onsdag 26 september 2012

"Hela havet stormar" leken drar vidare - Efter Syrien blir det dags för Jordanien.

Efter Syrien är det dags för Jordanien. 
Precis som Pepe Escobar beskrev det hela ganska träffsäkert liknar den arabiska våren (aka al-Qaida våren) sällskapsleken "Hela havet stormar". Först var det Tunisien, följt av Egypten, Lybien och Marocko. Sen följde Syrien. Al-Qaida har varit mycket framgångsrik militärt med hjälp av NATO. Muslimska Brödarskapet som är förkroppsligandet av den politiska islamismen har nåt sina egna framgångar politiskt också dem tack vare hjälp från NSA (Twitter, Facebook, YouTube osv.) och CIA. Även i Syrien flyttar islamisterna fram sina positioner, så väl militärt (al-Qaida) som politiskt (Muslimska Brödarskapet). (För nya läsare som inte har koll på vad som sker i Syrien klicka på "Syrien" nere bland etiketterna).

Många har tidigare menat att "vägen till Persien går via Syrien". Men det verkar som att det är en felaktig teori. Nu verkar det istället som att "vägen till Jordanien går via Syrien". Jo, för nu är det så att Muslimska Brödarskapet håller på att mobilisera mot Kung Abdullah i Jordanien. Många frågar sig vilken sida Obama kommer att stödja. Det borde dock vara uppenbart efter allt som hänt. Destabiliseringen av regionen skall alltså fortsätta och det är meningen att islamisterna skall fortsätta sin segertåg igenom hela MENA.

Muslimska Brödarskapet planerar en stor demonstration mot Kung Abdullah den 10 oktober. Håll utkik för vad som sker framöver i Amman. Abdullahs tidigare band till väst precis som Mubaraks, Khadaffis och Assads, verkar inte vara värt någonting just nu. Intressant är att Kung Abdullah varit anhängare av al-Qaida våren och faktiskt försökt försvåra för Assad att agera internationellt bland arabländerna. Nu är han på väg att drabbas av just det som Assad upplever idag. Därav liknelsen med "Hela havet stormar"-leken.

1 kommentar:

 1. Att omringa Israel har alltid varit planen.
  Allt det här handlar om Israel, precis allt.

  Sen när de tagit makten så kommer de förr eller senare att attackera Israel koordinerat.
  Jordaniens kung ligger pyrt till, de försökte ju i Svart September om du minns.
  Det betyder ju inte heller något att den här Kungen är släkting till falsk profeten Muhammad i rakt nedstigande led.

  Psalm 83 hela vägen.
  http://web.archive.org/web/20060821080311/http://www.harpazo.net/Psalm83.html

  Det är ju även religion inblandat, de här muslimerna tror ju att den yttersta tiden är här när slåss mot Israel och "vinner mot de".
  De har ju försökt ett par gånger med dåliga resultat, de tror nu att de kan vinna med en koordinerad attack, därav behöver alla dessa ledare försvinna, skulle inte förvåna mig om Familjen Saud plockas när Assad och Kung Abdullah är borta.

  Det är ju inte nådigt dekadenta i den familjen och är något av en nagel i ögat inte bara för Iran-Kina-Ryssland, utan även för USA och en massa andra länder de är ju inte folk som gillas de är ju tvungna att köpa sig vänner, jag tror de är ganska hatade i hela världen tror ingen kommer till deras hjälp när det är deras tur för rakning, speciellt inte då det verkar vara USA som är backare av det här, som ju är i stort deras enda allierade med någon form av makt här i världen.

  Titta bara på den two prong man kör genom att börja ta Yemen och liknande sandlådor. Tror de andra småstaterna där tas över.
  Kalifatbygge helt klart.

  Vidare så är ju Saudi mest öken, blir ju ungefär lika lätt som att ta Libyen med sin kustremsa. Massmedia kommer gräva upp allt hemskt som finns om Saudiarabien och ges support för att krossa familjen Saud.
  Sverige har väl redan överlämnat ritningarna till alla bunkrar man byggt i Saudiarbien precis som man gjorde i Irak.
  Alla koordinater till bunkrarna, djup, hur tjocka väggar, vart de veka punkterna är osv.
  De är riktigt fula i Svenska Regeringen, hade aldrig köpt något av de.
  Även Tyskland, Frankrike och Storbritannien verkar fula sig på liknande sätt.

  Givetvis lär vi då om scenariot fortsätter på det här sättet att få se samma människor som ropade att bomba Gadaffi attr ropa att man ska bomba familjen Saud, för det är ju samma gäng som ropat om att bomba Assad också.

  Och som jag tror jag postat här tidigare:
  Is the US an ally of Israel?
  A chronological look at the evidence
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  USA har aldrig varit allierade med Israel, det är en lögn precis som andra gigantiska lögner såsom evolutionsirrläran, global warming tramset osv. osv.

  Det säger ju sig självt är man allierad med Israel inte faan skickar man pengar och beväpnar Israels fiender då, snacka om förrädiskt beteende, sen att folk fått för sig att USA stött Israel är ju på grund av alla Evangelikala Kristna i USA, det är dessa som stött Israel och även sett till att USA välsignats, ju fler ateister de fått i USA ju mer har stödet svalnat och istället har man börjat stötta fienderna till Israel som även är Guds fiender.

  Folk fattar som vanligt inte vad de håller på med, spelar inte heller någon roll om man varnar men det är iaf det enda rätta att varna folk då har vi gjort vad vi kunnat göra, dvs. de har enbart sig själva att skylla.
  http://www.christ-saviour.com/?p=410

  Onward Christian Soldiers...

  SvaraRadera