måndag 15 oktober 2012

EU trakasserar Sverige i vargfrågan - En del av FN:s Agenda 21.

En progressiv & grön EU-kommissionär? 
Jag har skrivit om det här mycket viktiga ämnet tidigare. Efter vargjaktsäsongen i januari 2011 hotades Sverige med anmälningar till EU-domstol. Dessa tendenser fanns redan året innan då miljöpartiet varit på hugget länge i frågan. MP insåg ganska snabbt hur de skulle kunna utnyttja EU-medlemskapet till sin fördel i frågan. (Och även i många andra frågor så klart, som i sin tur kan förklara varför de blivit EU-vänliga på sistone).

I vintras satte EU ner foten och den vettskrämda 7-klövern gick med på att helt dra in licensjakten på vargen för säsongen i januari 2012. Regeringen lovade då att vargjakten skulle kunna upptas den nu annalkande vintern.

Men nu tyder allt mer på att EU inte vill att licensjakt ska få förekomma den kommande säsongen heller. Jägarförbundet här i Dalarna menar att detta vore tragiskt, då vi har rekord många vargar här i länet, och att risken är att folk kommer att agera utan att tänka konsekvenserna i försöket att freda liv och egendom.

Ty det är det här vargfrågan i grunden handlar om. Liv, frihet och egendom. Jag känner själv folk som har drabbats. Och för den saken blir man inte gladare av att det finns allt fler vargar i skogen.

Det kommunistiska progressiva EU så väl som de kommunistiska progressiva MP:are i Stockholms innerstad känner inte bara en avsky mot folk som bor ute på landet. De vill allra helst att vi inte skall finnas. Och det är här som FN:s miljöfascistiska Agenda 21 kommer in. I grunden handlar EU:s orimliga regleringar inte om ett missförstånd, eller olika åsikter. Det handlar om att driva människor bort från landsbyggden och in i storstäderna. Livet för bönder, producenter och folk ute på landet måste göras så svårt som möjligt. Det är det som de höjda CO2-skatter, som miljöpartiet föreslår, handlar om.

Vargfrågan bör högsta hamna på länsnivå. Stockholmare bör inte ha något att säga om saken när vi kan sköta det mesta i Falun. Och vi ska definitivt inte släppa den här fråga vidare upp till Bryssel. Men nu är skadan skedd. Det är dags för jägare och folk som bor ute på landet att samlas för att tillsammans rösta på SD i en kraftsamling år 2014! De är det enda partiet som vill lämna EU och som vill dessutom sänka bensinskatten och övrig CO2-skatt.

CO2-skatten är förövrigt den som värst drabbar mjölkbönderna som idag har det svårt. Vi kanske inte kan slippa alla EU:s regleringar på Sveriges alla bönder än, men vi kan skicka en tydlig signal till både Stockholm och Bryssel och kanske få till en sänkning av CO2-skatten.

SR, DT.

2 kommentarer:

 1. Inte så konstigt att EU hyser sådan kärlek till ulven, de själva är ju ulvar i fåraklädsel :D

  Kom även ihåg den här biten i Uppenbarelseboken:
  Revelation 6:8 And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth.

  Notera sista biten, folk dödas av djuren...

  Finns intressanta exempel på vad Agenda 21 leder till och värre.

  'Super pack' of 400 wolves terrorise remote Russian town after killing 30 horses in just four days
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1354445/Super-pack-400-wolves-kill-30-horses-just-days-remote-Russian-village.html

  Judehataren Rense har en artikel från USA om wolfpacks:
  http://rense.com/general93/idaho.htm

  tänk en samhällskollaps som det kommer röra sig om vid Revealation ch.6 (notera hur det är ett stort krig när den röda hästen kommer ut och även den svarta hästen med sin svält kommer, den bleka sjuka hästen är ju först den fjärde hästen med bland annat djuren som går amok).

  Det fanns ju en anledning till att man förr dödade vargar då de var farliga, ungefär samma grej som varför man slog ihjäl alla större drakar/reptiler.

  För den som inte fattar, bör kika in denna dokumentär i ämnet:
  Dragons or Dinosaurs? Creation or Evolution?
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47367/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_1_6/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47378/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_2_6/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47438/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_3_6/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47449/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_4_6/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47455/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_5_6/
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/47458/DRAGONS_OR_DINOSAURS_CREATION_OR_EVOLUTION_6_6/

  SvaraRadera
 2. Ska vi gissa på att de vill mata oss med Soylent Green också?

  Proverbs 2:22 But the wicked shall be cut off from the earth, and the transgressors shall be rooted out of it.

  Proverbs 3:25 Be not afraid of sudden fear, neither of the desolation of the wicked, when it cometh.
  Proverbs 3:26 For the LORD shall be thy confidence, and shall keep thy foot from being taken.

  Proverbs 5:22 His own iniquities shall take the wicked himself, and he shall be holden with the cords of his sins.

  SvaraRadera