torsdag 4 oktober 2012

ND borde lära sig av BNP - Nick Griffin backar inte från kritisk tweet mot katoliker.

Nick Griffin (BNP), backar inte efter hot från papister. 
Nyligen var Nick Griffin från Englands nationalistiska BNP på plats i Nordirland då Ulster konventet skulle äga rum. Griffin hade inte blivit inbjuden som gäst, han menar istället att han befann sig på plats som en medlem av offentligheten. De fleste ulsterister, som är försvarare av protestanterna i Nordirland, hade egentligen inget emot Griffins närvaro på konventet även om de tydliggjorde för medierna att de inte delade BNP:s syn i politiska frågor.

Detta retade många katolska irländare upp. Att en engelsk nationalist skulle närvara på ön. Griffin fick utstå mycket hotfulla och agressiva inlägg på Twitter från irländska katoliker. Griffin reagerade med att svara tillbaka och kalla dessa papister för precis vad de är! "Fenianer"! Många katoliker tog illa upp och uppfattar Griffins uttalande som hate speech, och har nu klagat hos myndigheter.

Men Nick Griffin backar inte från sitt kritiska uttalande om katoliker. Inte konstigt att Nick Griffin blivit osams med den italienske Roberto Fiore, som senare visade sig vara en MI6-agent och lojal till den katolska kyrkan. Något för ND att fundera över, med tanke på att konkurrenten lämnat öppet mål, genom att bjuda in en utländsk agent.

Håll även i åtanke att IRA styrdes från början till slut av just MI6 (kolla upp Bilderberg(punkt)org för mer information om detta) och att jesuiterna hade också en ledande roll i formationen och det säkra försvaret av medlemmarnas anonymitet även efter nedläggningen av de officiella våldsamheterna.

2 kommentarer: