torsdag 18 oktober 2012

CIA-dokument från 1980-talet förklarar hur "mind control" fungerar.

Ni har säkert hört talas om fenomenet "mind control". Det finns olika varianter på just mind control, och det är en manipulation som regeringar försökt utveckla sedan åtminstone 1930-talet. I det här fallet handlar det om hur staten kan använda sig av frekvensvågor. Enligt en CIA-dokument skriven på 1980-talet som jag fick tag på via MarkDice.com, kan man läsa igenom hur högtuppsatta inom Pentagon förespråkar användandet av frekvensvågor för att antingen dämpa känslorna hos en viss målgrupp man riktar in sig på, eller hetsa upp dessa, beroende på hur man vill att folk ska reagera i olika situationer.

Intressant är även att författaren till studien, Michael A. Aquino, var en pedofil som dyrkade djävulen på sin fritid. Bara så att ni förstår vilka sorters människor som utnyttjar den här typen av teknologi. Själv menar han att man bör använda det här mind control vapnet mot landets egna befolkning.

Jag har tidigare inte skrivit om ämnet, men jag lär göra det mer framöver. Hur som helst lämnar jag länken till dokumentet för de som vill läsa den här.

2 kommentarer:

 1. Frågan är vilken sorts mind control sossarna använt på Svenskarna för att få de att rösta på dessa idioter genom åren. Vi snackar trots allt en tredjedel av de röstande och konstant röstar de mot nationens bästa genom sin röst på socialdemokratin (för övrigt när kommer del 2 av din avrättning av Socialdemokratin?). Kanske kan bli en del av din avrättning, den propaganda-hjärntvätt socialdemokraterna bedrivit gentemot befolkningen.

  Skulle inte förvåna mig om sosseregeringar har hållt på med liknande experiment, vi talar trots allt om rasbiologerna socialdemokraterna som hade sitt rasbiologiska institut, tvångssteriliseringar osv. Vi talar trots allt om en nation som uppfunnit massor och varit en framstående forskningsnation (innan nationen fick för sig att istället börja mata tredje världen barbarer för de pengarna).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har dom. Det vet jag. Kommer även att skriva om det när jag får tid.

   Det var några källor jag beställt som har dröjt lite. Därav förseningen av del 2 om sossarna.

   Radera