tisdag 25 september 2012

Nytt coronavirus från Mellanöstern introduceras till Europa.

Nytt coronavirus på gång varnar den
kriminella organisationen WHO. 
Nu slår Världsmördarorganisationen WHO larm om ett nytt coronavirus, mycket likt SARS (lungsjukdom) som härjade för snart ett decenium sedan. Det handlar om två olika fall. Båda gällde araber. En från Saudiarabien och en från Qatar. Den från Saudi Arabien har dock redan dött, medans att den från Qatar har nu förts över till England för behandling.

Minns ni 2009? Det var bara för tre år sedan. Det var mycket tal om viruset H1N1 och WHO rekommenderade vaccinet som gjorde mer skada än nytta. Läkemedelsföretag tjänade massvis med pengar på skattebetalare från hela världen. Här hemma i Sverige slängde län efter län massvis med pengar på att få hit vacciner, i skolor var det tvångsvaccinering som gällde. Detta resulterade med att massvis med barn idag får leva med narkolepsi och om inte det så försämrade vaccinet immunförsvaret för dem som tvångsvaccinerades.

Tänk även på tajmingen. Knappt ett halv år efter börskrashen hösten 2008. Nu är det tal om en kommande börskrash någon gång under våren 2013. Tidigast januari, senast april. Detta kommer att bli första steget till att stegvis försämra det ekonomiska läget ända till 2015 då giganterna inte längre kommer att ha råd med sina valutakrig.

För att försöka få fokus bort ifrån ekonomin, kommer de med största förmodan att göra som år 2009. WHO kommer säkert att varna om det här viruset som de snart kommer att introducera i Europa, precis som det hände i Nordamerika för tre år sedan. Ifall den blir så allvarlig eller ej, kan vi så klart inte veta. Men om de gör som förra gången blir säkert vaccinet som de rekommenderar mycket farligare än viruset.

Det gäller då bara för dig att se till att du får i dig rätt Vitaminer. Vid den här sortens tillfällen handlar det oftast om Vitamin C. Oerhört viktigt! Om din läkare inte nämner Vitaminer med ett endaste ord så är det förmodligen för att de är lata och bara följer en mall som de får. Helst ska du undvika våra statligt finansierade läkare här i Sverige. Gör egen forskning om Vitaminer och sök dig gärna till hälsokostbutiker. Där kan du beställa de Vitaminer du önskar.

Om det mot förmodan blir ett allvarligt virus, så vill du i första hand inte befinna dig i någon storstad. Jag hoppas att mina gamla läsare redan förstått detta. Det är mycket enklare för eliten att eliminera massorna som de vill enligt deras Agenda 21, om vi alla fösas in till storstäderna.

Hur som helst. Håll ett öga på London och denna coroanvirus. Vi lär höra något om denna virus i London, som kanske "råkat" komma ut några veckor efter den stora krashen våren 2013. Så kan ni glömma vad som sker mellan bankmaffian, centralbankerna och allt vad underrättelsetjänsterna håller på med bakom kulisserna, då ni är helt upptagna med att läsa om alla varningar från det kriminella WHO.

SvD, BBC.

4 kommentarer:

 1. Det är ju helt galet att flytta omkring virusbärare, de skulle isolerat idioten i Barbarlandet, det lär röra sig om en stenrik barbar, de hade helt enkelt bara betalat för att ta in läkare till Barbarlandet men nej här ska flyttas farliga smittor till miljostäder.

  Men är man idiot så är man, ännu en gigantisk nackdel med globalismen som system, smittspridning i gigantisk skala kan ske hur lätt hur som helst. För alla dessa muppar är ju inte delaktiga i NWO, de är bara idioter på riktigt, nyttiga idioter för NWO.

  Du borde för övrigt kika in vitaminer, vissa vitaminer är ju sönderkokta och har ingen större effekt, många märken ska vara dåliga och väldigt få ha äkta icke sönderkokta vitaminer.

  Sen bör nog folk kika in vattenfilter, typ Berkeys och liknande. Vattnet smakar verkligen mycket bättre med Berkey filter.
  Finns ju en del mediciner och annat skit i städernas vattensystem och t.ex. Stockholms vattensystem kontrolleras av en Iranier, inte något folk jag direkt litar på, skulle inte förvåna mig om majoriteten är Mullorhnas män.
  Det är ju en fantastisk position för att utföra terror från att man låter en invandrare kontrollera ens vatten... det är verkligen dödslängtan, speciellt invandrare som aldrig lojalitetstestats. Sen brukar de även vända på en fem öring med sin lojalitet (har stor erfarenhet av invandrare, de är otroligt opålitliga, väldigt snarlika svenska socialdemokrater som inte heller är pålitliga).

  Men Sverige är ju dårarnas land då de är globalistiska och sekulära gudhatare, ett recept för undergång.

  Folk bör även investera i en riktig skyddsmask, t.ex. en Skyddsmask 90.
  Här lite masker som inte fungerar:
  http://approvedgasmasks.com/defective-masks.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Oerhört viktigt att skilja mellan riktiga Vitaminer och söndrade dåliga sådanna. Glömde nämna det.

   Radera
 2. Och som ett brev på posten:
  Fem kan ha smittats av sars-liknande virus i Danmark
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/fem-sjuka-av-sars-liknande-virus-i-danmark
  To af de indlagte på OUH er børn
  http://jyllands-posten.dk/indland/article4852049.ece

  känns som om man ska hålla sig ifrån vårdcentraler och sjukhus om inte måste gå dit.

  SvaraRadera
 3. Iranian President Ahmadinejad Calls For NEW WORLD ORDER At UN
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=11434

  inte oväntat, de är alla på samma sida.
  Ett gäng dåliga skådisar.

  SvaraRadera