torsdag 27 september 2012

Anti-Defamation League angriper Counter Jihad.Ej i FT. 

Jag är själv inte en anhängare av Counter Jihad-rörelsen. Främst för att det är en löst sammansatt grupp, som lätt kan utnyttjas till dubiösa syften. Men jag är dock villig att erkänna att de gör ett bra jobb med att belysa hur inkompatibel Islam är med väst, för att inte nämna alla andra problem som Islam bär med sig i ett samhälle.

Såg nyligen på en intervju, eller kanske snarare en misslyckad grillning, där CNN:s info-babe/airhead, Erin Burnett, försökte knäcka Pamela Geller från Counter Jihad. Det gick inte särskillt bra som ni kan se. Men det intressanta var dock att här framgår det att även Anti-Defamation League ADL går till attack mot Counter Jihad. Ni vet väl vilka ADL är va? Ni vet dessa som säger sig "kämpar mot antisemitism och raisism". Visst faller hela myten platt nu när de nu antyder att Counter Jihad-rörelsen islamofobisk. Med tanke på den antisemitism som kommer från islamister, är ADL helt upptagna med att jaga upp Counter Jihadister istället för antisemistiska islamister. Så här skriver ADL gällande Counter Jihads reklam kampanj för Israel och emot Jihad:

"We believe the ads are highly offensive and inflammatory. Pro-Israel doesn´t not mean anti-Muslim. It is possible to support Israel without engaging in bigoted anti-Muslim adn anti-Arab stereotyps. The basic premise of the ad is illegitimate and continuing to run it is irresponsible." 

Geller menar istället att ADL är ett hot mot yttrandefriheten och att ingen som verkligen är Israelvänlig tar ADL på allvar.

I sammanhanget är det oerhört viktigt att förstå att ordföranden för ADL, Abraham Foxman, är en romersk katolsk jude som faktiskt är en Knight of Malta. Precis som så många andra av Knight of Maltas hofjuden (hovjudar) är deras lojalitet inte till Israel eller judiska folket, utan till den Svarta Adligheten, Påven och Jesuiterorden. Studera gärna Wall Street judarnas kopplingar till den katolska kyrkan, så börjar ni plötsligt finna vilka som står bakom och styr alla dessa "judiska bankirer".

2 kommentarer:

 1. Ganska roligt då islam är så extremt anti-Israel, jag förstår att de skrattar åt Foxman och resten av töntarna.

  Är ju samma tokerier som Southern Poverty Law Center.

  Tror dock inte du övertygar några av de som har judar på loftet, fakta, verklighet och sanningen biter inte på de.

  Jag menar tror man på bluffen om "Palestinier" så går man på vad fanken som helst, vidare så brukar de vara övertygade ateister, dvs. de har fallit för en annan patetisk lögn, evolutionsläran, som när den exponeras alltid bemöts med tårar, tandagnissel och sköna en radare som "Det är fakta, det är bevisat", sen när man tittar på den fakta de har så är det "vi tror" "vi hoppas" "vi kan tänka oss", en ren gissnings och förhoppningslek från den sidan.

  SvaraRadera
 2. När vi är inne på samma ämne så är dessa uppgifter inte förvånande:
  PROOF That ‘Innocence Of Muslims’ Movie Made By Muslim Terrorists
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=11438

  märktes ganska tydligt då det inte slog speciellt hårt mot Muhammad,
  en korrekt beskrivning av Muhammad hade varit att måla upp de monster det rör sig om.

  SvaraRadera