måndag 12 november 2012

Omfattande valfusk i Ohio till Obamas fördel.Helt otroligt. Obama fick 108% av rösterna i Wood County i Ohio. Demokraterna i Ohio säger sig vara stolta över Obamas fina siffror. Betydligt mindre uppmärksamhet ger man till det faktum att Obama fick 106,258 av 98,213 röstberättigade. Hmm.... siffrorna blir lite svåra här. I många kommuner (Counties) i Ohio kan man gå igenom en massa vallokaler där Obama får 99% av rösterna. Märkligt kan man ändå tycka. Opinionssiffrorna var visst till Obamas fördel, men Ohio var ändå en "swingstate" som lika gärna kunde ha gått till Romney. Inte ens i diktaturer får de 99%. Men i Ohio kunde Obama lyckas med det som inte ens Saddam Hussein lyckades med.

Valfusket är ett faktum. Och inte bara i Ohio. I Boston blev det 129% av de annars 100% röstberättigade som deltog! Där röstade dock inte hela 129% på Obama. Obama var dock klar favorit att vinna i Boston. Däremot spekulerar många kring kandidaterna till Senaten. Och allt mer tyder på att demokraterna fuskade till sig för att säkra Senaten i ett antal städer och kommuner över hela landet.

Romney-lägret blev chockade efter beskedet från Ohio. Och det förklarar varför det dröjde så länge innan Romney dök upp för att erkänna sig besegrad. Därför blev hans tal också så pass kort. Republikanska ledningen verkar dock slänga Romney under bussen nu. De är helt ointresserade av att kräva en granskning av vad som hände.

Det var som sagt meningen att Obama skulle vinna. Tiden då presidenter endast får en mandatperiod är över. Det borde folk ha insett då Bill Clinton vann 1996. Den här gången hade just Clinton flörtat med Kung Juan Carlos som kontrollerar SCYTL, som är det spanska företaget som räknar rösterna, som dessutom fick omfattande ekonomiska bidrag från George Soros. Och det är väl inget mer med det. Det är den som räknar rösterna som bestämmer vem som får bli president, inte de som faktiskt röstar. Sak samma om de gör lite misstag här och där. (Se bilden ovan).

10 kommentarer:

 1. Som vilket u-land som helst :D

  Yo! I got more than 100% EVERBODY LOVES ME!!!!

  Cult of personality...

  Obama - Building a Religion
  http://www.youtube.com/watch?v=8xtNr5-up0U

  Jag menar killen har ju totalt demolerat ekonomin, kan mer liknas vid någon form av bolagsplundring.

  Sen att de alla bygger sig bunkrar, things that make you go hmmmm.

  För övrigt så har Doomsday Preppers säsong 2 startat också, lite "sköna" hintar.
  Titta även på uppsvinget av Zombiefilmer, tv-series, spel osv. Och alla post-apocalyptiska spel, filmer osv.

  Vad säger de? Luciferianerna måste varna innan de gör skit.

  Republikanska ledningen är ju helt klart med i spelet, annars skulle de ju inte skicka fram skitkandidater som Romney och McCain, vi snackar trots allt RINOs, det enda som skiljer såna från en demokrat är ju bara att de kallar sig republikan :D

  Det är ju som med Påven, kontrollerar man toppen av pyramidstrukturen så kontrollerar man hela pyramiden för det är ju så merparten av dessa organisationer är uppbygda, samma sak med religionerna och ideologierna.
  Företagen likaså.

  SvaraRadera
 2. Obama tackar redan Ohio-borna som röstade på honom:
  Ohioans’ food stamp aid to be reduced
  Benefit to fall $50 a month starting in January
  http://www.toledoblade.com/State/2012/11/12/Ohioans-food-stamp-aid-to-be-cut.html

  Let them eat Phonecake! :D

  Dyrt med telefoner yo!

  SvaraRadera
 3. Jepp, men de fick ju sina "Obamaphones". LOL!

  Skulle inte förvåna mig om vi kommer att få se en "Löfvenphone" video innan valet 2014. Massvis med horder av invandrade hedningar som alla ska rösta på sossarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte de behöver göra något sådant de röstar iaf på Sossarna. Bidragen är så mycket mycket högre i Sverige än i USA.

   Men:
   Let them eat Obamaphonecake! :D

   Radera
 4. En till intressant bit är att Obama tappade Å T T A miljoner röster från förra valet, Romney tappade T V Å miljoner röster.

  Bara en sån sak, vi har alltså Obama som tappar ett helt Sverige i röster men vinner iaf, något går inte ihop, iofs kan man se det som Evangelikala röster som försvunnit och Ron Paul röster MEN de grupperna röstar ju inte Obama överhuvudtaget.

  Allt tyder på stulet val, sånt som Socialdemokraterna hållit på med i Sverige i många många år, gemensam nämnare, de är socialister och Obama är socialist, valfusket är ju något som är inneboende i socialismen, socialisten Stalin sade t.ex.:


  "It is enough that the people know there was an election. The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything."
  -Joseph Stalin

  Det är ungefär den attityden alla ledande socialister har, inte nödvändigtvis de nyttiga idioterna nere på gräsrotsnivå eller middlemanagmentnivå, men den absolut toppen.

  SvaraRadera
 5. Med Romney tappade två miljoner röster menar jag jämfört med McCain, McCain hade alltså två miljoner fler röstar än vad Romney skrapade ihop i år.

  SvaraRadera
 6. Lite mer om valfusket:
  In 59 Philadelphia voting divisions, Mitt Romney got zero votes
  http://articles.philly.com/2012-11-13/news/35069785_1_romney-supporters-mitt-romney-voter-id-law

  fet risk att Romney fick NOLL röster i 59 distrikt, lär inte varit ett enda där han inte fick en enda röst.

  Det är ju så patetiskt. Märks att han är från Kenya, det hela är som de där Nigeria 419 scams, det är på samma patetiska nivå.

  SvaraRadera
 7. Nu när det är krig igen i Israel så är det intressant att judehatande CIA fronten Anonymous attackerar Israel igen:
  Anonymous Attacks Israeli Web Sites
  http://bits.blogs.nytimes.com/2012/11/15/anonymous-attacks-israeli-web-sites/

  noterade att det var så då det var lite småsegt att kika in Israeliska nyhetssidor.

  SvaraRadera
 8. Lite mer om valfusket:
  Update: Romney Received Zero Votes In Nine Cleveland Precincts…
  http://weaselzippers.us/2012/11/12/wow-romney-got-zero-votes-in-59-philadelphia-voting-divisions/

  Humor.

  SvaraRadera