söndag 9 september 2012

Jan Milld mår bättre!

Jan Milld. 
Våra böner har tydligen funkat. Jan Milld är på väg att klara denna prövning. Han har en operation som kommer att ske senare under hösten. Det är fortfarande oklart om han blir helt återställd, men han säger själv att han tror att han kommer att klara av det hela och hoppas kunna cykla någon gång i framtiden igen.

Han tackar för vårdpersonalen som arbetat med honom under tiden han varit inlagd. Och han är glad över det stöd som han fått från svenska invandringskritiker i form av vykort, blommor och chocklad med mera. Jan Milld skriver:

"Detta påminner om att vi nu är en allt vidare krets av regimkritiker, som känner en växande samhörighet. Genom ångvälten av mediagalenskaper och pk-ismer finner vi varandra. Vi är dissidenter - som i det forna DDR." 

Jan Milld är en viktig figur för Sveriges alla patrioter. För mig personligen har han betytt mycket, och varit en inspirationskälla. Må vi fortsätta be för hans förbättring, så att han kan återupta kampen mot landsförrädarna!

Fria Tider.

1 kommentar:

  1. Bara fortsätta be för Millds snabba mirakulösa tillfrisknande.

    Det är alltid lika roligt när läkarna inte fattar hur olika tillfrisknande gått till, Cathy Gifford var ju ett sånt fall, där ena läkaren som var ateist var typ helt pessimistisk och den andra läkaren knuffade undan honom och berättade att hon överlevt och tillfrisknat och att det helt klart rörde sig om ett mirakel (var en del folk som bad för henne trots att hon var en rackarns demokrat). Och vem bryr sig egentligen om vad ateister tycker och tror, deras världsbild är ju patetisk och extremt deprimerande, inte heller underligt att de tar livet av sig så ofta, de har absolut inget mer att leva för än stunden och tillfällig njutning, helt meningslös existens.

    SvaraRadera