måndag 22 oktober 2012

Agenda 21 propaganda i SvD!Ren och skär Agenda 21 propaganda i SvD idag! Dessa malthuseanska miljöfascister kommer endast undan med sin propaganda, då större delen av världensbefolkning är ignoranta och inte klarar av, eller är för lata för att göra egen forskning.

Men för er som inte vet, så är det just detta som diskuteras i Bilderbergmöten och i Club of Rome (Romklubben). För att kunna införliva deras världsregering måste de reducera världens befolkning. Och då menar dom att DU måste bort. Du kanske tycker att det finns för många negrer, men det är i själva verket DIG som de i slutändan tänker rikta sig emot. Det är dags för er att vakna och se igenom dessa "professorer" (läs vitklädda präster) och avslöja all snack de har att komma med!Gör er egen forskning åtminstone. Så att ni slipper köpa NWO- propagandan som SvD idag spyr ut.

8 kommentarer:

 1. Ja vad är summan? 500 miljoner max som de vill ha på jorden, där de 500 miljonerna alla ska vara lojala, dvs. inga Nationalister, inga Kristna, endast globalister göre sig besvär, helst satanist globalister.

  Har även hört summan 250 miljoner.
  Costaeu ville avliva 250000 om dagen eller var det 300000?

  Världens problem är att den är fylld med hedningar om man kunde få alla dessa att bli Kristna så skulle problemen lösas. Dessa agend 21 människor är ju själva hedningar, dvs. de är en del av problemet inte lösningen som de tror.

  SVD brukar köra en del eutanasipropaganda också, inte direkt förvånande.

  SvaraRadera
 2. Bra inlägg!
  Hoppas jag inte stör ordningen nu men detta är viktigt:

  Efter att SVT Gomorron Sverige kontaktade kristofferhell.net och ville ha någon i soffan hos dem för att diskutera bankernas pågående utfasning av kontanterna så har bl a anarchos.se och vaken.se m fl försökt sprida vetskapen om uppropet.

  Syftet var att nå över 1000 namn innan den 25:e.

  Just nu är det 934 namn, så det målet verkar kunna nås.

  Om nu alla som redan skrivit på vidarebefodrar denna petition till 10 andra personer som också vill ha kvar kontanterna kanske vi kan lägga till en nolla till 1000 målet och ha 10 000 underskrifter på uppropet till på torsdag?!

  Det skulle onekligen göra situationen besvärligare för den person bankerna placerat i Gomorrons soffa på torsdag..

  http://kristofferhell.net/till-kontanternas-forsvar/

  SvaraRadera
  Svar
  1. På tal om det, så är Panaxia-fallet högst misstänksamt. För mig verkar det hela medvetet för att fasa ut kontanterna. Men har inte haft tid att forska fallet Panaxia tillräkligt noggrant. Men kanske någon annan där ute har gjort det, eller tänker göra det. Vore bra i så fall.

   Radera
  2. Hela säkerhetstänket när det kommer till kontanter är ju helt efterblivet, titta på de länder där du har hård säkerhet med många vakter med automatkarbiner och skyddsvästar, där rånar ingen kontanttransporter.

   Vidare med tanke på spårsändarteknologin som finns t.ex. RFID bläck så skulle man lätt kunna stoppa i falska sedlar med spårsändare i osv. Dvs. man skulle kunna följa rånarna som man vill.

   I Sverige säger de "vi har inte råd" men poängen är att det är dyrare att bli rånad stup i kvarten.

   Det är helt uppenbart en medveten taktik, tittar du även på utfasningen av bankomater så är även det en del i agenda.

   Ni kanske minns att bankerna själva gick ut med en kampanj för flera år sen om att de själva ville att man skulle sluta använda kontanter? De hade rätt stora reklamkampanjer.

   I fallet Panaxia så tror jag dock att det rör sig om klassisk blattekriminalitet då det var ett allmänt blattigföretag jag själv undrade när det skulle ske insider.

   En av sakerna som de använder är ju just massinvandringen av kriminellt slödder från tredje världen som man sedan låter arbeta trots fällande domar och liknande som både vakter och poliser.

   Eftersom blattarna är så extremt överrepresenterade när det gällar kriminalitet och de följer en kriminell "gud" och en stråtrövare som kallade sig profet där efterföljarna uppmanas till att vara kriminella tyder på att det är välplanerat hela den här bjuda in den kriminella kulten. Samma sak med att man låter zigernarna härja runt. Deras kriminalitet, muslimer och zigenare leder sedan till att folk ropar dels på hårdare lagar men framförallt att folk ropar på cashless society, notera hur hackers används till att attackera kreditkorten också, speciellt på nätet.

   Dvs. det kommer leda till att internet måste stramas upp, biometriska kontroller via webkameror och sedan Mark of the Beast. Vidare kommer anonymiteten försvinna på nätet, endast ett lite fåtal kommer först kunna lura systemet men till slut så kommer systemet även fånga de då de kommer använda sina hackers mot det fåtal hackers som inte är en del av NWO, majoriteten av de är NWO, de flesta utan att ens veta om att de är det, dvs. hedningar.

   Det är ju som ni kan se inte alltid nödvändigt för TPTB (The Powers That Be) att göra något själva, blattarnas kriminella tänk räcker det med att bjuda in för att de ska kunna bygga sin nya världsordning, samma sak med den Antikristna mångkulturen, där vi har ett försök att vända på det som Gud straffade folk med i Genesis 11, de försökte enas, Gud vill ha en äkta mångfald det blir det inte med NWO, där blir det samma gamla försök till Babels Torn.

   Radera
 3. Nu läste jag lite mer och det verkar vara ett gäng svenska skojare i den där Panaxia härvan:
  https://www.flashback.org/t1364235

  Fick uppfattningen genom rapporteringen att det rörde sig om att någon helt enkelt hade tagit alla riktiga pengar men det verkar vara trixande med skalbolag och annat skit. Blattigt agerat i vilket fall som helst. All kriminalitet av denna sort är bra för de som vill införa kontantfrittsamhälle.

  Här en annan grej från 2011 om det hela:
  Banker förbjuder kontanter i bankfack
  http://www.friatider.se/banker-forbjuder-kontanter-i-bankfack

  och här en artikel från i sommras:
  Handen ersätter kort och kontanter
  http://www.idg.se/2.1085/1.452033/handen-ersatter-kort-och-kontanter

  SvaraRadera
 4. Denna PDF är kapitel 1 i "12 Biggest lies", kapitel 1 handlar om Överpopulationsmyten.

  Och en annan artikel som berör det hela:
  Where are all the people?
  http://creation.com/where-are-all-the-people

  Overpopulation is a myth har fler videos:
  http://overpopulationisamyth.com/
  (samma som de du länkade till ovan)

  Fler artiklar:
  The Myth of Overpopulation
  http://www.christianpost.com/news/the-myth-of-overpopulation-51113/
  Debunk the Overpopulation Myth
  http://pop.org/projects/debunk-overpopulation-myth
  The Dangerous Myth Of Overpopulation
  http://endoftheamericandream.com/archives/the-dangerous-myth-of-overpopulation
  Overpopulation is a Myth: Plenty of Food and Space Exists
  http://www.lifenews.com/2011/05/29/overpopulation-is-a-myth-plenty-of-food-and-space-exists/

  Allt hänger samman med detta, speciellt sluttampen:
  Proverbs 8:36 But he that sinneth against me wrongeth his own soul: all they that hate me love death.

  Vilka är det som propagerar myten? Satanister och Ateister, båda grupperingarna hatar Gud men älskar döden.
  Det är abort, eutanasi, evolutionism, natural selection osv. osv.

  Jag menar vore ateister ateister på riktigt så skulle de inte så rabiat kämpa emot religioner.

  SvaraRadera
 5. Överbefolkning en myt? Om man vill ha en högre levnadsstandard än ett skjul att bo i och en plastpåse att hämta vatten i så borde man tänka längre än.
  Det finns en anledning till att situationen blir allt värre trots att så många skänker sina pengar.
  Vi är 7 miljarder på jorden men vi strävar efter en levnadsstandard som 2 miljarder av oss har.

  Rosling är en överoptimist, han säger precis det som folk vill höra. Trots att levnadsstandarden ständigt sjunker så ska man alltså kunna få ur folk ifrån fattigdomen. Resursproblematiken har han inget att komma med heller, tror man seriöst att saker och ting kommer lösa sig så enkelt så är man en jävla idiot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är 7 miljarder och vi kan bli flera miljarder till utan problem.

   Rosling är lika mycket en anhängare av överbefolkningsmyten som alla andra eugenister.

   Situationen blir värre just för att vi skickar bistånd! Vi borde avskaffa biståndet om vi nu verkligen bryr oss om de allra fattigaste.

   Sen måste man bli av med all regleringar från WTO och FN. Det tillåter inte fattiga länder utvecklas och skapa industrier. Då kommer de att kunna stabilisera sin befolkning.

   Lär dig om den Nya Världsordningen, Agenda 21, och vad globalisterna har planerat för dig i framtiden. Först då kommer du att förstå varför man bör till varje pris ställa sig upp och bekämpa dessa malthuseaner.

   Radera