måndag 17 september 2012

Den dolda handen bakom kulisserna är Deutsche Verteidigungs Dienst.

Ja, vad är det som händer egentligen. Muslimer runt om i världen är skogstokiga. En amerikansk ambassadör är död. Och allt detta på grund av en film? Jag har nu haft lite tid att reflektera över det hela, och söka mig bland alternativa källor och se de olika nätverken bakom kulisserna, hur de arbetat och agerat.

Låt oss först förtydliga denna Clash of civilizations (civilisationernas stora krock). Detta är något som eliten planerat sedan början av 1990-talet. Man har för avsikt att provocera fram den stora civilationskrocken mellan Väst och Islam precis så som Albert Pike nämnt i sina skrifter från 1800-talet Morals & Dogma.

Å ena sidan har muslimerna, eller kanske rättare sagt Muslimska Brödarskapet (MB). De har under den arabiska våren (läs al-Qaida våren) flyttat fram sina positioner. Tagit över i Egypten snart helt och är de främsta figurer som försöker tillsammans med al-Qaida avsätta al-Assad i Syrien. MB har nätverk över hela den arabiska världen. Till skillnad från andra islamistiska grupper, är de inte militariserade på samma sätt. De vill uppnå sitt Kalifat världen över och se Islamismens Nya Världsordning ta över. De är vad man kan kalla den radikala islamismens politiska arm. Som politisk gren kan de enkelt aktivera de mest fundamentalistiska element inom Islam. De har de länge gjort, och den här gången var det inget undantag. Religionen Islam är inte en befriande religion, snarare en religion som kräver totalitär makt (Mind Control), och är på inget sätt annorlunda från övriga falanger av den Nya Världsordningen. (Jag har för avsikt att återkomma till ämnet framöver).

MI6-agenten Hassan al-Banna. 
Men, låt mig påminna läsarna om att Muslimska Brödarskapet skapades av Hassan al-Banna, en MI6-agent tillika sufisk-mystiker. (källa John Coleman f d MI6). Kom ihåg att britterna hade kontroll över Egypten under mellankrigstiden. Men MB har sina rötter bland de frimurarorden i arabvärlden, också dessa i Egypten med starka band till Brittiska Ostindiska Kompaniet. Och även innan dess har eliterna i Europas Svarta Adlighet haft blodsband till eliterna i Mellanöstern, Nordafrika, Persien och Turkiet.

Men till en början var Muslimska Brödarskapet helt under kontroll av dess brittiska agenter som skapat den. Under 2VK, bröt de från MI6, och sökte sig till Hitler. Det här är en bland många kända utrikespolitiska band mellan nazister och muslimer. Efter 2VK fortsatte kontakten med tyskarna via CIA, i det som på nätet kallas för nazi-continuum (dvs nazisternas fortsatta arbete bakom kulisserna) genom Deutsche Verteidigungs Dienst (DVD), via CIA. En utav de främsta familjerna som agerar agenter åt DVD och som lyckats behålla kontroll över MB är CIA-familjen Dulles. Kom ihåg att det var Dulles bröderna som finansierade Adolf Hitler. De är så klart Knights of Malta.

Så vi vet att MB kontrolleras av eliten och kan i stort sätt utlösa muslimska fundamentalister när de väl känner för det. Och allt tyder på att det var precis det dom gjorde. PK medier här i väst frågade sig varför inte president Mursi tog avstånd från de muslimska horderna som gick till attack. Jag frågade mig om de verkligen tror att folk är så korkade, att de inte fattar att en islamist inte har någon som helst anledning att gå emot sina egna gräsrötter.

Å andra sidan har vi filmen. Det är uppenbart att man vet hur den här sortens saker ska medvetet provocera en befolkning som är under Mind Control. I synnerhet om de kan agera på Muslimska Brödarskapets order. För er som sett filmen framgår det klart och tydligt att skaparen inte hade några som helst konstnärliga målsättningar. Det handlade helt och hållet om att reta upp de lättuppretade. Bakom filmen pekas ut ett antal israeliska finasiärer. Några välbergade sådanna dessutom. Då kan man ju fråga sig varför de inte dumpade in lite mer pengar till filmen, det var ju en patetisk film, som helt klart kunde ha gjorts lite mer professionellt, om de hade haft lite mer pengar kan man tycka.

Reinhard Gehlen.
(Nazisten som grundade MOSSAD). 
Men även vissa andra av de utpekade (icke-israeler) verkar också ha kopplingar till MOSSAD precis som de israeliska finansiärer. Låt oss åter gå till MOSSAD:s rötter. Den tyska nazisten Generalmajoren under Hitler, Reinhard Gehlen, tillhörde CIA:s Operation Paperclip, där CIA rekryterade nazister till amerikanska underrättelsetjänsten. Reinhard Gehlen plockade med sig några nazister själv. Det var det här gänget nazister som under CIA:s mantel skulle vara med om att grunda och träna israeliska MOSSAD. Gehlen precis som Dulles bröderna var en Knight of Malta och en hängiven katolik. Så det var nazisten Reinhard Gehlen som tränade upp den originala teamet av MOSSAD, och var dessutom aktiv vid dess grundande med andra nazister (källa John Loftus). Det är viktigt att förstå att Allen Dulles och Reinhard Gehlen var båda med i de diplomatiska möten mellan OSS och tyskarna. Tänk på att både Dulles och Gehlen hade något att relatera till, med tanke på att de båda var Knights of Malta. Så det är inte svårt att förstå att Gehlen hamnar inom ramen av Operation Paperclip. Följande citat är ytterliggare en källa till nazisten Gehlens delaktighet i grundandet av MOSSAD.

"Gehlen was instrumental in the formation and structure of MOSSAD." 

-- Colonel L. Fletcher Prouty.

Återigen ser vi hur tyska continuumet finnes även på andra sidan av denna "konflikt". Deutsche Verteidigungs Dienst lutar sig bakåt i Dachau och se sitt verk ta form. Clash of civilizations, har blivit ett faktum. Och det är inget slump att  sker nu. precis 11 år efter den 11/9. Så det finns även en numerologisk dimention till det hela som är viktig att påpeka. Precis som Albert Pike skrev, var det alltid meningen att massorna skulle välja sida mellan "sionisterna" och islamisterna. Något som tyvärr redan har skett.

Vi kommer att se denna operation förstärka sig. Håll bara i åtanke att det är ingen slump. Det här var något som planerades under början av 1990-talet av Club of Rome. Men det är först nu vi förstår att DVD får en framstående roll i denna operation, som de kallar för, Clash of Civilizations.

6 kommentarer:

 1. Det har allt att göra med det spirituella ok som muslimerna har.

  Väl värd att läsa och muslimers själv bild:
  http://islam-watch.org/Misr/Muslim-Best-People-in-Allah-Eyes.htm
  kika sedan in Christian Prince videor om islam:
  http://thedeceptionofallah.com/

  du lär lära dig väldigt mycket, sen så är Hoggards Mystery of Mecca en must see:
  http://vimeo.com/22902966

  och även den här:
  http://studytoanswer.net/islam_myths.html

  och för att se deras religion i aktion så rekommenderas alltid:
  http://thereligionofpeace.com/
  med dess underdelar:
  http://www.thereligionofpeace.com/Quran/quran.htm
  http://www.thereligionofpeace.com/Muhammad/myths-mu-home.htm
  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/WWMD.htm
  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Games-Muslims-Play.htm
  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Quran-Hate.htm
  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Myths-of-Islam.htm

  Sen finns ju denna genomgång också:
  http://prophetofdoom.net/
  och varför inte:
  http://islam-watch.org/HistoryOfJihad/

  muslimer är satanister.

  11 är ju även numret för antikrist.
  Kom även ihåg att Terry Jones (som en del tror är CIA eller liknande) ville bränna koraner 9 år efter 911... eller så utnyttjade man bara det faktum att han var den som 9 år efter ville bränna koraner, för koraner har bränts för fullt innan Terry Jones och även efter.

  9 och 11 ännu en gång.

  Wien belägrades ju även 911... innan Påvelojala arméer räddade dagen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Vienna

  Man ska komma ihåg att många av nazityskarna inte vara samma sorts Blodmysteriekultister som Hitler utan var Babylon Mysterie efterföljare, dvs. Vatikanen. Bara titta på det stora antala Vatikanlojala mexare man helt obehindrat släpper in i USA.

  Här en intressant liten artikel om nummer:
  http://www.av1611.org/othpubls/eleven.html

  Ett som är säkert Jesus vinner, muslim, katoliker, ateister, hinduer, buddister och alla andra som inte är återfödda kommer förlora.
  http://www.christ-saviour.com/?p=410

  SvaraRadera
 2. Sen om film och liknande, om man föds upp på en stadig diet om att vara Det Bästa Folket, och föds upp på det hat mot alla andra än islam (och även mot "kätterska" delar av islam) så är det inte konstigt att du kan få det att spåra av helt patetiska anledningar, som videor eller som du kanske minns Muhammedkarikatyrerna, där du även hade en imam vid namn Laban som fått jacka in parasitsnabeln i Danmark åkte runt med de 12 plus 3 av honom själv skapade karikatyrer och uppviglade i Mellanöstern.

  Uppvilgandet är ju något som sker i stort sett varenda muslimsk tv kanal.
  Kika in Memritv för fakta om det:
  http://www.memritv.org/

  det är som ett självspelande piano, men man ska även komma ihåg att Legion (dvs. spirituella krafter) är en del av detta.

  T.o.m. fredliga muslimer är ju en måltavla i det hela, bara läsa här:
  http://prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Peaceful_Muslims.Islam

  en fredlig muslim är en fiende till islam.
  Därför det är så tragikomiskt att de stannar kvar i idition då de stärker de genom att de kan säga att de har större nummer än vad de har.

  Gud säger ju åt sitt folk att komma ut ur Mystery Babylon:

  Revelation 18:4 And I heard another voice from heaven, saying, Come out of her, my people, that ye be not partakers of her sins, and that ye receive not of her plagues.
  Revelation 18:5 For her sins have reached unto heaven, and God hath remembered her iniquities.
  Revelation 18:6 Reward her even as she rewarded you, and double unto her double according to her works: in the cup which she hath filled fill to her double.
  Revelation 18:7 How much she hath glorified herself, and lived deliciously, so much torment and sorrow give her: for she saith in her heart, I sit a queen, and am no widow, and shall see no sorrow.
  Revelation 18:8 Therefore shall her plagues come in one day, death, and mourning, and famine; and she shall be utterly burned with fire: for strong is the Lord God who judgeth her.

  Vidare så är ju detta en pågående konflikt.
  Bara titta på den här icke kompletta karta:
  http://zioneocon.blogspot.com/MAP%2098percent%20of%20world%20conflict.jpg

  Världens konflikter är ju islam mot dess grannar, islam expanderar hela tiden, så att det bara skulle vara att de provocerar fram en konflikt är inte sant, islam hade fortsatt expanderar oavsätt om man hade försökt skapa konflikt, islam har legat i konflikt sen dess skapelse bara kika in Histort of Jihad i kommentaren ovan.

  Det är en krigisk expansiv satanist kult, på samma vis som Katolicismen är det, det är samma Mysteriekult fast som "evolverat" olika på olika platser på jorden. En del säger ju även att det är Vatikanen som skapat islam.

  Samma expansionsmönster finner vi i Europas förorter där muhammadanerna fått flytta in.
  Vad de gjort är ju att de skyndat på kriget genom att införliva dessa trojaner i samhällena, på given signal så skapar de sedan kaos. Vilket de iofs gör redan nu, dock mycket lågintensivare.

  I vilket fall som helst så är de alla fiender till Jesus och kommer få åka till helvetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hört talas om gnosticism? Tror du verkligen man når himmlen genom falskhet, mord och manipulation?

   Radera
 3. Dr.Bill Warner gör även en bra historisk analys:
  Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner
  http://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

  A Rational Study of Radical Islam, by Dr. Bill Warner
  http://www.youtube.com/watch?v=C9sYgqRtZGg

  väl värt att titta på, lite över en timme totalt.

  SvaraRadera
 4. En grupp nazister (med CIA) grundade Mossad?

  Mind = Blown

  SvaraRadera