söndag 7 oktober 2012

FaceBook arbetar åt Stora Syster.

De flesta av mina läsare kanske redan vet följande information. Men det är viktigt att klarlägga det hela. FaceBook är en databas för eliten att ha full kontroll över vilken demografisk grupp du tillhör, gällande religion, politik, men även vilka sidor eller produkter du "gillar" och vilka aktiviteter du sysslat med får de upplysning om varje gång en vän "taggar" dig på en bild. Då vet Stora Syster vart du befann dig vid vilken tidpunkt. Den senaste expansionen med "tidslinjen" var en medveten ändring för FaceBook att kunna registrera och kartlägga saker du gjort, även innan FaceBook fanns.

Om du väljer att regelbundet använder FaceBook. Är det viktigt att du är medveten om att allt du lägger upp kan ses av Stora Syster och att allt, även om du väljer att ta bort det, sparas i databasen. Något som lätt kanske kan förgöra ens karriär eller lätt utsätta en för utpressning.

Egentligen behöver de inte ens FaceBook. De vet redan vilka vi är, och vilka sidor vi besöker, men det är väl skoj för dem att se hur massorna är beredda att på egen hand lägga ut hela sitt privata liv så de kan se den. Håll även i åtanke att denna 1984-samhälle är INTE för de breda massorna. De kontrollerar redan dem. Övervakningssystemet finns till för de få så lyckats se igenom alla lögner och som kan bli en fara för hela systemet.


2 kommentarer:

 1. Här ett tips om något annat:
  Tyska Socialister älskar folkmord:
  "We love Genocide" "We love Volkstod"
  http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/10/we-love-genocide.html

  Kan vara något för din serie om socialdemokratin, det är samma skrot och korn som dessa. Brothers of the same Mother...

  SvaraRadera
 2. Notera pyramiden med en knuten näve högst upp i ovanstående artikel.

  SvaraRadera