söndag 7 oktober 2012

Tom Woods i intervju om ekonomisk historia med mera.Bland det jag ångrar mest i mitt liv, är att ha slängt bort år av mitt liv på unversitetet där jag i stort sätt blev indoktrinerad in i keynesianismen. Den ekonomiska skolan som är ansvarig för dagens ekonomiska kriser. I flera decenier har svenska ekonomistudenter i Sverige drillats in i keynesianismen oavsett om det är socialistiska eller borgerliga professorer.

Istället för att skuldsätta er till CSN och indoktrineras och fördummas i svenska universitet, föreslår jag att ni lyssnar på Peter Schiff och Tom Woods om ni vill lära er mer om ekonomi, frihet, men kanske främst just ekonomisk historia. Ovan kan ni höra en intervju som en lokal FOX News station gjorde med Tom Woods.

Tom Woods har börjat projektet LibertyClassroom.com för att lära ut folk om ekonomisk historia på att politiskt inkorrekt sätt och som de etablerade lärosäten aldrig kommer att göra. Du kan följa föreläsningar via webben enkelt, och för er som vill lära er om ekonomi är detta ett måste!

Om du verkligen vill visa ditt motstånd mot keynesianer och övriga kollektivister är lärdom om ekonomisk historia och den historiska relationen mellan stat och individ ett måste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar