söndag 23 september 2012

Miljöfascisternas drömstad: kommunistiska Havana!

För de som inte vet vad Agenda 21 är för något, kan ni uppdatera er genom att först läsa artikeln som jag tidigare skerv om hur det skulle påverka dig personligen. Det är viktigt för att förstå sammanhanget, och jag förklarar även att ICLEI är FN:s främsta propaganda maskineri för att uppnå de miljöfascistiska målen på lokal nivå.

Tidigare i år höll ICLEI en konferens för att diskutera om "hållbar utveckling" och i synnerhet om hur man bäst skulle kunna implementera Agenda 21. ICLEI:s grundare Jeb Burgmann slog fast att deras modell för hur en stad skulle vara "klimatsmart" och "hållbar" var kommunistiska Havana. det är den kubanska kommunist-ekologiska modellen som hyllades. Anledningen skulle vara att stadens invånarna odlar grönt i staden. (Ja, väldigt kaffelatte-vänster med andra ord). Inget tal om vilka sorts regleringar som ett kommunistiska samhälle innebär för invånarna. Det viktiga för ICLEI är att vara "klimatsmart" och "hållbar".

ICLEI försökte inte ens dölja att de sysslade med social (ekologiskt) igenjösrkonst för att uppnå detta i andra världsdelar. ICLEI:s arbete i Växsjö och Malmö hyllades bland annat. (Så för er som bor där, ska ni veta att era städer håller på att förvandlas till miljöfascisitska gröna städer, genom elitens ingenjörskonst. Kaffelatte-vänstern i dessa två städer är säkert nöjda). Städer i Tyskland, Kina och det Förenade Arab Emiraterna hyllades också för att gå mot samma "hållbara utveckling".

Olika ICLEI-medlemmar gav rekommendationer till varandra om vad man kunde göra för att uppnå de målen man ville, de diskuterade vad som funkade och vad som inte funkade och så vidare. Den danske ICLEI-medlemmen, Hans Christian Karsten, som arbetar åt Köpenhamns kommun, förklarade hur man hade använt sig av skattehöjningar och olika punktskatter för att uppmuntra folk till att inte köra bil, i synnerhet då priserna sjunker, lägger de till särskillda skatter för att få folk att avstå från att konsumera. Man uppmuntrade i sin tur folk att cykla istället för att köra bil.

ICLEI beklagade sig även över alla köttätare, och ville desperat uppmuntra folk till en vegetarisk diet. De jämförde bland annat Kanada med USA, där jänkarna fick vara de stora bovarna så klart. De diskuterade även hur de skulle kunna uppmuntra till urbanisering, och se till att fler följde den kommunistiska Kuba-modellen att odla i städerna istället för att låta människor få bo ute på landsbyggden.

Så om ni undrar varför landsbyggden håller på att dö ut, så är svaret just Agenda 21.Just Hans Christian Karsten är inte bara aktiv inom Köpenhamns kommun, han är dessutom medlem i Urban Transition Öresund som även arbetar inne i Sverige. Så det kan vara bar att hålla koll på dessa grupper via deras hemsidor. Observera även hur de klargör agendorna för just "hållbar utveckling" för vår nuvarande miljöminister, Lena Ek (C).

Se även till att hålla er själva uppdaterade om allt kring klimatalbluffen på TCS.

9 kommentarer:

 1. Jag vill först och främst säga att jag följer din blogg dagligen och den är i min mening av de absolut bästa bloggar på nätet. Mycket bra arbete du gör!

  Men när det gäller miljöfascism och hållbar utveckling tror jag att du är inne på fel spår.

  Felt som många oss kristna gör, är att anta att vi står över naturen, att vi, människan kan exploatera och utnyttja precis hur vill, utan att det blir konsekvenser.
  tittar man historiskt, så är Påskön ett exempel, flera högstående indaiankulturer i Nordamerika, före detta vidsträckta områden i Sahara som grönskade med djungler och savanner men som efter att boskapasdjur kommit dit, lett till att öknen brett ut. Samma sak hände i Babylonien och länderna kring Eufrat. Titta på skovskövlingen kring Medelhavet, stenöken så långt ögat kan se, bara Kroatien har intakta skogområden kvar och med skogskövling fick länderna en ekonomisk nedgång.

  Peak Oil-
  Vad Romklubben gjorde på 70-talet när de tillsammans med Hubbard tittade i spåkulan för att räkna på hur mycket oljetillgångar de skulle finnas kvar idag, var ingen konsiparation utan ett meddelande, en tidsplan/agenda till västvärldens elit.

  Ni har så här lång tid på att utnyttja världens naturtillgångar, ni har så här lång tid på er att blåsa upp finansiella bubblor (bubblor och tillgången på energi/olja hör som sagt ihop).
  Hubbard gav helt enkelt eliten en tidsplan för hur länge detta pyramidspel som vi idag kallar världsekonomin kan fortgå.

  Eliten är fullt medveten om Peak Oil och roffar åt sig det lilla som finns kvar av tillgångar.

  Varför ser vi oroligheter i Mena jsur nu, precis när kurvan för tillgängligheten till den olja som är lätt att ta upp sinar överallt.
  USA/västvärlden vet att klockar tickar och de behöver de sista dropparna av den lätttillgängliga oljan.

  Läs väl att jag skriver lätttillgänglig olja, för Peak Oil handlar inte om att oljan tar slut, det finns hur mycket som helst, det handlar om att den olja som vi människor med dagens teknik kan ta upp tar slut.
  Då tänker någon tekniknaivist, men människan utvecklar nya tekniker för extrahera olja, nej!

  Inte längre, då det krävs allt mer energi för att utvinna oljan gentemot det man får ut i form av energi i slutändan (http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_returned_on_energy_invested

  Abiotisk olja, det går vi inte ens in på.

  Nog om Peak oil!

  Urban farming, vad är problemet här enligt din mening? Att vi skall förlita oss på globala monsterföretag som säljer giftbesprutade grödor till oss? Urban Farming, om det får skotas av indinvder...mycket viktigt att poängetera! Så är det den ultimata friheten.

  Bilar-
  Hör ihop med peak oil.
  Bilen var en tillfällighet i människans historia och det är bättre att ställa in sig på annat i framtiden. Men visst håller jag med dig att sten gör allt för att hindra den fria människan att röra som de vill, delvis genom väggtullar och höga skatter på bensin, något som är självklart helt fel. Låt de som har råd med bil köpa en!

  Intressant med just Köpenhamn, där jag har bekanta, som är vansinnga på stadens trafiklösningar. Köpenhamn har medvetet under decineer vägrat bygga tunnelbana och istället satsa på cyklar, där har vi verklig miljöfascism.

  Ursäkta för min felstavningar...har fruktansvärt bråttom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att fösa ihop folk i stora städer, vad har det med miljö att göra?
   All mat produceras på landsbygden, vad tror du händer när den är helt avfolkad och något sorts stat eller "elit" har total kontroll över den?

   Radera
  2. Gällande Peak Oil så är det viktigt att förstå ett antal punkter, bland dem inklusive abiotisk olja, som du verkar motvillig att prata om. Jag förstår annars vad Peak Oil-teorin går ut på, och har påpekat att det är sk*tsnack just på grund av abiotisk olja.

   Al-Qaida våren, kriget i Irak, kriget i Lybien. Inte ett endaste krig har någonsin handlat om olja. "Krig för olja" har alltid varit deras "coverstory". Om du tror på denna lögn, så kan jag meddela att Kung Juan Carlos (läs Farnese) har lyckats med sin uppgift.

   I övrigt rekommenderar jag dig att lyssna på vad Lindsey Williams har sagt om Peak Oil, eller rättare sagt vad eliten har avslöjat inför honom gällande Peak Oil-myten.

   Det är viktigt att förstå att eliterna vill förstöra den nuvarande ordningen för att ersätta den med en ny, ända fram till slutmålet, Novus Ordo Seclorum. Så de kommer att krasha USA, de kommer att krasha Europa. Men dessa områden kommer att återuppstå med den oljan och andra källor de vet finns, men de måste täppa till så inte bedrägeriet blir uppenbar.

   Artifitiell brist är en metod som är ett måste för att lyckas med målen. Det här gäller även kapaciteten att tillverka mat. WTO och miljöfascistiska (Agenda 21), Monsanto, med fler har subventionerat bönder i fattiga länder för att producera "klimatsmart" biobränsle, istället för mat. Detta för att sedan tala om för oss att vi är för många. Allt passande in i Agenda 21:s avbefolkningsagenda.

   Dessvärre är infot du kommer med inte uppdaterad. Idag pratar man om fenomenet med växande skogar, i Brazilien och i Asien. De flesta förändringar sker helt naturligt oavsett vad människan gör.

   Däremot är det så klart möjligt att hugga ner "för mycket skog" rent teoretiskt. På global nivå är detta inte en fara, och vi behöver inte heller den här sortens globalistiska organ för att fixa eventuella problem. Men se på Spanien som verkligen har huggit för mycket. Lösningen måste bli privatägande. Samma sak gäller fiske.

   Eventuella konsekvenser kan man bara ta om man själv är ansvarig. Och privat ägande uppmuntrar till detta. Enligt Bibeln står människan över naturen. Naturen är något som Gud skapat. Människan skapade Gud i sin avbild. Människan står över alla djur och växter. Människan skall därmed vara fri att göra som den vill med naturen. Men vill du att människan ska få ta ansvar för naturen är privat egendom ett krav.

   Urban farming, är inte problemet i sig. Problemet är att de vill fösa in folk som annars skulle kunna producera mat ute på landsbyggden. Men eliten vill inte ha människan ute på landet. De ser människor som en sjukdom, en parasit över naturen. Det har att göra med deras hedniska sinnessjuka Gaia-religion. De dyrkar alltså naturen.

   Dessutom faller detta in i faktumet att det enda du skulle kunna farma via Urban farming, är vegetarisk mat. De vill reducera området där man gör mat. Dels för att de är malthuseaner som vill reducera världens befolkning, och för att de inte vill att trälarna ska äta kött. Köttätare är vanligtvis mycket mer energiska och agressiva jämfört med vegetarianer som är betydligt mer fogliga. Därmed tänker de inte ta risker med en rebellisk befolkning som äter kött.

   Radera
 2. Ett tillägg till mitt ovanstående inlägg.

  Det problem jag ser med Urban Farming, är när staten går in och kontrollerar " eller ordnar till det", när staten börjar blanda sig in i var vi skall odla i stan eller vad vi skall odla osv.
  Jag tror inte vi är där än, men det kommer och detta är, rätta mig om jag har fel, det du ser som det stora problemet med urban farming?

  För när vi snart börjar se stora odlingar runt våra städer, odlingar dit arbetslösa vallfärdar för att arbeta på statens ordlingar, då har vi kommit ett steg närmare den globala elitens kommunsitiska drömsamhälle. Ett samhälle som kan kategoriseras som neo-feudalism.

  Däremot de som redan börjat med permakultur eller urban farming, det är vi som ser vart världen är på väg och det är vi som kommer rida ut stormen, medan resten av trasproletariatet blir livegna bönder åt eliten.

  Så självhushåll på taket inne i stan eller hemma på gården gentemot statlig odlingar är två olika saker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att jag svarade på din fråga innan. Dels är det redan en reglering att fösa bort människan från landsbyggden och locka folk till att istället odla i städerna. Dels kan man inte farma med kreatur i staden.

   Detta passar exakt in i dels avbefolkningsagendan (Agenda 21), men också den globala elitens motstånd mot köttätare, för att ge plats åt mer fogliga vegetarianer med dåligt immunförsvar.

   Radera
 3. Vadå att fösa ihop folk i städer är ju NWOs stora mål, om ni inte sett Soylent Green, så se den, det är den framtiden de önskar åt er. Eller varför inte de två senaste remake filmerna:
  Total Recall och Dredd, både har Megastäder där ingen får vistas utanför Megastäderna.

  Rewilding agendan, handlar ju om att de dyrkar skapelsen mer än Skaparen.

  De tror de är råsmarta.
  Romans 1:19 Because that which may be known of God is manifest in them; for God hath shewed it unto them.
  Romans 1:20 For the invisible things of him from the creation of the world are clearly seen, being understood by the things that are made, even his eternal power and Godhead; so that they are without excuse:
  Romans 1:21 Because that, when they knew God, they glorified him not as God, neither were thankful; but became vain in their imaginations, and their foolish heart was darkened.
  Romans 1:22 Professing themselves to be wise, they became fools,
  Romans 1:23 And changed the glory of the uncorruptible God into an image made like to corruptible man, and to birds, and fourfooted beasts, and creeping things.
  Romans 1:24 Wherefore God also gave them up to uncleanness through the lusts of their own hearts, to dishonour their own bodies between themselves:
  Romans 1:25 Who changed the truth of God into a lie, and worshipped and served the creature more than the Creator, who is blessed for ever. Amen.

  notera sedan hur det som följer stämmer in på alla dessa ateister och andra hedningar:
  Romans 1:26 For this cause God gave them up unto vile affections: for even their women did change the natural use into that which is against nature:
  Romans 1:27 And likewise also the men, leaving the natural use of the woman, burned in their lust one toward another; men with men working that which is unseemly, and receiving in themselves that recompence of their error which was meet.
  Romans 1:28 And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;
  Romans 1:29 Being filled with all unrighteousness, fornication, wickedness, covetousness, maliciousness; full of envy, murder, debate, deceit, malignity; whisperers,
  Romans 1:30 Backbiters, haters of God, despiteful, proud, boasters, inventors of evil things, disobedient to parents,
  Romans 1:31 Without understanding, covenantbreakers, without natural affection, implacable, unmerciful:
  Romans 1:32 Who knowing the judgment of God, that they which commit such things are worthy of death, not only do the same, but have pleasure in them that do them.

  det vi ser ovan är ju våra NWO-luffare, globalister, muslimer, satanister osv.

  och om att äta kött:
  1 Timothy 4:3 Forbidding to marry, and commanding to abstain from meats, which God hath created to be received with thanksgiving of them which believe and know the truth.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis. Vegetarianism är egentligen en hednisk diet.

   Radera
  2. För att inte tala om det här:
   http://vegetariansareevil.com/

   :D

   Radera