söndag 9 september 2012

Bland nonchalanta republikaner och Gudlösa demokrater drar Illuminativalet 2012 igång.

Låt mig börja med att konstatera vilket tragiskt fars som RNC egentligen blev. Jag menar, vi visste ju redan att de skulle fuska, och vi visste redan att det skulle bli smutsigt. Men ändå känns det obehagligt att se det hända. Jag får bara rysningar av obehag. Det var verkligen plågsamt.

Och då menar jag inte bara behandlingen av Ron Paul, men också behandlingen av deras delegater. Även Rick Santorums delegater kördes helt över. Partiledningen hade redan bestämt sig. Deras jobb var helt enkelt att se till att Mitt Romney skulle få nominationen, och absolut inga risker skulle tas.

När alla delegationer skulle räknas klart var det endast tre kandidater som uppfylde kravet om att ha en proportionell majoritet hos minst fem delstater. Så även om Ron Paul kom på fjärde plats när det gällde populära röster, så kom han egentligen in bland de tre sista inför konventet.

Att Ron Paul uppfyllde kraven var så klart oacceptabelt för partiledningen. Men de hade redan smidit planer för ifall något sådant oväntat skulle ske. Ron Pauls taktik skulle vara att ta nominationen genom delegaterna och inte genom den populära röstningen. Ron Paul uppfylde kraven, så då bestämde RNC att de skulle passa på och ändra reglerna. Men de var inte så eniga om detta i ledningen.

Alla ursäkter användes. Måndagen, som skulle ha varit första dagen blåstes av, och då kunde de samtidigt göra sig av med Santorums delegater under första dagen i alla fall, samtidigt som de försvårade för Ron Pauls delegater. och fick i sista stunden planera för den nya regeln som skulle kräva proportionell majoritet i minst tio delstater. Men det skulle inte bli så smidigt då Morten Blackwell som var styrelsemedlem motsatte sig denna regeländring. Många menade att denna regeländring skulle ha gjort det omöjligt för Reagan att bli presidentkandidat för republikanerna. Tänk er politikern som partiet hyllar mest av alla, skulle inte ens ha blivit nominerad med de nya toppstyrda reglerna.

Med tanke på att ledningen hade en agg mot Ron Pauls delegater, gick de så långt att de eliminerade Mains samtliga delegater, för säkerhets skull. Morten Blackwell som var emot regeländringen kidnappades i en buss som egentligen skulle ta honom till RNC, men som vägrade stanna, åkte runt byggnade ett antal gånger för att sedan köra iväg, alltså ifrån konventet!

Så Morten Blackwell från styrelsen som var emot regeländringen fick inte ens delta i den muntliga voteringen av den nya regleringen. Och just den var kanske det värsta av det hela. John Boenher verkade inte ens vara delaktig när han gick upp på podiet för att anföra voteringen. Han läste bara rakt av vad som stod på telepromptern. Det spelade ingen roll att de som voterade "nej" var många fler. Även om det hördes tydligt gick förslaget om regleringen igenom.

Sen när det var dags att rökna upp delegaterna, så var sk*t kvinnan på podiet att ens nämna Ron Pauls delegater, till och med när Ron Paul vann delstaten. Ron Pauls namn skulle helt enkelt inte ens nämnas uppe på scenen! Och när en som skulle presentera delegaterna från sin delstat som gav sitt stöd till Ron Paul, stängdes micken av. Man kunde även höra hur de som jobbade i studien nämner hur bra det var att klippa bort den gången då Ron Paul nämndes.

Ja, rent utsagt vidrigt. Rapporter har även kommit om att man arresterat Ron Paul delegater, och att andra som också var Ron Paul-delegater fått patroner planterade på sig av själva säkerheten. Ja det var helt enkelt vidrigt!

Vidrigt var ordet. Efter konventet kom det rykten om att Ron Paul kanske skulle fortsätta som tredje partikandidat. Men hos Jay Leno sa han att det inte var hans avsikt. Han förklarade hur maschineriet var emot en sådan kandidat. Han konstaterade helt enekelt i vilket sorgligt läge landet befinner sig i inför valet.

Ett plåster på såret blev kanske trots allt Clint Eastwoods tal på konventet.På DNC blev det inte i närheten lika dramatiskt. Men deras delegater lyckades neka Gud vid tre olika tillhällen. Vid tre tillfällen! Ni som läst Bibeln förstår vad det kan symbolisera. Läs gärna WND:s Joseph Farahs krönika om detta. Den demokratiske borgmästaren från Los Angeles, Antonio R. Villaraigosa, förde voteringen. Men kunde inte bestämma sig om "ja" eller "nej" sidorna vann! Så han fick göra om voteringen, andra gången slutar det likadant. Tredje gången gillt blev det till slut.Men det var så klart inte det enda som var en katastrof. Peter Schiff bestämde sig för att söka upp demokrater i deras eget konvent, för att se hur långt till vänster de var berädda att gå. Kommunisten Van Jones ville inte alls prata med PeteR Schiff. Men Schiff hittade ändå en hel del Obama-anhängare som han fick prata med. Och precis som hos dårarna i vänsterpartiet här hemma i Sverige villl demokraterna i USA förbjuda vinster. Man tar sig för pannan när man ser på hur dessa sorgliga människor verkligen är helt verklights frånvända. (Hahaha "Forced corporate losses").Knight of Malta tillika, Kung Juan Carlos från Spanien. 
Nå väl, hur blir det med årets Illuminatival? Det spelar egentligen ingen roll vem som vinner. Nej, vänta nu. Jag tar ett steg längre. Din röst räknas inte. Stalin sa att han brydde sig inte om vem som röstar, utan vem som räknar rösterna.

I det här fallet handlar det om det spanska företaget SCYTL. Och vi vet redan vilken relation Knight of Malta Kung Juan Carlos av Spanien har till sina företag. Och vem kommer Kungen att favorisera? Ja det vet vi inte, men vi vet att Brzezinski också är en Knight of Malta, att George Soros har fått investera en hel del pengar i SCYTL och att Pere Valles som tillhör styrelsen i SCYTL har själv kopplingar till Chicago-gänget. Så min gissning är, fördel Obama. Om inte något oväntat händer.

2 kommentarer:

 1. Mormon eller Marxist
  Wickedness eller Wickedness vad vill du ha?

  Båda är ju fiender till Gud, så vad spelar det för roll vem som väljs?

  Var ganska roligt när FT blev alldeles till sig för att DNC hade fått för sig att erkänna Jerusalem till Israels huvudstad, USA har ju visat sin fientlighet gentemot Israel när de placeras sin Ambassad i Tel Aviv.

  Som att placera sin Sverigeambassad i någon annan stad än Stockholm, en riktig diss i diplomatiska sammanhang, vidare så var ju DNC drönarna emot det hela.

  Räcker med att se den bra framställningen, USA är INTE vänner med Israel och har aldrig varit det är USAs Evangelikala som varit Israels fiender, dess regeringen har inte varit vänner.
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  Bevisen är övertydliga.
  Adderar man sedan bevisföringen som finns här:
  http://av1611.org/katrina.html

  och i William R. Koenigs bok Eye to Eye och
  John McTernans bok As America has done to Israel

  vilket även förklarar:
  Joel 3:2 I will also gather all nations, and will bring them down into the valley of Jehoshaphat, and will plead with them there for my people and for my heritage Israel, whom they have scattered among the nations, and parted my land.

  notera att det inte säger SOME nation, det säger ALL nations.

  Med repetition i Zechariah:

  Zechariah 14:2 For I will gather all nations against Jerusalem to battle; and the city shall be taken, and the houses rifled, and the women ravished; and half of the city shall go forth into captivity, and the residue of the people shall not be cut off from the city.

  åter igen ALL nations, USA om hon ens existerar vid detta tillfälle kommer gå tillsammans med alla nationer och försöker utplåna lilla Israel.

  Så det här judehatet som vi ser lite överallt kommer växa enormt, den taktik man använder nu och pekar på en liten grupp med judiska bankirer och lite Israelförrädande judar som bad guys och som de sammankopplar med Israel trots att de hatar Israel, ja den melodin har ju fungerat alldeles utmärkt i hur lång tid som helst. Jag menar titta på din blog, hur många är vi som besöker? Kan inte vara speciellt många återkommande besökare, sanningen har aldrig varit populär, lögnen däremot är extremt poppis.

  Btw det var MTV Music Video Awards i torsdags, var chock fullt med symbolik i den som vanligt.
  I stort sett varenda artist är ju hardcore satanister i den galan.

  Den som kan sin symbolik förstår det mesta av det de visade upp:
  http://www.radaronline.com/exclusives/2012/09/best-worst-wackiest-dressed-stars-2012-mtv-video-music-awards


  En snubbe hade t.o.m. namnet GoatEye fast han stavade det Gotye.
  Hans tyngsta album är:
  Like drawing blood
  med en stor fet blodfläck som albumcover, wth?!!?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gotye

  En annan snubbe heter DRAKE, alltså det svenska ordet för DRAGON fast de säger att det betyder manlig anka, jag är dock tveksam om det är original betydelsen så ordet är lånat från tyskan och i tyskan så är det ju Drake.

  Poängen är iaf att en artist har det namnet.
  Sen har en dömd kvinnomisshandlare som storstjärna samtidigt som hans misshandelsoffer också är en av storstjärnorna (som är hardcore satanist) Rihanna.

  Hur mycket skrot som helst finns det iaf.

  SvaraRadera
 2. Här lite black president propaganda MTV VMA 2012:
  http://www.youtube.com/watch?v=ijZzGjMZBuk#!

  Video of the Year: Rihanna, "We Found Love"

  Best New Artist: One Direction

  Best Female Video: Nicki Minaj, "Starships"

  Best Male Video: Chris Brown, "Turn Up The Music"

  Video With a Message: Demi Lovato, "Skyscraper"

  **Best Hip-Hop Video: Drake feat. Lil Wayne, "HYFR"

  Best Rock Video: Coldplay, "Paradise"

  Best Pop Video: One Direction, "What Makes You Beautiful"

  Best Electronic Dance Music Video: Calvin Harris, "Feel So Close"

  Most Share-Worthy Video: One Direction, "What Makes You Beautiful"

  Best Choreography: Chris Brown, "Turn Up the Music"

  Best Editing: Beyonce, "Countdown"

  Best Visual Effects: Skrillex, "First of the Year (Equinox)"

  Best Cinematography: M.I.A., "Bad Girls"

  Best Art Direction: Katy Perry, "Wide Awake"

  Best Direction: M.I.A., "Bad Girls"

  om man läser vinnar titlarna så är det en ganska intressant rymd och illuminati tema.

  Notera bilden i den här artikeln:
  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2199822/MTV-VMAs-2012-Rihanna-gets-groped-rapper-A-AP-Rocky.html

  Notera Ankh halsbandet Rihanna bär på.
  Och den röda kläningen, Skökan bär ju blodrött och lila.

  Notera även tronen hon sitter på i det vidöppnar orm/drak-gapet.
  Det är så övertydligt och in your face, men getterna i publiken fattar ingenting.
  Om du tittar noga så ser du i vissa av bilderna att hon bär läppstift som är lila.

  Hon symboliserar här Mystery Babylon.
  Revelation 17:3 So he carried me away in the spirit into the wilderness: and I saw a woman sit upon a scarlet coloured beast, full of names of blasphemy, having seven heads and ten horns.
  Revelation 17:4 And the woman was arrayed in purple and scarlet colour, and decked with gold and precious stones and pearls, having a golden cup in her hand full of abominations and filthiness of her fornication:
  Revelation 17:5 And upon her forehead was a name written, MYSTERY, BABYLON THE GREAT, THE MOTHER OF HARLOTS AND ABOMINATIONS OF THE EARTH.

  Det jag saknade var den gyllene koppen (samma som du har i alla katolska kyrkor, de fattigare har dock inte en guldkopp) som de utför den blasfemiska nattvarden.

  Lite längre ner bland bilderna finner vi Katy Perry illuminati skökan som själv då och då springer runt i blodrött och lila
  med en klänning med ögon osv.

  Ska sätta mig och kolla på hela galan lär vara väldigt mycket intressant i den ritualen precis som OS ritualerna osv.
  The Mass is Blasphemy and Heresy
  http://jesus-is-lord.com/finished.htm

  SvaraRadera