tisdag 16 oktober 2012

Folkpartister i gott sällskap.Frågan är då, försöker FP skrämma bort väljare? SvD artikeln finner ni här.

Uppdattering.
Nu har FT vaknat till liv.

3 kommentarer:

 1. Tycker snarare att zigenarna måste ta tag i sin situation, sluta stjäla och begå annan kriminalitet, börja jobba hederligt.

  Problem solved. Men den lösningen vill ingen veta av, det är verkligen är satanisk värld där sataniska människor uppmuntrar andra att fortsätta vara kriminellt pack som de själva (FP och Soros som ju sägs ha plundrat de ungerska judarna som mördades av nazisterna, vilket skulle förklara den grundplåt han hade för att bli den skrupellösa satanist han är idag, precis som de gamla Rövarbaronerna Rockefeller, Ford, Rödsköldarna, Carnegie osv.).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar om det ska vara någon slags provokation, eller kanske en intern skämt. Eller om de verkligen tror att folk är så dumma att vi inte vet att George Soros faktiskt hjälpte nazisterna.

   Radera
  2. Jag tror inte folk känner till det, annars hade de spottat på honom och sett till så han vart tvungen att använda hela sin förmögenhet till att betala till offer och efterlevande för offren. Istället går hans förmögenhet till att förinta och demonisera världen, en sann fiende till Gud den lilla rackaren, känns som om det är dags att han dör snart han har levt alldeles för länge med tanke på så mycket ondska han producerat men jag antar att han lever för att Gud använder honom för att straffa folken som lämnat Gud därav att han fortfarande är i livet.

   Sen så stöttar han ju likt alla andra globalister, mål som är skadliga för sitt egna folk (i detta fall judarna).
   Men det skiter han i då han är en avklippt gren från Israel.

   Därför det blir så fantastiskt tragikomiskt när nazister och andra judehatare framhäver den här mannen som "titta en av juhuuudarna som kontrollerar världen", killen hatar Israel lika mycket som de själva, annars hade han inte varit globalist.

   Sen skulle det inte förvåna mig det mesta om Soros är den som köpt FP, för tittar vi på de riktigt tokiga förslag som kommit från dels dessa två FP tomtar, men även FP-stollna Cecilia Malmström och tillika EU kommissionär som vill översvämma Europa med tredje världen barbarer och precis som i myten om Zeus och Europa där Europa våldtas av Zeus i Tjurform, på samma sätt låta Europa våldtas av barbarhorderna i form av bestlika män (för de muslimer som kommer till Europa, tänker som djur, agerar som djur (därför hundpsykologi fungerar så förträffligt på just muslimer) och ser mer bestialiska ut utseendemässigt). Eller varför inte FP-dårarna Maria Leissner och Thomas Hammarberg (tidigare EU), eller Överste Kuckun och Hederskvinnan Bengt Westerberg, som alla gråtit över dessa zigenare. Man förstår ju att Soros gråter över dessa då han är tjuv och majoriteten av zigenarna är tjuvar, birds of a feather och hela den biten.

   Men som sagt känns som om FP är ett av Soros finansprojekt i Europa, precis som han äger samhällsomstörtande organisationer i USA, fördelen med FP är ju att de ser ut som ett högerparti då de ingår i "höger" alliansen.

   Som vanligt så ska man lyssna till Jesus ord om att dömma trädet efter dess frukt inte av vad man tror att det är för träd, och FP-trädet och Soros-trädet bär båda ond och giftig frukt

   Radera