fredag 5 oktober 2012

Socialistiska BBC föreslår att män ska kastrera sig själva för att leva längre.

Ja, det man läser från MSM blir bara sjukare för varje dag som går. Nu hintar det vänsterextrema BBC för män att de kan kastrera sig för att leva längre. De säger inte det rakt ut, men det hela är ju mycket subtilt. Eliten som med deras Agenda 21 är ju helt besatta av reducera världens befolkning driver så klart detta. Det spelar ingen roll hur det hela går till. Bara fler männikor blir sterila och att deras sinnessjuka malthuseanska målsättning uppnås. BBC skriver:

"Castration would prevent most of the hormone from being produced, protecting the body from any damaging effect and prolonging lifespan." 

Som sagt mycket subtilt. Men den som har studerat elitens mål vet mycket väl vart vi är på väg. De vill helt enkelt inte att du ska ha barn! Jag kan lova er att vi kommer med tiden att få se en allt större demonisering av barnavlande från de etablerade medierna. Var så säker på det. Club of Rome (Romklubben) har redan förberett för detta. Och alla hjärntvättade massorna lär väl gå med på detta om inte vi hinner slå dem i informationskriget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar