söndag 11 november 2012

Sveriges delaktighet i opiumkriget kommer att fortsätta.

Carl Bildt (M), Bodil Ceballos (MP) och Urban Ahlin (S) skall ändra skepnaden av Sveriges delaktighet i opiumkriget från en militärfråga till en biståndsfråga. 


Jag tror de flesta av mina läsare känner redan till Sveriges delaktighet i NATO:s opiumkrig i Afghanistan. Det kan vara värt att friska upp minnet för vissa. Som ni vet så har vi svenska trupper på plats i Afghanistan idag. Osama bin Laden har varit död sedan länge. Omar Sheikh, en pakistansk MI6-agent mördade Osama bin Laden några månader efter den 11 september år 2001. Detta avslöjade Benazir Bhutto i en intervju med al Jazeera den 2 november 2007. Drygt en månad senare blev hon mördad, skjuten i huvudet på öppen gata.

Intressant i sammanhanget är även det att Omar Sheikh även skickade 100, 000 dollar till Mohammed Atta innan den 11 september i Förenade Arabeiraterna. Men nog om 11 september.

Det spelar ingen roll om statsministern heter Göran Persson, Fredrik Reinfeldt eller Stefan Löfvén. Sverige ska på ett eller ett annat sätt delta i NATO:s opiumkrig i Afghanistan. Officiellt dog Osama bin Laden i maj 2011. Så varför är vi kvar i Afghanistan? Ska vi fortsätta jaga talibaner i afghanska grottor i all evighet? Har vi egentligen ett mandat för att återuppbygga landet? Tror du på dessa sagor, så kanske du är helt hopplös, och kan med det samma sluta läsa den här bloggen och söka dig till Aftonbladet.

Nej, vi är i Afghanistan för att NATO vill kontrollera opiumflödet. I filmen ser ni nedan vad västmakternas militärers egentliga syfte är. Och varför vi än idag är kvar i Afghanistan.Det största knarkbaronerna i Afghanistan är de som våra svenska trupper skyddar i Afghanistan. Karzais bror har till exempel pekats ut som en utav de främsta knarkkungarna. Faktumet är att han jobbar åt CIA som vill gärna styra opiumkriget, därav västmakternas militära närvaro i Afghanistan. Alla delaktiga parter tjänar stora pengar på knarkmarknaden. Och Sverige vill inte vara utanför.

Iran som idag pekas ut som en stor fiende till väst var NATO:s bästa vän när de skulle attackera Afghanistan. Iran gick faktiskt in med trupper i Afghanistan och utförde operationer medans USA bombade sönder Afghanistan. Anledningen var att Iran ville också tjäna massiva pengar på den nya knarkhandelsmarknaden. Knarket i västerled går från talibanerna som tjänar massiva pengar för att köpa vapen till Iran. Ungdomen i Iran har stora problem med beroendet till knark. Men deras regenter tjänar massvis med pengar så som våra. Mycket av våra ekonomier baserar sig på dessa pengar.Från Iran går knarket vidare in till Turkiet via PKK och övriga marxistiska kurdiska maffior. Turkiet verkar vara centrumet för den illegala knarkhandeln i hela östra halvan av jordklotet. I Turkiet finner vi allt från kurdiska, till turkiska, till ukrainska, till albanska maffior som alla är delaktiga i knarkhandlen och tjänar massivt med pengar.

För vår del är det den albanska maffian som är de intressanta. UCK som idag styr Kosovo är inte bara massmördare, de sysslar med allt från knarkhandel till illegal vapenhandel och trafficking. De är bland de absolut värsta man kan tänka sig. Från Kosovo befinner man sig redan på fastlandet i Europa. Och det är inte längre så svårt att därifrån se till att knarket tar sig över gränsen in till EU där man tjänar pengar och där ungdomen förfaller i beroendet. Dessa kriminella har inga problem med att röva bort knarkande pojkar och flickor och sälja dem till shejkar i arabien. Och dessa brukar vanligtvis hamna i moderna harem.Så, ja Sverige är och förblir delaktig i NATO:s knarkkrig. Det är helt enkelt för bra för att välja att inte delta i NATO:s knarkkrig. Men lägg inte all skuld på Fredrik Reinfeldt. Det var trots allt Göran Persson som initierade det hela. Och än idag aktiv stödjer Sveriges insats för NATO. Persson var tidigt ute med krav för ett självständigt Kososvo. Regeringen Persson var även aktivt för få in Turkiet in i EU för att underlätta knarkhandeln. År 2004 åkte Persson personligen ner till Turkiet för att inleda samtal kring detta. Det samma gjorde han så tidigt som under Sveriges EU-ordförandeskap år 2001. 2008 var Sverige tidiga med att erkänna Kosovos självständighet. Och 2009 under Sveriges EU-ordförandeskap var Turkiets inträde i EU återigen en prioriterad fråga, den här gången under Fredrik Reinfeldt. För Reinfeldt blev det oerhört problematiskt när frågan om folkmordet på kristna armenier i Turkiet under 1VK dök upp. Reinfeldt var först för ett erkännande av folkmordet utfört av Turkiet. Men så fort han blev statsminister tvärvände han och moderaterna i frågan, och både Bildt och Reinfeldt beklagade beslutet om att erkänna folkmordet våren 2010 i Sveriges Riksdag.

Poängen är att det spelar ingen roll om det blir socialdemokrater eller moderater som styr. Det spelar ingen roll om statsministern heter Persson, Reinfeldt eller Löfvén. Sveriges delaktighet i opiumkriget kommer att fortsätta oavsett vad som sker.

Däremot verkar det som att det nu kan ändra form eller skepnad. Nyligen kom regeringen överens med socialdemokraterna och miljöpartiet om att man skulle trappa ner antalet trupper till sommaren 2013. Samtidigt försäkrade utrikesministern Carl Bildt att biståndet till Afghanistan skulle öka. "Afghanistan ska bli största biståndslandet" lyder rubriken på R&Ds hemsida.

Som väntat kommer militärens närvaro att spela betydligt mindre roll. Det blir istället biståndspolitiken som kommer helt att ta över det dolda knarkhandelsindustrin. Inte så konstigt att Carl Bildt inte är lika delaktig i Bilderbergmöten längre. Nu är det istället biståndsministern Gunilla Carlsson som är en mer aktiv agent åt den internationalistiska maffian.

I helgen åkte tre riksdagsledamöter till Prag för att delta i höstens stora NATO-möte. Ja vi är i stort sätt redan med i NATO. Och vi har varit delaktiga i dessa möten sedan Göran Perssons tid. Närmare bestämt år 2003. Sverige skickar en "ordförande för Riksdagens NATO-delegation" Cecilia Widegren (M), en representant för regeringen Anders Hansson (M), och en representant för oppositionen Clas-Göran Carlsson (S). I mötet denna helg diskuteras frågor kring Afghanistan, Syrien och den globala finansiella krisen. Detta avslöjade Riksdagens egna hemsida.

Sverige blir i högsta grad delaktig i den kommande Nya Världsordningens planer för de kommande åren. Men ibland önskar man att de kunde åtminstone vara lite mer ärliga och tala om för folk att vi varit medlemmar i NATO sedan Göran Persson bestämde detta redan år 2003. Även om det inte på något sätt är officiellt.

8 kommentarer:

 1. KLA håller ju även på med organhandel:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Organ_theft_in_Kosovo

  Savage hade en del intressant att säga också:
  http://www.youtube.com/watch?v=0qAp_8athyY
  http://www.youtube.com/watch?v=vT_WwgaOfbg

  Kosovo Muslims declaration of Jihad against the UN
  http://www.islam-watch.org/Serbianna/Kosovo-Muslims-Jihad-UN.htm
  How Radical Islam Infiltrates Kosovo
  http://www.weeklystandard.com/blogs/how-radical-islam-infiltrates-kosovo_651173.html

  Helt uppenbart att det rör sig om en knarktransferland och annan kriminalitet och sluss för muslimterrorister.

  Vidare så stavar han namnet Löfven inte Löfvén, dvs. man uttalar det Löööf-venn inte Lööf-veen.
  Är man hittehjon så är man. :D

  SvaraRadera
 2. Stefan Löfven
  https://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_L%C3%B6fven
  inte Stefan Löfvén.

  En intressant muslimsk supremacist länk hos Löfven är Helena Benaouda vars svärson nu sitter i danskt fängelse för att han vill skjuta på Jyllandspostens redation, Helena Benaouda den smutsiga finskan som tvingades flytta till Sverige för att Finland inte har mycket till övers för kvinnor som har fäbless för jihadister.

  Hon arbetade ju åt Löfven på IF Metall.

  SvaraRadera
 3. Hmmm det försvinner inlägg här, du som rensar eller någon annan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, min kommentarspolicy är att släppa allt fram. Och om jag eventuellt skulle plocka bort något skulle jag skriva det.

   Men jag har märkt att vissa kommentarer hamnar på min mejl istället för bland kommentarerna. Vet inte riktigt varför. Får kolla upp det där.

   Men det var lite länkar till Michael Savage och UCK osv. Jag ser det här på min mejl. Vet inte varför det inte hamnar bland kommentarerna dock.

   Radera
  2. Hamnade i kommentarerna först, men någon minut senare så var det borta, underligt.

   Tror som sagt att det är för att man postar för många länkar eller så. Funkade ju bra när det var så att länkarna inte blev html då kom det mesta fram. Underligt iaf.

   Radera
 4. De som försvunnit är inlägg med fler än 2 länkar, länkade en del stuff om Kosovo, bland annat dess organhandel, den radikala muslimska delen som finansieras av Saudierna osv.

  Misstänker att det är google som tror att det är spam för att det är fler än 2 länkar?

  Men om det är du så får du gärna säga det.

  SvaraRadera
 5. Trots NATO:s närvaro i Afganistan lyser både frihet och demokrati med sin frånvaro där. Det är till exempel livsfarligt för en före detta muslim, som har koverterat sig till kristendom, att befinna sig i Afganistan. Enligt http://www.inblick.se/Default.aspx?ID=53&Action=1&NewsId=1077&PID=416 kommer talibanerna att att döda honom direkt (talibanerna har alltså en stor makt även i dagens Afganistan). Trots detta vill både Migrationsverket och Migrationsdomstolen skicka honom tillbaka till Afganistan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. FEL!

   Afghanistan ligger i ruiner på grund av NATO, inte trots dem! Men det är förståss mest så pga Brzezinski och Trilaterala Kommissionens stöd till just talibanerna som de säger sig bekämpa.

   Tro inte på all snack om att våra trupper är där för att hjälpa. Det är propaganda från NATO som endast är intresserade av att utföra och samtidigt tjäna pengar på det illegala opiumkriget.

   Radera