söndag 21 oktober 2012

BILDER: Drottningen hos frimurarna.

Bild från 2010. 


Vår Drottning tillhörande den Svarta Adligheten har som uppdrag att besöka frimurarna lite då och då, för att se till att allting går som det ska bland Sveriges frimurare. Observera de vit-svart-rutiga golvet. Något som kännetecknar frimurarloger. Observera även det stora maltesiska korset längst bak, så kanske ni förstår att frimureri är den moderna formen av templarism. Och alla dessa templare kontrolleras från Malta så klart.

Nedan ser vi även hur en muslimsk kvinna får delta i mötena. Hon har förmodligen belönats med ett stipendium för någon bedrift. Återigen är den Svarta Adlighetens Drottning, även hon lojal till Knights of Malta, på plats i frimurarlogen.
11 kommentarer:

 1. Jag har alltid undrat, finns det någon lista av något slag som visar vilka svenskar som är frimurare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vaken.se har minst en rejäl lista, vad jag vet. Den var från 2009 om jag inte minns fel.

   Frimurarna har nu uppdaterat sin hemsida. Där kartlägger de samtliga loger i hela Sverige. Något som kanske kan vara intressant.

   Radera
 2. Aftonhoran hade en lista i sin plusbilaga också.
  Jag har även en bok skriven av Påvens man Ulf Ekman, ni vet han som har Word Faith kulten Livets Ord.

  Här om Ekman och hans lojalitet till Påven:
  Ulf Ekman hails the Pope at festival in Madrid.
  http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/24/ulf-ekman-hails-the-pope-at-festival-in-madrid/
  Ulf Ekman is Temple Knight of the Pope
  http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/26/ulf-ekman-is-temple-knight-of-the-pope/
  Ulf Ekman och den rena jungfruns förböner
  http://www.vaknasverige.se/2011/02/08/ulf-ekman-och-den-rena-jungfruns-forboner/

  Om någon vill så kan jag kopiera listan över frimurare från Ekmans bok. Något för dig kanske MHV?

  Sen så har ju frimurarna själva medlemsmatriklar.

  Förresten vem är hucklet till höger om Drottningen i bild två?
  Notera även en malplacerad arab eller kurd till vänster om hucklet i samma bild.

  Har för övrigt sett en bild där en välkänd "svensk" jihadist får pris av Prins Daniel. Ska se om jag hittar den, fascinerande att SÄPO är så jävla dåliga att de tillåter sånt ske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulf Ekman kan vi inte lita på. Han är en koadjutör till jesuiterna! Och dessutom bjuder han in frimurare till sina mässor, med full vetskap och utan att skämmas!

   Bra att du tar upp detta. Det är viktigt att avslöja alla infiltratörer. Ulf Ekman är ytterliggare en frimurare (templare).

   Radera
  2. Om du har någon kontaktmail så kan du få betydligt fler infiltratörer. Om inte skapa någon spam-mail som jag kan skicka lite saker till. Finns även massor med enkla test man kan kolla för att se vem som är infiltratör då infiltratörerna inte kan svara på vissa frågor på korrekt sätt.

   I fallet Ulf Ekman så tillhörde han ju redan från början Lutheranerna, dvs. Reformerade Katoliker (som alla andra Protestanter, Protestantismen är ju en massa luffare som försöker ändra Katolska kyrkan men den Katolska kyrkan är genomruttnad du kan inte ta bitar ur den du refuserar den helt och hållet, tittar man på de olika protestantiska delarna så behöll de ju delar från den katolska kyrkan som är öppet hedniska eller på annat vis falska, vidare så är inte Jesus kyrka född ur skötet på en hora såsom Rom är, problemet är att dessa Protestantiska rörelser är döttrar av Rom, därför de även allihopa är på väg tillbaka till Rom, bara titta på hur de slutat kritisera sin moder och hur de samarbetar med henne), sedan gick han ju med i nästa kult och blev Word Faith/Karismatiker/Pingst och den rörelsen är ju helt bortsnurrade och har många kätterskaläror.

   Faktum är att man oftast bara behöver titta på vad de är medlem i för kyrka så vet du direkt om de är något att ha eller inte. Är personen Kalvinist så vet du att personen inte har en susning, är personen Lutheran likaså osv. osv.
   När man vet vad dessa olika kyrkor står för när det kommer till kärndoktriner i Bibeln och att de går helt emot vad Bibeln säger så vet du att de inte är av Gud.

   Dock så har jag inte stor koll på den svenska kristenheten, men jag har ännu inte funnit några pastorer som var något att ha i Sverige. De är överväldigande delar pingst och lutheraner, båda rörelserna är falska.

   Radera
 3. Ahh här är Vakens lista som de tagit från Aftonhoran:
  http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=thread&topic_id=10790&forum=18&post_id=90798

  SvaraRadera
 4. Notera även Mandorlorna o bakgrunden (de ovala "fönstren" på väggarna) som är en symbol för det kvinnliga organet.

  För mer information om Mandorlan kika in
  The Mystery of Mecca
  http://vimeo.com/22902966

  Frimureriet är lika mycket sex och dödskult som Katolicism, Islam osv. Jag menar deras symbol/logotyp är ju helt uppenbart koppulering.

  SvaraRadera
 5. Bästa Avslöjande dokumentären baserad på martin shorts bok: Inside the Brotherhood. Flera frimurare avslöjar corruption.

  https://www.youtube.com/watch?v=sZ7L-fP_vFU

  sen har vi SVT Dokument utifrån om Silvio Berlusconi och Freemason lodge P2 (Swedish Public Service)

  https://www.youtube.com/watch?v=aMppzrpezt4

  SvaraRadera
  Svar
  1. P2 är egentligen rebelliska. Dom har en hel del gott med sig, förutom att de är frimurare.

   Lita aldrig på Public Service. Om något publiceras där, så är det för att de har en baktanke med det hela.

   Radera