onsdag 12 september 2012

Sammanlagda opinionsmätningar för augusti 2012.Det blev ungefär som väntat, bara 6 mätningar för augusti 2012. Och sammanvägningen av dessa ser ni ovan. Vi lär dock få mer fullständiga sammanvägningar senare i september då samtliga opinionsinstitut ska ha återvänt från sommaruppehållet.

Resultat:

S 34,1%
M 28,6%
MP 9,1%
SD 7%
FP 6%
V 5,9%
C 4,4%
KD 3,7%
Övr. 1,2%

Kommentar:

Inte särskilt många förändringar att tala om. SD fortsätter att förstärka sin position som Sveriges fjärde största parti, men är en lång väg från sitt mål att bli tredje störst då även MP ökade. S&M tappar båda något till små partierna, lika så FP och V. C ökade något trots mediadrevet mot Annie Lööf, medans KD ökar något men är fortfarande kvar under Riksdagsspärren. Stapeln "Övriga" når sin högsta nivå sedan december 2010. Men som sagt det är viktigt att påpeka att många opinionsinstitut hade sommarledigt, så det kan oftast bli lite större felmarginal, som lär korrigeras till nästa månad.

I övrigt vill jag påpeka att många skriver bort KD på förhand. Jag tror också att de lär åka ur Riksdagen år 2014. Det är något som de egentligen behöver. Kanske om de åker ut kan KDU rensa ut Hägglundarna och satsa på en återkomst till Riksdagen år 2018.

Källa: Status.st

6 kommentarer:

 1. Ja ser att Kamrat 4% försöker rädda C och KD (vilket är korkat av de när de äntligen kan bli av med baggage och ta deras röster så försöker de rädda kvar C och KD).
  KDU tror jag inte mycket på, är inte hon Prideälskande-Szyber en av de som är från KDU?
  Det ger ju inte hopp om framtiden, vi snackar ung kvinna/sköka som fått in KD i Sodomitlägret Pride.

  Proverbs 8:13 The fear of the LORD is to hate evil: pride, and arrogancy, and the evil way, and the froward mouth, do I hate.

  Att folk röstar på V och MP är fortfarande en gåta för mig. Faktum att de röstar på den Sjuhövdade hydran överhuvudtaget är en gåta, men det ligger nog i deras syndnatur. Folk tar ju helt ologiska val när de röstar syndande egoister som de är, utan mammonism och egoism så skulle ju inte partier som M (i dagens tappning) och S existera.

  Fast å andra sidan tror jag inte på demokrati, den här killen tror inte heller på demokrati:
  Wounded Beast:
  Democracy is a False Hope
  http://www.kingwatch.co.nz/Times_Seasons/Hegemony/wounded_beast.htm

  vilket är helt sant, demokrati kan inte rädda oss från ett jota, demokrati klarar ju inte ens av att överleva på egen hand, men det roar mig att rösta och för att de är tillåtet att rösta, att rösta på t.ex. SD är ju extra roande för folk blir ju helt hysteriska av att folk röstar på de, var ju störtskönt när 10000 idioter stod på Sergels Torg och ville avskaffa demokratin för att 385000 röstat på SD.

  Det är inte konstigt att NWO kan växa så det knakar när man får ihop 10000 hysteriska idioter som vill förbjuda sin egna gyllene kalv demokratin för att vissa "röstat fel", men hur kan någon rösta fel i en demokrati?

  De påminde om såna här hysteriska muslimer som gråter över att någon hånar deras religion, vilket är ett tungt bevis för att deras gud inte ens existerar när deras gud inte ens är kapabel att ha ihjäl de som hånar guden och dess falska profet utan måste ha hjälp av hysteriska arabiska idioter :D De agerar som ett gäng kärringar hela högen, stå på något torg och yla om att någon "smädat profeten", vilka nollor, inte konstigt att i stort sett alla av de kommer brinna i helvetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vissa röstar på MP eller VPK tycker jag är bättre än att det röstar på S. Det visar viss missnöje med etablissemanget, även om det är helt missriktad.

   Vad jag vet tillhör Szybert Hägglundarna. KDU domineras av tjejer som säger ifrån "hen" och genustrams och killar som söker sig till Tea Party för inspiration. De hade sin sista chans i vintras att få bort Hägglundarna, men misslyckades, därför kommer de att åka ut. Är KDU:arna kloka kommer de att se till att KD åker ut.

   Alliansen tror jag ser KD som extra bagage. De vill nog få bort de sista konservativa drag som kan vara kvar i Alliansen för att ha en mer renodlad social-liberal linje. De kommer nog att satsa på att rädda C och dissa KD.

   Radera
  2. Glöm inte bort att C har förråt alliansen förr, de sidade sig med Sossarna för inte så många år sedan.
   T.ex. 1997 i kärnkraftfrågan:
   http://www.dn.se/nyheter/valet-2010/lektion-1-forlorarna-segrade--svensk-karnkraft-genom-tiderna

   som knyter samman med dina artiklar om Agenda 21, avveckling av kärnkraft är ju en del i det hela.

   Hade jag varit Moderat så hade jag straffat de för det sveket genom att inte rädda de.
   Det är helt bizarrt att de förlåter de för den synden.
   Men folk och partier verkar ha minnen som guldfiskar.

   Jesus förlät inte Judas, förrädare ska inte förlåtas.

   De är korkade de där partistrategerna hos M, här har de chansen att döda C och KD och få majoriteten av deras röster, men istället så försöker de rädda de, idioter :D

   Dvs. till slut så skulle man få sig ett 3 partisystem.
   Speciellt om de då skulle gå ut i full attack på MP och VPK och verkligen lära alla barn vad dessa partier står för, vad deras kommunism lett till, inte direkt svårt att slå ut MP och VPK om man vill.

   Men det verkar vara någon svenskt det här, ser ju samma svajiga beteende hos SD, de skulle kunna ta mycket större andelar av de andra partierna om de gick ut och exponerade dessa partier på samma sätt som de andra partierna gärna drar fram SDs bakgrund, de andra partierna är fyllda med skelett i garderoberna.

   Typ som din påbörjade exponering av S, det är närmast beklagligt att väldigt få kommer att läsa den, och säkerligen kommer många som läser den inte ens förstå implikationerna av det hela. Människorna börjar ju verkligen bli som de nerdrogade drönarna man ser i dystopier som A Brave New World och THX 1138.

   Och det är ju så de vill ha dessa, korkade drönare som de kan göra lite vad de vill med. Sverige är ju mycket av en testcentral, inte bara för mode och underhållning utan även för NWO.

   Radera
  3. Skillnaden tror jag är att C idag är mycket mer lojala med M.

   Däremot så tror jag att det blir FP som eventuellt kommer att vara först med att bryta Alliansen. Vi har redan sett tendenser till detta.

   Med tanke på hur läget ser ut, så tror jag att Alliansen kommer att göra ett relativt bra val. Sossarna MP och VPK är egentligen helt tokiga alternativ när man tittar på plånboken.

   Men jag tror att KD kommer att åka ut i alla fall, och att SD kommer att dubbla sina siffror. Det är först efter valet och efter KD åkt ut, som jag tror att FP kommer att bryta med Alliansen. Då kommer de att försöka ta över MP:s nuvarande vågmästarroll.

   Radera
 2. Ja jag tror KD åker också men tyvärr verkar inte C åka på grund av Kamrat 4%.

  Sen ska man inte glömma bort att stora delar av nationen är helt nerdrogade, så mycket psykofarmaka och add/adhd mediciner som de petar i sig, lägg även till all den alkohol som dricks och det knarkande som sker, legala och illegala droger.

  Det är ju som det står i Skriften:
  Revelation 9:20 And the rest of the men which were not killed by these plagues yet repented not of the works of their hands, that they should not worship devils, and idols of gold, and silver, and brass, and stone, and of wood: which neither can see, nor hear, nor walk:
  Revelation 9:21 Neither repented they of their murders, nor of their sorceries, nor of their fornication, nor of their thefts.

  ordet sorceries är ju det grekiska ordet för apotek, pharmakaeia, samma ord i engelskan pharmacy.
  De kommer aldrig ge upp sina droger.

  Så att tro att dessa som inte är "in their right mind" skulle kunna göra ett korrekt val, det tror jag inte, även en av anledningarna jag är emot demokrati, jag menar hur kan man vara för att drogade människor ska få besluta något överhuvudtaget?
  Du får inte hantera maskiner och du får inte köra bil men tydligen så får du rösta fast du är helt borta i pallet av drogerna.

  Den som rört sig mycket bland folk som är beroende vet att de är mycket opålitliga, är ju även varför partier som SVaMP alliansen(Socialdemokraterna Vänster anakister/antikrister MiljöPartiet) är så stora. Partier som skulle vara långt under 4% om inte så mycket folk var så totalt bort eller så totalt demoniska/sataniska i sitt tänkande.

  Du har nog rätt om FP, jag menar titta på tokstollarna i det partiet: Cecilia Malmström (https://www.flashback.org/sok/cecilia+malmstr%C3%B6m), Bengt Westerberg (https://www.flashback.org/sok/Bengt+Westerberg), Maria Leissner, Birgitta Ohlsson, Fd.Eu Thomas Hammarberg (http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/03/european-human-rights-commissioner.html ), Muslimska Nyamko Sabuni (vars pappa är kommunist doktor, hennes farbror är tok-muslim involverad i CMR, hennes bror är jihadisten Kitwimba Sabuni CMR och den där Muslimska Mänskliga Rättigheter (oxymoron), riktigt störd familj), Expo-Fredrik Malm och hans fru kurdiskan Gulan Avci.

  Det är så mycket globalist-stollar och satanister i ett och samma parti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker i första hand på Fredrik Malm, han har sedan valet 2010 varit tydlig med att han vill att partiet ska lämna Alliansen. Sen hade vi Per Ahlmark som i stort sätt hetsade mot M och Carl Bildt för att deras motsvarighet i Ungern faktiskt vågar bete sig som ett konservativt parti i många aspekter och vågar säga ifrån EU och övriga eliten.

   Radera