torsdag 11 oktober 2012

SD vill riva upp formuleringen om EU-medlemskap i grundlagen.

SD har för avsikt att se till att Sverige lämna EU, och menar att med Euro-områdets ekonomiska misslyckande, samt den växande opinionen mot EU, tyder på att Sverige ej bör binda upp sig i EU-projektet.

Därför vill SD riva upp formuleringen i den senaste grundlagen som gick igenom den 1 januari 2011. Ett landsförräderi som hette duga. 7-klövern stod eniga i att trycka igenom denna grundlagsändring för att befästa EU-medlemskapet som något grunlagsskyddat. Sverige har varit medlem i EU sedan 1994. Men aldrig tidigare har den politiska etablissemanget kännt behovet av att grundlagsskydda EU-medlemskapet. Detta påpekar nu Björn Söder och Kent Ekeroth i sin motion.

"Anledningen till varför man inte gjorde detta från början var just av säkerhetsskäl, för det fall att samarbetet inte fungerade eller för det fall att man ansåg att detta inte skulle vara något beständigt så ville man ge Sverige en möjlighet till ett snabbt utträde. Goda argument som om möjligen klingar sannare idag än då. Nej, motiven till att införa EU i grundlagen är inte att man vill spegla statsskicket, det har fungerat väl utan att tydliggöra detta. Den bakomliggande orsaken har varit att binda upp Sverige för en lång tid framöver i ett projekt som allt snabbare bryts sönder. Detta har man gjort utan någon som helst debatt om själva grundlagsändringen, mycket beroende på att Sverigedemokraterna inte satt i riksdagen när man klubbade igenom ändringen första gången. Utan någon debatt har man genomfört de mest grundläggande förändringarna i svensk grundlag på över 30 år där man vitalt ändrat villkoren för vårt svenska statsskick." 

 På det här sättet klär även SD av Jonas Sjöstedt (VPK) som motiverade sitt JA till att grundlagsskydda EU-medlemskapet med argumentet om att detta endast skulle handlade om att man "ville spegla statsskicket". Detta är så klart bara sk*tsnack från en EU-älskande krypto-kommunist som är gift med en FN-agent.

PS: Något säger mig att vänsterbloggen Nemokrati kommer att tiga ihjäl det här ämnet. 

4 kommentarer:

 1. Problemet är att SJU partier är FÖR den globalism de skrivit in i grundlagen, redan där deklarerade de sig allihopa som landsförrädare, det är här militären skulle gått in och avsatt hela Regeringen och dessa sju partier, istället så hade de riktiga militärerna blivit utkastade och kvar var politikernas knähundar.

  Det var ett textbok exempel när militären ska gå in och ta över när politikerna hugger befolkningen i ryggen och säljer nationen.

  Sverige dör snart och landsförrädarna kommer alla brinna i den eviga elden.
  Hoppas de tyckte villa, volvo, vovve och en barn som hatar sina föräldrar var värt det för att brinna i evigheten. Vilka åsnor.

  Militären har inte gjort sitt jobb, de har svikit folket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis det som militären i Honduras gjorde, när regeringen försökte med en liknande drakonisk ändring av grundlagen.

   Honduras är alltså bättre än Sverige. Hoppas läsarna tänker noga på det.

   Radera
  2. Honduras militär är helt enkelt affilierade med folket, svensk militär är ute i världen och springer globalisternas ärenden istället för att se till att politikerna håller sig i skinnet och även att utlänningarna som utövar krig mot svenskarna försvinner.

   Invandrare "krigar" mot svenskar med rån
   http://www.dn.se/nyheter/sverige/invandrare-krigar-mot-svenskar-med-ran

   Den ovanstående artikeln är även om DN försöker skoja bort det hela genom att skriva "krigar" just precis vad de gör, rånen är jihad-dåd. Att terrorisera de otrogna är ju något som Muhammad beordrat:
   http://prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Terrorism.Islam
   http://prophetofdoom.net/Islamic_Quotes_Thievery.Islam

   folk är ju sådär "men det är bara förvirrade ungdomar", men de glömmer bort att det är både imamer och pappor till dessa som uppmuntrar krigföringen.

   Hela sättet de smög in det hela visar vilken kupp det var, vi var väldigt få människor som reagerade mot det hela när första omröstningen gick igenom, var någon stor fotbollsmatch som alla var koncentrerade på, sedan var det väl 7 dagar inför andra omröstningen när någon kom på att skiten skulle gå igenom och då var det för lite tid att göra något åt saken.

   Det var otroligt fult gjort, en kupp helt enkelt.
   Och där missade militären att agera och stoppa kuppmakarna vilket var sjupartiet.

   Men det är inte konstigt hur många människor är det som bryr sig i Sverige mer än de 400000 som röstar SD?
   Tror inte det är mer än 100000 till, så en halvmiljon bryr sig och resten bryr sig inte alls, bara de har det bra själva så kan allt gå åt helvete.

   Ateismen och socialismen har verkligen gjort svensken till en viljelös dekadent zombie. Tragiskt.

   Radera
  3. Och allt detta till den svenska militärens eviga skam, när vi behövde de som mest så fanns de inte där.

   Är väl iofs fullt med frimurare bland de så inte konstigt att de inte fanns att tillgå och försvara folket mot de landsförrädande politikerna.

   Samma sak med SÄPO men den organisationen är inte mycket att hänga i granen, de har ju inte ens deporterat de 200-20000 terrorister som bor i Sverige, dessa utlänningar äf alla en säkerhetsrisk som SÄPO om de verkade i nations instresse skulle sett till att de deporterats omgående tillsammans med deras terroristfamiljer. Är det någon som sett någon av de deporteras? Samma sak med "journalister" som skulle klagat på att terroister deporteras borde SÄPO terroriststämpla.

   Men men varken Militär eller SÄPO verkar ha nations bäst som mål längre och det är troligtvis för att de riktiga nationalisterna utrensats från dessa organisationer, kvar blev globalister och knähundar.

   Jag menar den här organisationen visar på det tydliga fallet hos militären:
   http://www.gaysoldat.se/

   Sodom & Gomorrah...

   Radera