torsdag 18 oktober 2012

Är det Brzezinskis son som styr svensk media?

Mark Brzezinski gillar roliga hattar. 
Många har undrat varför svensk media ljuger och mörklägger så mycket kring den arabiska våren och allt vad NATO sysslar med, då de faktiskt hjälper olika islamistiska fraktioner både politiska som den Muslimska brödarskapet, eller rent militära som al-Qaida. I Syrien har detta blivit så pinsamt tydligt nu. Fler bloggar har länkat till MSM här hemma i Sverige om sanningen om vad som egentligen sker i Syrien och även bland kommentarerna skäller man ut de svenska massmedierna för sin ensidiga rapportering om vad som sker i Syrien. Det är tydligt för folk som vet vad som pågår att svensk media medvetet smutskastar Assad regimen för att lättare kunna legitimera ett svenskt deltagande vid den förmodade (snart) kommande bombningen av landet till förmån för islamisterna som har för avsikt att störta Assad.

Jag läste nyligen en blogg, som kanske kan ge förklaringen till varför media så envist och så blint väljer att helt ignorera det som kommer fram bland bloggar och nere bland kommentarerna.

"En fd journalist i Stockholm, numera pensionerad, har efter sin pensionering öppnat munnen och berättat hur svensk media styrs upp av USA.

Han berättade följande att ända sedan Bengt Dennis dagar som chefsredaktör på Dagens Nyheter har det varit praxis att chefsredaktörerna 1 gång i månaden är på besök på Amerikanska Ambassaden i Stockholm, där direktiven läggs upp för vad som får skrivas och vad som inte får skrivas och hur saker och ting ska skrivas...(detta förfarande sker än idag) han berättade att USA har otroligt stort inflytande över svensk press och media.

Han berättade också att just nu är all svensk media ett instrument för att "krigshetsa" åt USA i Syrien och Iranfrågan och med att smyga fram en bild till svenska folket om fördelarna med ett Nato-medlemskap...även här åt USA..

Bengt Dennis utsågs till chefredaktör för Dagens Nyheter 1981. Året därpå var det regeringsskifte och Olof Palme blev statsminister. I samband med att Palme utsåg ministrar till sin regering utnämnde han Bengt Dennis till riksbankschef. Valet stod mellan Bengt Dennis, Aftonbladets chefredaktör Carl Johan Åberg och Per Vinde.

Det var Kjell-Olof Feldt som föreslog Dennis. De hade arbetat nära varandra när Dennis före arbetet på DN varit statssekreterare i Handelsdepartementet under föregående period då socialdemokraterna varit i regeringsställning." 

Det är ett mycket intressant påstående, i sammanhanget. Sedan början på 1980-talet ska alltså svensk media helt ha styrts från USA. Detta skulle rimligen innebära att det idag är Mark Brzezinski, Zbigniew Brzezinskis son, som styr över de svenska medierna, då han faktiskt är USA:s ambassadör i Sverige. Enda sättet vi kan veta säkert om Mark Brzezinski styr svensk media är om någon smidig individ skulle subtilt, kunna sätta upp en kamera utanför USA:s ambassad i Stockholm för att se om Jan Helin, Thomas Mattsson med flera vandrade in ungefär en gång i månaden för att få direktiv. Det skulle i alla fall vara intressant.

Mark Brzezinski verkar i sig vara en ganska intressant karaktär. Här nedan får ni se hur han introducerar sig själv till Kungen och svenska folket.Ambassadören har även arbetat under Clinton-administrationen. Tidigare fanns det en intervju han hade gjort för TV4:s morgonprogram. Där framgick det tydligt hans intresse för relationerna mellan USA och Sverige, i ralation till NATO. Tyvärr verkar det som att TV4 inte längra har den intervjun tillgänglig på nätet. Detta trots att det bara var i höstas som intervjun gjordes.

Men håll gärna ett öga på denne ambassadör. Antagligen har far sin gett honom ett särskillt uppdrag att utföra här i Sverige.

4 kommentarer:

 1. Ja Amerikansk MSM mörkar ju islams illdåd väldigt väl, vi talar trots allt om en religion som mördat uppskattningsvis minst 280 miljoner människor, precis som de mörkar ateismen (den så kallade icke-religions religionen) som mördat ett
  liknande antal människor.

  En av många bra bloggar som visar upp Amerikansk massmedia:
  http://www.ihatethemedia.com/
  och de har ju samma anti-Israel (vi talar folket inte politikerna, politiker är egentligen inte folket då det är svårt att hitta politiker som är för sina folk, de verkar mest vara globalister och annat slödder) agenda som svensk massmedia
  http://www.camera.org/
  http://honestreporting.com/
  (ett stort problem för judehatarna när den så kallade "judiska median" konstant attackerar Israel, något de totalt blundar för, även därför den gruppen inte kan tas på allvar när de inte är intresserade av att ta till sig av fakta som detta: http://hirhome.com/israel/hirally.htm som iofs helt hänger ihop med: Joel 3:2).

  Som alltid så är målet för alla dessa att slå ut Israel, detta är omringningsfasen.
  Vi vet ju vem som skulle vilja flytta till Jerusalem.... The old nazi-pope.

  På tal om roliga hattar:
  The pope wears half a ball
  https://www.youtube.com/watch?v=qeMIQ4gW-JE

  Ett tips studera geologin runt Israel...
  lyssna sedan på den här gamla Johnny Cash låten och se om du kan gissa dig till ledtråden.
  https://www.youtube.com/watch?v=mIBTg7q9oNc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, geologi,det är under ytan det, ja du tänker på olja och gas.

   Jag skulle saga geografin "greater Isral" and the wars around.

   Radera
 2. Det verkar som om de kastat Obama under bussen:
  Bill Clinton: Romney's Argument Is True, Obama Hasn't Fixed Country
  http://www.youtube.com/watch?v=OeBCWLGoJb0

  SvaraRadera
 3. Mycket bra skrivet och jag håller helt med dig. Jag gjorde ett inlägg och relaterade till dig med länk.
  Jag tyckte också det fanns all anledning att ta med dig i min länklista.

  God fortsättning på året!

  /Skvitt

  SvaraRadera