fredag 28 september 2012

Rödgrön kommunistisk förtryck i Dalarna!

Den rödgröna kommunistiska politbyrån som styr Dalarna med Ingalill Persson (S) i spetsen
vill se till att Dalarna får höjt skattetryck vid årsskiftet. 


Nu var det dags för kommunister, miljöfascister och socialister i Dalarna att höja skatten igen. Dalkarlar och dalkullor ska få nöja sig med att få behålla betydligt mindre i plånboken, då Dalarna hamnar bland länen med Sveriges absolut högsta skattetryck! Anledningen sägs vara sjukvården. Detta trots att många andra län klarar det hela mycket bättre med betydligt lägre skatter.

Ingalill Persson (S) och Co hävdar att de är intresserade av särskilda satsningar för att bättre klara av vården. På grund av detta tänker man höja skatterna till 2013. Jag utgår dock från att den anstormning av illegala invandrare som snart ska få gratis sjukvård i Sverige är den verkliga orsaken till denna skattehöjning.

Som jag tidigare påpekat så är sjukvården i Dalarna usel! Och då riktar jag inte mig mot läkare och sjukvårdpersonalen, utan på det här ruttna socialistiska systemet som sossarna vägrar släppa! Jag kan jämföra det med när jag besökte privat sjukvård i Uppsala. Det är en betydande skillnad! Men inte helt oväntat vill sossar lösa allt genom att slänga skattebetalarnas pengar på alla problem.

Ett förslag är att ni kommunister, miljöfascister och sossar ser över allt annat sk*t ni ställt till med här i Dalarna! Innan ni gör det värre nu. Hej då till privata aktörer, hej då till privat konsumtion och hej då till en del jobb som kommer att söka sig till andra mer företagsamma län.

Låt oss se till att vi slänger ut dessa inkompetenta politiker och befriar dem från alla sina uppdrag vid nästa val! För Dalarnas skull!

SVT, SR, DT1, DT2, DT3, DD.57% av Dalarna är med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar