fredag 21 november 2014

Löfven snackade ihop sig med Hillary.

Två Bilderbergare i kärt möte.
Hillary som förra året utsågs av RIIA (The Royal Institute of International Affairs) till elitens favorit att ta över efter Obama som USA:s president, tog nyligen emot Sveriges Statsminister, tillika Bilderbergare och landsförrädare, Stefan Löfven (S).

Om mötet berättar Löfven att Hillary var väldigt nyfiken och välinformerad om det parlamentariska läget i Sverige. Tydligen var hon redan mycket väl underrättad om läget i Sverige. Vi kan bara spekulera i vilka råd som Löfven fick från henne.

Utöver det så var Hillary nyfiken på feministiska frågor. Något som hon säkert vill lansera i sin valkampanj för år 2016. Även klimatalarmismen ligger henne varmt om hjärtat, precis som hos Löfvens regering. De är båda väldigt överens gällande Agenda 21, för att avindustrialisera och förstöra de få produktiva jobben som finns kvar i både Sverige och i USA, respektive.

Ytterligare en viktig fråga i Löfvens USA-besök var kriget i Mali, där Sverige är med och hjälper den internationella maffian kriga de islamister som de själva beväpnade via Libyen-kriget (2011), för att nu passa på och plundra landets naturresurser. Själv ser Löfven kriget i Mali som en stor "möjlighet" för Sverige att ytterligare knyta sig hårdare till FN (Världsregeringen).

Även inbördeskriget i Ukraina diskuterades så klart. Nu vet vi i alla fall att nästa gång Löfven öppnar käften, så är det egentligen Hillary som talar.

AB, SvD.

6 kommentarer:

 1. Troligtvis rör det sig om att köpa en plats för att alltid rösta med Hitlery. Hitlery petar in Sverige i säkerhetsrådet för att säkra en lydig träl i Säkerhetsrådet, speciellt nu när det börjat rosta med deras gamla allierade. Jag menar Hitlery har ställt sig på Argentinas sida mot sin så kallade Allierade Storbritannien i Falklandsfrågan. Kan det rör sig om att de har en kärring som ledare i Argentina? Kön före allierade?

  Israel har de aldrig på riktigt varit allierade med, trots att alla nazister, muslimer, socialister och andra idioter säger att så är fallet så talar faktan i fallet och fäller deras idioti: http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  så frågan är om de inte letar nya allierade som är lättare att kontrollera, Löfven är ju dessutom idiot på riktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sin finns också den där bisarra islamistiska kopplingen. Hillary har ju tidigare avslöjats som en dubbelagent, som jobbar inom den amerikanska staten åt Muslimska Brödraskapet.

   Och som vi vet, så har även Sossarna i Sverige liknande kopplingar till just Muslimska Brödraskapet.

   Mycket bisarrt, men ändå väldigt intressant koppling.

   Radera
  2. Mmm Hitlery och Obola verkar båda vara agenter för MB och delar av sossarna verkar vara väldigt tighta med MB, minns den där CIA affären med de två MB-egyptierna som slutade med att MB fick ett stort antal miljoner som troligtvis var pengar man använde för att få in Morsi som president i Egypten. Snubben hade inte ens några tortyrskador trots att det var skälet till "skadeståndet" och även det permanenta uppehållstillståndet.

   Ett smart sätt att trycka in pengar i MB utan att någon fattar att pengarna till MB kom in på det sättet. Ungefär som när Svenska socialbidrag går rakt ner i fickorna på MB, ISIS, AQ, Al Shabaab, Daesh, PKK, Erdogans AKP och andra terrororganisationer som leker politiska partier och "frihetsrörelser".

   Finns ju även annan intressant koppling, sossepolitikern Mariam Osman Sherifay som är halvegyptier och MB anknuten som vad jag förstått det är ganska högt upp i Sosseriet, vidare så är hon connectad direkt till CMR (Centrum mot Rasism), MMRK (Muslimska Mänskliga Rättighets Kommittén) och Afrosvenskarnas Riksförbund som ju är tre organisationer som styrs av NegerJihadMuslimer som alla verkar vara kopplade till MB.

   Vidare är hon tränad i Papistskolor:
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Mariam_Osman_Sherifay
   precis som mulatten Obola.

   För Vatikanen kan man väldigt ofta finna bakom allt detta dragandes i trådarna om man inte finner Satan, men hela grejen känns väldigt Katolsk, speciellt MB med dess Katolska nazistkopplingar:
   http://tellchildrenthetruth.com/

   Radera
  3. Bra research! Blir intressant att se vad som sker, i relationen mellan Löfven och Hillary, och hur det hela utvecklar sig.

   Jag undrar bara vad för råd Hillary gav Löfven gällande det parlamentariska läget i Sverige. Gissar att han kanske inte kommer att avgå direkt, även om hans budget fälls.

   Radera
  4. Det lär vi märka, men att det skulle vara något bra för Sverige är nog uteslutet.

   Här från hennes möte med Bilderbergarna Bildt och Reinfeldt:
   https://www.youtube.com/watch?v=SmmErEfOUXU

   Det diskuteras bland annat Assad i videoklippet.

   Dåligt för Sverige lär det bli iaf och väldigt intressant att alla de hon mött har varit Bilderbergare.

   Radera
 2. Och som ett brev på posten så kom det här:
  http://www.friatider.se/kunde-inte-citera-koranen-sk-ts-ihj-l

  FT citerar:
  "– Somalierna i Sverige får inkomster från statens skattepengar i form av socialbidrag och barnbidrag. Vi misstänker starkt att att de pengarna kommer terrorgrupper till del, sade den etiopiske ambassadören Dina Mufti till Realtid.se."
  http://www.realtid.se/ArticlePages/200804/29/20080429180348_Realtid640/20080429180348_Realtid640.dbp.asp

  bra artikel, har sagt det i många år, alla de riktiga muslimerna i Sverige lever knapert för att de skickar alla pengar till terror. Riktigt bra artikel för övrigt, den där Real Tids artikeln så mycket sanning brukar man aldrig få se i Svensk massmedia.
  Även FT artikeln var matigare än vad deras artiklar brukar vara.

  SvaraRadera