måndag 26 november 2012

Lögnen om antika utomjordingar avslöjade.

Bland många inom "sanningsrörelsen" och konspirationsvärlden är det populärt att tro att utomjordingar kom för länge sedan och idag styr världen. Man kan se det som en kombination av New Age religionens nonsens och David Ickes lögner. Annunaki och andra figurer nämns, och dessa teorier har blivit så populära att History Channel har börjat ta upp dessa lögner som gångbara teorier. History Channel har annars haft en del intressant info som de delat med sig. Men i det här fallet har de helt gått med på en tydlig NWO-agenda, att försöka få folk att tro på vantolkningar av olika antikbefolkningars gamla konstverk.

Som tur är så har kristna anti-NWO-forskare nu gjort en film som avsöljar en lång rad med felaktiga påståenden och även rena lögnar och myter som förstärkts tack vare den spridning som kabel-TV gett dessa falska teorier om utomjordingars inflytande över urgamla byggnader och konstverk från antiken.

Ancient Aliens Debunked.


1 kommentar:

 1. Poängen med Ancient Astronaut Theory och allt den heter är ju för att evolutionsläran är så hårt förintad men istället för att man börjar undersök Kreationism så hittar man på en ny idé, dvs. du flyttar ut Skapelseproblematik ute i yttre rymden. "ehh vi hittar massor med skapelsebevis, bäst att vi flyttar ut i yttre rymden", big bang teorin har ju varit stendöd i många år, bara att de inte har någon bättre teori, Ancient Austronat är ju en av dessa.

  NorthWestCreation har många videor som berör ämnet:
  http://www.nwcreation.net/videos

  En artikel i ämnet och utdrag ur en bok:
  http://creation.com/aliens-in-your-bedroom
  http://creation.com/images/pdfs/articles/sons-of-god-genesis-6.pdf

  Vidare så kan du leta efter Ancient of Days konferenser där de har många tal om ämnen som rör det hela.

  Här finns de att köpa:
  http://www.alienresistance.org/ancientofdays.htm

  men fler av de finns på youtube och liknande siter. Dock är inte alla bra.

  SvaraRadera