fredag 12 oktober 2012

Kommunistiska EU får socialistiska Nobelkommitténs fredspris.

Kommunistiska EUSSR. 
Paul Krugman - Ansvarig för att ha hejat på dagens globala ekonomiska kriser genom hans keynesianism.

Henry Kissinger - Massmördar-kriminell hovjude åt Påven som en Knight of Malta, ansvarig för många själars öden.

FN - Embryot till den Nya Världsordningen.

Barack Obama - Mullatt muslimsk ledare av det socialistiska The Fed väldet kontrollerad av CityUK of London (aka New Jerusalem).

Och många fler globalistiska individer och personer har fått Nobelpriset i sina respektive ämnen. Om ni inte har fått det hela klart för er, så är Nobelkommittén ytterliggare en socialistisk-globalistisk-marxistisk organ med en agenda. Så det borde inte komma som en överraskning att SD är persona non grata hos dem.

Ytterliggare en grej som inte borde förvåna någon är att det blir EU som den här gången får fredspriset. Kanske Islam kommer att få just fredspriset nästa år. Allt annat vore ju "islamofobiskt".

Jag vill dock förtydliga för läsarna att detta är enligt elitens ideologi mycket riktigt. Även om just EU eller några andra verkligen lyckats skapa någon nämnvärdig fred som är märkbar för många. Är deras verkliga mål just fred. Det är faktiskt ett ut av deras viktigast luciferianska mål. Och ur ett hegelianskt perspektiv, är det mycket riktigt att EU arbetar för fred. Jag hänvisar återigen till en artikel jag skrev i vintras.

Så som Islam arbetar för fred, då det globala Kalifatet erövrat hela världen, så skulle det inte finnas något motstånd. På samma sätt arbetar globalisterna. De vill avväpna individerna helt. Det är åtminstone det som FN arbetar för. De vill ha fred, genom att ta an sig all våldsmonopol. Sanningen är att fred är egentligen är omöjlig, utan att helt förslava hela världens befolkning. De kan inte vara för världsfred, och sammtidigt vara för frihet. Som sagt, läs artikeln som jag skrev i vintras där jag förklarar detta med mera.

Så, det är inte heller så konstigt att socialisterna i Nobelkommitén aldrig delat ut ett frihetspris, ty det skulle motarbeta deras syften.

2 kommentarer:

  1. Mer humor:
    United Nations Planning To Pass Global Internet Tax
    http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=11696

    SvaraRadera
  2. Just det, sen glömde jag ju miljöfascisten Al Gore.

    SvaraRadera