lördag 29 september 2012

Sammanlagda opinionsmätningar för september 2012.Höstens första fullständiga mätning, efter totalt åtta mätningar kommer sammanvägningen av alla dessa.

Resultat:

S 33,7%
M 29,5%
MP 8,9%
SD 7,2%
V 6,1%
FP 6%
C 4,2%
KD 3,5%
Övr. 0,9%

Sedan mars i våras har SD ökat stadigt. Pö om pö närmar de sig MP som än så länge verkar sitta säker som landets tredje största parti. Efter sig lämnar de både V och FP som båda befinner sig i 6%:s träsket. Längre ner finner vi C som tappat något. Under spärren återfinns KD och sen så har vi Övriga som normaliserar sina siffror efter sommaren. M är på väg att åter nå sina högsta nivåer, medans S återigen börjar tappa.

Medias ständiga attacker biter inte. Och inte heller de eventuella attacker mot SD inom alternativ media. Solidariteten med SD bland de svenskar som till viss del åtminstone har "vaknat" är mycket stark. Men köper inte längre mediernas bedrägerier lika lätt som för bara något år sen, där ett mediadrev kunde få SD att tappa en del. Nu växer istället SD för varje attack från etablissemanget. Men mycket större stöd kommer att behövas år 2014, främst för att visa eliten en tydlig signal att svenska folket inte ska skämmas för att vara svenskar, är stolta och tänker behålla sitt Sverige.

Källa: Status.st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar