är om vi ska vara snälla "judekritiska".

   Dvs. han var inplanterad. För han har alltid varit lite Lunatic Fringe. Jag gjorde t.o.m. misstaget att köpa en av hans dvd filmer för länge sen, det enda som hände på den var att han satt framför sin ganska imponerande bokhylla och läste utprintade artiklar som jag i stort sett redan hade läst, det inte värt de 20 dollar eller vad jag fick betala, beskrivningen av produkten var väldigt bra, själv utförandet var inte alls bra hade inte så mycket med produkten att göra och jag tror att den bara var en timme lång eller så.

   Sen om inplanterad så är det värt att ha i åtanke:
   Acts 20:29 For I know this, that after my departing shall grievous wolves enter in among you, not sparing the flock.
   Acts 20:30 Also of your own selves shall men arise, speaking perverse things, to draw away disciples after them.
   Acts 20:31 Therefore watch, and remember, that by the space of three years I ceased not to warn every one night and day with tears.
   Mt 7:15 ¶ Beware of false prophets, which come to you in sheep's clothing, but inwardly they are ravening wolves.
   Mt 7:16 Ye shall know them by their fruits. Do men gather grapes of thorns, or figs of thistles?
   Mt 7:17 Even so every good tree bringeth forth good fruit; but a corrupt tree bringeth forth evil fruit.
   Mt 7:18 A good tree cannot bring forth evil fruit, neither can a corrupt tree bring forth good fruit.
   Mt 7:19 Every tree that bringeth not forth good fruit is hewn down, and cast into the fire.
   Mt 7:20 Wherefore by their fruits ye shall know them.

   Jag tror att vi har att göra med som Jesus varnar om en hyrling:

   Joh 10:11 I am the good shepherd: the good shepherd giveth his life for the sheep.
   Joh 10:12 But he that is an hireling, and not the shepherd, whose own the sheep are not, seeth the wolf coming, and leaveth the sheep, and fleeth: and the wolf catcheth them, and scattereth the sheep.
   Joh 10:13 The hireling fleeth, because he is an hireling, and careth not for the sheep.

   eller en ulv.

   Radera
 5. Vidare så måste falsk profeter som Texe Marrs blundar för väldigt många verser, speciellt de Valley of Dry bones, hur Israel blir blåsta av Antikrist osv.

  Det mest intressanta är att Texe Marrs är mycket välmedveten om dessa profetior men väljer att blund för de och ta lite olika verser ur sin kontext för att få de att betyda något annat, ungefär som såna ormar Sverker med juhuudar på loftet.

  Hycklande nationalister har vi gott om i det här landet, de vill själva att Sverige ska få vara en nation men absolut inte Israel där ställer man sig på det globala jihadssida och dess låtsas folk palestinierna. Som sagt utan att ens gå in i religioner eller liknande så är de hycklare i en strikt sekulär syn på saken, bäst är att de tar en så patetisk lögn som "palestinierna". Ännu roligare är att folk heter EGYPTIERN och SYRIERN som efternamn bland dessa "palestinier" precis som svenskar heter SVENsson osv.

  Samma skygglappar på dessa hycklare som på Fariséerna, Sadducéerna, Lagvrängarna osv.

  MHV nu får du även en intressant insikt i hur veka argument dessa har, titta på Sverker vilket "starkt" argument han kommer med, han påpekar saker men han vill konstigt nog inte ge oss varken, bok, kapitel eller vers till sina påståenden. Ungefär såhär "starka" argument hade du när du stod på den sidan. Den sidan där vilket flamsigt argument som helst kan användas. Det är samma veka försvar som etablissemanget använder för att försvara de muslimer vi har här, trots att det står exakt vad som ska göras med de otrogna i Koranen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan sånna som Sverker som baksidan av min hand. Fram för allt, för att jag en gång i tiden var en som tänkte som honom.

   Jag trodde att det var judarna som "styrde världen". Men efter att själv ha forskat, och använt mig av lite kritiskt tänkande så fann jag, med Guds hjälp, sanningen om vad det är som egentligen pågår.

   Radera
 6. Vidare så slänger jag in den här:
  Israel God's Timepiece
  http://www.christ-saviour.com/?p=630

  och den här:
  http://biblebelievers.com/Reagan_Jews.html
  och denna:
  http://biblebelievers.com/misc_periodical_articles/mbi_001.html

  det är inte direkt något nytt, papister, muslimer och ateister har alltid hatat Israel.

  Sen till alla idioter som tror att Israel är beroende av USA och att USA är någon sorts allierad till Israel kan ju börja försöka förklara dessa bitar:
  Is the US an ally of Israel?
  A chronological look at the evidence
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm
  THE MYTH OF ISRAELS DEPENDENCE ON THE UNITED STATES
  http://www.freeman.org/MOL/pages/february-2006/the-myth-of-israel92s-dependence-on-the-united-states.php

  Man tycker att ett land som enligt Israelhatare kontrolleras av Israel borde vara väldigt mycket vänligare till Israel.

  En annan fråga dessa borde ställa sig är, eftersom enligt Israelhatare så kontrolleras USA av judar, varför är det då så att USA fortfarande betalar ut miljardbelopp till nationer som är Israels fiender istället för att låta dessa gå under i inbördeskrig?
  Varför är det så att USA backar upp skapandet av ett starkt muslimskt kalifat?

  Det är här Israelhataren måste gå in i fablernas värld för att förklara den lögn de tror på istället för att omvärdera idiotin de lurats tro på. Det är problemet med stolta människor som inte kan erkänna att de hade fel.

  Och vi vet vad Gud tycker om pride:
  Pr 8:13 The fear of the LORD is to hate evil: pride, and arrogancy, and the evil way, and the froward mouth, do I hate.
  Pr 11:2 When pride cometh, then cometh shame: but with the lowly is wisdom.
  Pr 13:10 Only by pride cometh contention: but with the well advised is wisdom.
  Pr 14:3 In the mouth of the foolish is a rod of pride: but the lips of the wise shall preserve them.
  Pr 16:18 Pride goeth before destruction, and an haughty spirit before a fall.
  Pr 29:23 A man's pride shall bring him low: but honour shall uphold the humble in spirit.
  1Jo 2:16 For all that is in the world, the lust of the flesh, and the lust of the eyes, and the pride of life, is not of the Father, but is of the world.

  SvaraRadera